Gönderen Konu: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi  (Okunma sayısı 19297 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi
« Yanıtla #30 : 07 Ocak 2021, 15:49:56 »
tesekkurler hocam takviye olarak xpecia ve solgar vm 2000 kullanicam finansterit dusunuyordun ancak limanda calisiyorum en ufak dalginlik yapmasi ciddi biz kazayla karsilasirim ondan su anlik dusunmuuorum
  yas kactı  sizin

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2021, 16:24:19 »
yasim 29 hocam

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2021, 13:48:37 »
4.gun sonuclari
Tek rahatsız eden şişlik geçmedi ve kaşıntı var

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #33 : 08 Ocak 2021, 13:51:32 »
İyi görünüyor, Şişlik 1-2 güne geçer.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #34 : 08 Ocak 2021, 13:56:01 »
tesekkurler hocam finans kullanicam doktorla sadece jinekomasti var bende bide o ustune goguste buyume yapar diye korkuyorum😄

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #35 : 08 Ocak 2021, 13:59:00 »
tesekkurler hocam finans kullanicam doktorla sadece jinekomasti var bende bide o ustune goguste buyume yapar diye korkuyorum😄

Valla ben direk kullandım, O' konuda pek bilgim yok, ama sen araştırmalarını yap, ona göre kullan tabi.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 08 Ocak 2021, 14:48:37 »

Bazen moral bozmamak için bazı yorumları şahsen ben yapmıyorum.
Bununla birlikte zaten finansterid kullanmayı düşünen birisi de değilim. Ancak bazı arkadaşların dediği gibi donördeki saçların kalitesiz gözüküyor. Finansterid'e ne yazıkki mecbur gibisin.

Bu arada dikkatimi de çekiyor. Forumda çoğu kişide bu jinekomasti var ve saçlar dökülmüş ama göğüsler ve omuzlar full kıllı. Çok ilginç geldi. Keza bende öyleyim.
Jinekomastin varsa zaten mecburen ameliyat olacaksın. Göğsüm büyür diye neden daha kafaya takıyorsun.
1. derece de olsa 3. ve 4. derece de olsa ameliyat olman lazım zaten. Yani şiddetle tavsiye ederim. Saç kadar psikolojik etkisi var.
Bende 2008 yılında 4. derece vardı. Ameliyat oldum. Ameliyat kesin çözüm ve bir daha yeniden büyümez. Ancak ilaçlardan dolayı bende yeniden oluştu. Şuan 1. derece jinekomasti var. Şahsen ameliyat olmayı düşünüyorum. Basit bir ameliyatı var.

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #37 : 08 Ocak 2021, 15:20:25 »
su anki rahatsiz etmiyor hocam ondan düşünmüyorum  bide ek olarak limanda Calisiyorum en ufak unutkanlık dikkatsizlik sıkıntı yaratabilir sadece sac ekimini 8 ay desteklese ise yararmi diye düşünüyorum
  Yoksa devamli kullanamam ek olarak hangi doktor kontrolünde kullanabilirim

Ercan07

• Full Member
Ynt: asuman hair 5 ocak tarihine ekim
« Yanıtla #38 : 08 Ocak 2021, 23:33:11 »
4500 greft fiyat 13000 5 ocak sac ekimi
13000 tl fiyat çok abartılı geldi

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #39 : 08 Ocak 2021, 23:35:53 »

ekimde ne kusur gördün ki , bu ekimi ancak finas kurtarır gibi bir şey söylüyorsun ???

Yeni ekim yapmış (ve bence güzel görünen ) bir adamın moralini bozacak tarzda bir açıklamanın bir dayanağı olmalı , anlat lütfen  hocam merak ettim ? Bende Asuman hanıma ektirdim ne finans kullandim ne minoxsil gayette memnunum ekiminizde simdilik cok iyi gidiyor

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 09 Ocak 2021, 00:24:51 »
Hayırlı olsun, daha tecrübeli arkadaşların çoğu ekimden 6 ay veya 1 yıl önce ve ekimden sonra 8-12 ay finansterid kullanmayı öneriyor. 7.ayda ekim yaptırmayı düşünüyorum ve 1 ay önce finansteride başladım, ekimden sonra da 8-10 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum.1/4 şeklinde  2 günde bir alıyorum ilacı.ilk 10 gün her gün 1/4 şeklinde almıştım ve geceden 2 bardak su içip uyumam rağmen sabah sertliği yaşamadan wc'ye gidince biraz korktum açıkçası çünkü ilaca başlamadan önce böyle bir durumu hiç yaşamamıştım.Bu hafta da bıyığımın üstünden hafif bir boşluk oluştu ve proscar yüzünden oldu diye düşünüyorum.Berberime sordum saçkıran demek için henüz erken olduğunu söyledi.Üzerine sarımsak sürüyorum her ihtimale karşı.Bu arada Asuman hanımekim yaptırmayı düşündüğüm isimlerden biri, senin sonucunu da takip edeyim.

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #41 : 09 Ocak 2021, 02:07:49 »
tesekkurler hocam yorumlarin icin etkiler kalici olmadiktan sonra cok sıkınti degil yeterki kalici olmasin cesaret edebilrsem baslicam

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 09 Ocak 2021, 02:36:26 »
bu kafaya boşu boşuna finasterid kullanma dostum hiç bir faydası olmaz son zamanlarda finasterid ile kafayı bozmuş bir tayfa var burda abuk sabuk saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar daha fin nedir bilmeyen adam gelmiş norwwd 6 kafaya fin önermeye başladı.asuman hanım güzel bir ekim yapmış sana her zamanki başarı oranını sendede yakalarsa zaten güzel bir sonuç elde edersin iki üç hafta sonra kanlanmayı artırıp çıkışları hızlandırmak için minoxil kullanman yeterli olur bence.
extra olarak xpecia kullanman vertex için faydalı olabilir ayrıca.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 09 Ocak 2021, 02:57:09 »
Muadili derken hocam xpecia yeterli olur mu?
günde 2tane at yeterli olur xpecia gunde 2tane Atıldıghında gerçekten zamanla işe yarıyor
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #44 : 09 Ocak 2021, 10:45:45 »
tesekkur ederim hocam.yorumlariniz icin batmanda ozellikle finasnteridsiz hatta minoxilsiz ekim sonuclari var bende diyelim yuzde 2 bile etki olsa risk.almaya degip degmiceni bile bilemedim

Facebook Twitter Instagram