Gönderen Konu: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi  (Okunma sayısı 19302 defa)

Kel ama umutlu

• Full Member
Ynt: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi
« Yanıtla #181 : 10 Eylül 2021, 16:27:01 »

Videosu icim rahat etmedi

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #182 : 10 Eylül 2021, 16:28:39 »
Fotoo

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #183 : 10 Eylül 2021, 16:45:06 »
Saçlar önceden de cansız mıydı? Onu çıkardığımız takdirde muhteşem bir sonuç hepimizin böyle sonuçları olur umarım

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #184 : 10 Eylül 2021, 17:10:32 »
Saçlar önceden de cansız mıydı? Onu çıkardığımız takdirde muhteşem bir sonuç hepimizin böyle sonuçları olur umarım
Evet hocamm cok daha cansizdi hatta.bu konuda yapabilicegim bir sey var mi sizce

Qur

• Full Member
« Yanıtla #185 : 10 Eylül 2021, 17:44:45 »
Çıkış oranı yüksek. Tepeye pek ekilmemiş zaten. Güzel bir sonuç diye düşünüyorum.

Ercn_45

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #186 : 10 Eylül 2021, 22:05:28 »
Kardeşim merhaba. İzmir lisin galiba. Bı yüzyüze görüşme ihtimalimiz var mı tavsiyelerine ihtiyacım var

Bizans

• Jr. Member
  • **
  • Dr kinyas saç ekimi
« Yanıtla #187 : 10 Eylül 2021, 23:27:09 »
Kardeşim merhaba. İzmir lisin galiba. Bı yüzyüze görüşme ihtimalimiz var mı tavsiyelerine ihtiyacım var
Yüz yüze görüşmeden yardım alamıyor musun? Entresan
  • Ekim Tarihi: 18.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44
  • Medikal Tedavi Xpecia, omega3, solgar v2000

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 10 Eylül 2021, 23:34:58 »
dostum açıklık güzel dolmuş.

geçmiş olsun bu arada.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 10 Eylül 2021, 23:35:17 »
Yüz yüze görüşmeden yardım alamıyor musun? Entresan

Arkadaş sağolsun, video ile fotoların farkını anlayıp özellikle bir de video göndermiş sağolsun. Forumda pek gösterilmeyen özen. Canlı sonuç görmek çok farklı olsa gerek. Keşke biz de ektireceğimiz merkezin birkaç sonucunu canlı görüp, konuşma fırsatı elde edebilseydik. Fotolara bakarak, gidip görüşerek seçim yapmak durumunda kaldık. Arkadaşı ricasını gayet iyi anlıyorum.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 10 Eylül 2021, 23:37:54 »
Dostum çok geçmiş olsun. İnş tez zamanda sağlığına kavuşursun. Bu arada saçlar gayet güzrl olmuş. Video ile çok daha anlaşılır olmuş. Emeğine sağlık.

Yaşın gençti diye hatırlıyorum, bilmiyorum daha önce kullandın mıı, araştırdın mı ama finasteridi düşündün mü hiç? Tepe bölgesini biraz daha karartsa seni epeyce götürür diye tahmin ediyorum. Üst bölgeler de biraz daha sıklaşır belki.

Şu haliyle bile çok güzel. Çok yakışmış.

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #191 : 11 Eylül 2021, 10:55:29 »
Çok geçmiş olsun, video koymanda ayrıca çok faydalı olmuş sanırım resimlerden çok daha iyi anlaşılıyor durumun videoda.
Özellikle önlerde müthiş güzel çıkmış saçların keşke her saç ekimi yaptıranın sonucu böyle olsa.
Çoğu yerde senin elde ettiğin sonucun beşte biri bile olmuyor kıymetini bil ve güle güle tara kardeşim  |-nazarboncugu-|

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #192 : 11 Eylül 2021, 13:39:05 »
hocam su an yuryemiyorum ama duzeldigimde goruselim istersen yada goruntulu arayabilirim seni biraz iyilestigimde

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #193 : 11 Eylül 2021, 13:41:23 »
Dostum çok geçmiş olsun. İnş tez zamanda sağlığına kavuşursun. Bu arada saçlar gayet güzrl olmuş. Video ile çok daha anlaşılır olmuş. Emeğine sağlık.

Yaşın gençti diye hatırlıyorum, bilmiyorum daha önce kullandın mıı, araştırdın mı ama finasteridi düşündün mü hiç? Tepe bölgesini biraz daha karartsa seni epeyce götürür diye tahmin ediyorum. Üst bölgeler de biraz daha sıklaşır belki.

Şu haliyle bile çok güzel. Çok yakışmış.

Saol hocamm bende unutkanlik dalginlik var o yuzden xpecia ile devam ediyorum sonuc beni gayet mutlu etti ozellikle doñör bolgesine Gore

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #194 : 11 Eylül 2021, 13:44:03 »
Arkadaslar hepinizi Teşekkürler cok

Kalcamda kirik oldugu icin net cekemedim videoda dahil
Iyilesince ornek olmasi adina daha net cekicem
Donör bolgeye gore ben cok iyi sonuc oldugunu dusunuyorum gercekten bitij haldeydi  gorunus olarak eksiklik olsada saclarin dalgali olmasi epey kapatti

Facebook Twitter Instagram