Merhaba ASUMAN HAIR TRANSPLAT da saç ekimimi bugun gercekleştirdim yaşim 27, oncelikle forum uyelerine ve hintel başkan'a tesekurler ederim,,
Agustosda bu tarih için randevu almiştim, neden mi saçlari guçlendirmek icin hergun 0.50 mg propecia attim, ve hafta bi dermaroler kullandim şampuanida degistirdim sawpoo şampoo kullanmiyorum, ve normalde 3500 4000 ekilecek saca 3000 ekildi cunku fark yaratti propecia bunu Asuman hanim olsun, cevremdekiler de soylemisti saclarin daha kalin ve daha gür ve siyah gözukuyor diye,,
Sabah 8h00 asuman hanim ön cizgiyi yapti konuştuk 3000 de karar verdik,, ondan sonra kan alimi yapildi PRP için,
kök alimi ekibi tarafindan yapildi 9-9h30 da başladi ve saat 12h00 de bitti, 1 saat yemek molasindan sonra asuman Hanim geldi kanallari açti, ve sonra ekibi tarafindan
Greftler yerleştirildi ve saat 17h00 da bitti asuman hanim geldi, inceledi kontrolunu yapti,
Xpecia sabah 1 aksam 1 onerdi ve 20 gün sonra minoxidil forte 5% minoxidil onerdi ama kararsizim minox'a, simdi Finasteride yani propecia ya baslasam 3 gunde bir (1mg) ve sabah aksam xpecia kullansam olur mu ? Ne zaman baslamaliyim bunlara ??