Gönderen Konu: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi  (Okunma sayısı 19344 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi
« Yanıtla #121 : 16 Mayıs 2021, 22:43:13 »
Şimdiye kadar Asuman hanımın kötü ekimini görmedim ellerine sağlık gerçekten.  insanı baştan sona renk veriyor kardeşim eminim çok güzel olacak  sonucun

Patlayan ekimi de var. Nihayetinde yapılan tüm ekimler foruma yansımıyor.

KELWİN

• Full Member
« Yanıtla #122 : 17 Mayıs 2021, 10:51:56 »
Patlayan ekimi de var. Nihayetinde yapılan tüm ekimler foruma yansımıyor.

Patlayan bir ekimi varsa paylaşında biz de bilelim. Neticede bu forum da bilgi sahibi olmamız açısından çok faydalı. Forumda yok diye, olasılıklar üzerinden yorum yaparsak bilgi kirliliği açısından doğru veri sağlayamayız.
İnanın firma beni hiç ilgilendirmez ama forumda çok güzel sonuçları ardı ardına sıralayan başka klinik göremedim.

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #123 : 19 Mayıs 2021, 14:56:59 »
Arkadaşlar merhaba su an xpecia gunde 2 tane mixoil 4 ten 2 ye indirim kademeli birakicam ve prozonic plus kullanıyorum yikamada ekim merkezi prozonic plus serumda önerdi kullanmama gerek var mi sizce

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 19 Mayıs 2021, 15:18:56 »
..
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 15:50:13 Gönderen: Lauri »

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 20 Mayıs 2021, 04:43:37 »
maşallah diyorum çok güzel bir ekim. minoxili kafaya sürdüysen bir daha bırakma derim. en fazla 6 ay içinde hüsrana uğratabilir. çok genç yaşta o hatayı yaptım malesef bırakınca sonu felaket oluyor. erken çıkmasının en büyük sebebi minox zaten. asuman hanım yeni hastalarına minox tavsiye etmiyor artık. bilginiz olsun hocam

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #126 : 20 Mayıs 2021, 12:27:45 »
Tesekkur ederim hocam 1 kutu kullandım 2.kutuyu bitirip birakicam mecbur omur boyu kullanilicak bir sey degil bence  1

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 20 Mayıs 2021, 13:10:11 »
Tesekkur ederim hocam 1 kutu kullandım 2.kutuyu bitirip birakicam mecbur omur boyu kullanilicak bir sey degil bence  1

Hocam merkeze de sorun ama birden bırakmayın, yavaş yavaş bırakın deniyordu. Bunu da bir danışırsınız.

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #128 : 20 Mayıs 2021, 16:17:21 »
Arkadaşlar merhaba su an xpecia gunde 2 tane mixoil 4 ten 2 ye indirim kademeli birakicam ve prozonic plus kullanıyorum yikamada ekim merkezi prozonic plus serumda önerdi kullanmama gerek var mi sizce
aynı merkez de ekim yaptırdım 180 gündeyim aşşağı yukarı merkezin söylemesiyle minoksu bıraktım aynı seruma geçtim dökülmenin haddi hesabı yok saç bildiğin geriye gidiyor haberin olsun hocam ona göre karar ver ...

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #129 : 20 Mayıs 2021, 16:33:41 »
Asuman hair resmen şov yapıyor, güle güle kullanın.

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #130 : 20 Mayıs 2021, 16:54:52 »
aynı merkez de ekim yaptırdım 180 gündeyim aşşağı yukarı merkezin söylemesiyle minoksu bıraktım aynı seruma geçtim dökülmenin haddi hesabı yok saç bildiğin geriye gidiyor haberin olsun hocam ona göre karar ver ...

Eyvaah hocam cok Tesekkur ederim sizce minoxu birden kesmelimiyim yoksa 2 fis ile bırakmalıyım

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #131 : 20 Mayıs 2021, 17:03:41 »
Eyvaah hocam cok Tesekkur ederim sizce minoxu birden kesmelimiyim yoksa 2 fis ile bırakmalıyım
ona bi yorum yapmayayım yanlış yönlendirmek istemem hocam

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #132 : 20 Mayıs 2021, 20:43:39 »
minoX   uzak durun .... 

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #133 : 20 Mayıs 2021, 21:44:13 »
minoX   uzak durun ....
kullandığım güne nalet ediyorum diyebilirim ...

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #134 : 21 Mayıs 2021, 00:04:03 »
Patlayan bir ekimi varsa paylaşında biz de bilelim. Neticede bu forum da bilgi sahibi olmamız açısından çok faydalı. Forumda yok diye, olasılıklar üzerinden yorum yaparsak bilgi kirliliği açısından doğru veri sağlayamayız.
İnanın firma beni hiç ilgilendirmez ama forumda çok güzel sonuçları ardı ardına sıralayan başka klinik göremedim.
. O iş öyle değil işte benim ekim sıkıntılı konum da yani kapatıcılık oranı söylenen gibi olmayacak diye düşünüyorum minoksili bıraktık dan sonra saç bildiğin geriye gidiyor artı olarak konu açmayan çok arkadaş var bana özel den mesaj atan bi arkadaş vardı mesela o da memnun değildi ekiminden ama konusu yok hocam ...  ben revize için konuştuğun da  ekimin iyi gitmediğini Asuman hanım da kabul etti yanlız revize için ameliyathane parası artı olarak greft sayısı için de beklentin yüksek olmasın hastane kızıyor tarzın da söylem de bulundu şimdi bu şartlar altın da sizce merkez den memnun olmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?

Facebook Twitter Instagram