Gönderen Konu: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi  (Okunma sayısı 19298 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Asuman Hair 5 ocak tarihine saç ekimi
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2021, 23:11:50 »
cok tesekkur ederim sacsiz adamin laneti sizce bu saatden sonra finasn kullansam ise yarar mi?bide ilk 1 hafta yikamada donor bolgeyide sampuanliyormuyduk

Saçlar zayıf, Finans düşünüyorsan hiç düşünme başla zaten, bir kaç haftaya başlar etkisi, Xpecia Ve Benexol B12 de kullan bence, Evet ben Donörüde üstlerle birlikte hafif şekilde şampuanla yıkamıştım, fito krem zaten antibiyotik bir krem galiba, donör iyice iyileşene kadar fito kullan, donöre şampuan uygula normal şekilde, sonra yine fitoyu uygularsın duştan sonra.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Poznan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2021, 23:13:59 »
Hocam tüm kafayı şampuanlayabilirsiniz .
1 gün fotoda alın biraz şiş gibi , ilk gün gece kafa arkada kalmadı galiba , sonrası uçak yolculuğu , yorgunsunuzdur , ekim güzel , umarım ve beklentim güzel olacak sonuç . İlk 10 gün dikkat edin

Evet tüm kafayı şampuanlıyorsunuz , ben ilk günler sakin gibi göz yakmayan bir şey öneriyorum , ilk yıkamalarda daha konforlu oluyor .

Merkezin önerdiği ilaçları kullanın bence , DHT bloker kullanmak isterseniz deneyin yan etki mi yaptı bıraktınız mı , xpecia , o da tam etki yaparsa kerozan kullanabilirsiniz , biotin mutlaka olsun sektirmeden kullanın her gün
Finas kullanamadım , bana yaramadı , şimdi saçlar çıkmayacak gibi endişeye düşmeyin

İyi bakım iyi beslenme moral , o saçlar çıkar sizi memnun eder .

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #18 : 06 Ocak 2021, 23:18:04 »
cok tesekkur ederim hocam yorumlariniz icin evet ilk gun sokunu atlamadim ondan dikkat etmedim acı eşigim.biraz dusuk ondan zorlandim
 Sacsiz adamin.lanetinin dedigi gibi

Xpecia+b12+ minoxil kullanmayi dusunuuorum yada b12 yerine solgar vm2000 dusnuyorum minoxilde kararsizim asuman hanim ben diyene kadar birakma dedi

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 06 Ocak 2021, 23:19:32 »
Cok iyi bir yere gitmissiniz. Hayırlı olsun. Gayet iyi sonuclanacak insallah. Takviyeleri unutmayin.

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 06 Ocak 2021, 23:20:11 »

ekimde ne kusur gördün ki , bu ekimi ancak finas kurtarır gibi bir şey söylüyorsun ???

Yeni ekim yapmış (ve bence güzel görünen ) bir adamın moralini bozacak tarzda bir açıklamanın bir dayanağı olmalı , anlat lütfen  hocam merak ettim ?
Saçların zayıflığını görmuyor musunuz ? Donör bile gidici gbi duruyor. Planlama çizim vs güzel ama saçlar çıkmadıktan ya da yeterli kapatıcılığı sağlamadan bi anlamı olmaz.

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 06 Ocak 2021, 23:20:50 »
cok tesekkur ederim hocam yorumlariniz icin evet ilk gun sokunu atlamadim ondan dikkat etmedim acı eşigim.biraz dusuk ondan zorlandim

Xpecia+b12+ minoxil kullanmayi dusunuuorum yada b12 yerine solgar vm2000 dusnuyorum minoxilde kararsizim asuman hanim ben diyene kadar birakma dedi

Aynen, Solgar vm de içeriği iyi, zaten B12 de var İçinde, 2 seçenekte olur, Finasterid de tercihe göre kullanırsın.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 06 Ocak 2021, 23:23:44 »

B12 nin saçla çok alakası olduğunu okumadım minoxilin döngü sorunu ve kullanm zorluğu vs bulaşmayın derim xpecia eh işte vitaminlerden beklenebilicek etki kadar beklentiniz olsn

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #23 : 06 Ocak 2021, 23:24:18 »
Hocam peki finans sac ekimi bitene kadar kullansam daha sonra bıraksam zararını gorurmuyum

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Ocak 2021, 23:27:20 »
Hocam peki finans sac ekimi bitene kadar kullansam daha sonra bıraksam zararını gorurmuyum
Finansı saç ekim sürecinde kullanmanın mantığı saçlar beslenip güçlenerek ekim sürecindeki hasardan travmalardan minimun etki alarak çıkmasıdır ama bu süreç için brz geç kalmşsnz. tabi şuan başlamanıızn da faydası olacaktır kesinlikle.

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 06 Ocak 2021, 23:29:41 »

Finasterid dht baskıladığı için, eğer donöründeki dökülme durmadıysa, dökülme devam edebilir belki, minox'da öyle, yani ben minox' u bırakınca dökülme olmadı, ama finasteridi bırakmadım, belki benim donördeki saçların dökülmesi durmuştu falan, yani şartlar belirliyor bazı şeyleri herkeste farklı etki yapabilir belki, kesin bir şey söylemek imkansız gibi.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Keladamm

• Full Member
« Yanıtla #26 : 06 Ocak 2021, 23:46:41 »
Hayırlı olsun ekimin dökülme tipi ve kafa yapın hemen hemen benimkiyle aynı güzel sonuç alman dileğiyle

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #27 : 07 Ocak 2021, 00:05:33 »
tesekkurler hocam donörun uzun hali bu arada kisa goruntude biraz daha kotu

hasan erenköy

• Full Member
« Yanıtla #28 : 07 Ocak 2021, 03:33:44 »
Gayet güzel ekim kardesim. Asuman hoca mis gibi iş çıkartmış yine. Senin tek yapman gereken, takviye ve bakimlarini düzenli halletmek şu an. Saçı düşünme, kendini yeme. Sonuç güzel olacak belli ki, biraz sabır sadece 🤟🙂

Kel ama umutlu

• Full Member
« Yanıtla #29 : 07 Ocak 2021, 13:49:22 »
tesekkurler hocam takviye olarak xpecia ve solgar vm 2000 kullanicam finansterit dusunuyordun ancak limanda calisiyorum en ufak dalginlik yapmasi ciddi biz kazayla karsilasirim ondan su anlik dusunmuuorum

Facebook Twitter Instagram