Gönderen Konu: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım  (Okunma sayısı 9719 defa)

sisyphus

• Yeni üye
  • *
Ynt: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım
« Yanıtla #45 : 05 Şubat 2021, 19:23:52 »
hocam döngü olayı treni kaçırmış, nw skalası ilerlemiş kişilerde çok göze batıyor. sizde çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. o minyatürleşmiş saçları güçlendirecek en etkili tedavi minox. fin ön çizgide pek etkili değil diyor çoğu kişi o yüzden duta yönenenler de var ama yaşınız gereği kullanır mısınız bilmiyorum.
şu anda fin yeterli diye düşünüyorum tabi dediğiniz gibidir ama dediğim gibi bi kaç ay sonra minox denemek isterim en kalitelisi hangisi internette rogaine köpük var ama güvenemedim eczanede bulabilir miyim bi de köpük nasıl kullanılıyor

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 05 Şubat 2021, 19:43:07 »
şu anda fin yeterli diye düşünüyorum tabi dediğiniz gibidir ama dediğim gibi bi kaç ay sonra minox denemek isterim en kalitelisi hangisi internette rogaine köpük var ama güvenemedim eczanede bulabilir miyim bi de köpük nasıl kullanılıyor
köpüğü kapağının yarısı kadar dolduruyorsun yani yarım fincan kadar oluyor, dökülen yere yediriyorsun. türkiye'de rogaine yok olsa da 3 adeti 800-900 tl civarı. yurtdışından tanıdığın varsa onun vasıtasıyla getirtebilirsin. şuan herkes tarafından önerilen alopexy markası var onu kullanabilirsin.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 05 Şubat 2021, 20:27:06 »
köpüğü kapağının yarısı kadar dolduruyorsun yani yarım fincan kadar oluyor, dökülen yere yediriyorsun. türkiye'de rogaine yok olsa da 3 adeti 800-900 tl civarı. yurtdışından tanıdığın varsa onun vasıtasıyla getirtebilirsin. şuan herkes tarafından önerilen alopexy markası var onu kullanabilirsin.

Bir kapak kadar kullanılıyor. Yani 30x2 =60 kapak kadar olur 1 tüp.

Tabi kolay ölçülebilir olmadığı için dozajı ayarlamak biraz zor.

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Şubat 2021, 00:45:05 »

teşekkür ederim bilgiler için ikinize de ama yurtdışından getirtemem büyük ihtimalle o yüzden belki alopexy düşünebilirim
  • Yaşınız 21

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 07 Şubat 2021, 12:01:05 »

Günde tek sefer kullanılacaksa 1 kapak olabilir.Sabah-aksam olacaksa sabah yarım akşam yarım kapak şeklinde kullanılır.Simdi senin söylediğin yanlış anlaşılabilir sabah- akşam 1 kapak kullananlar olur : )

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 10 Şubat 2021, 19:17:26 »
finas kullanalı 9 gün oldu fakat bir sorum var. 3-4 gündür göğüsümde ve memelerimde ağrı var. ereksiyonla alakalı hiçbir şey yok ağrı yok sadece göğüs ağrısı var bunun sebebi nedir? yabancı sitelere de baktım böyle bir şey söylememişler ama jinekomasti etkileri arasında var acaba jinekomasti etkisi olabilir mi yoksa herkes mi yaşıyor?
  • Yaşınız 21

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 10 Şubat 2021, 19:23:26 »
finas kullanalı 9 gün oldu fakat bir sorum var. 3-4 gündür göğüsümde ve memelerimde ağrı var. ereksiyonla alakalı hiçbir şey yok ağrı yok sadece göğüs ağrısı var bunun sebebi nedir? yabancı sitelere de baktım böyle bir şey söylememişler ama jinekomasti etkileri arasında var acaba jinekomasti etkisi olabilir mi yoksa herkes mi yaşıyor?

9 günde jinekomasti olacağını sanmıyorum psikolojiktir geçer

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 10 Şubat 2021, 19:26:13 »
9 günde jinekomasti olacağını sanmıyorum psikolojiktir geçer

tabiki de olucak hali yok ama zaten plastik cerrahiye 3 yıl önce gittim kiloluyken oluşmuş çok az miktarda yağ dokusu ile jinekomastim olduğunu söyledi ergenlik döneminde olur geçer demişti. geçmedi şu anda da ağrı yapınca sormak istedim
  • Yaşınız 21

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 10 Şubat 2021, 20:05:11 »
tabiki de olucak hali yok ama zaten plastik cerrahiye 3 yıl önce gittim kiloluyken oluşmuş çok az miktarda yağ dokusu ile jinekomastim olduğunu söyledi ergenlik döneminde olur geçer demişti. geçmedi şu anda da ağrı yapınca sormak istedim

ha bunu bilmiyordum bu tür ilaçları kullanırken çok iyi beslenmeli spor yapmalısın. hali hazırda jinekomastin varken kullanmak tehlikeli olabilir

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

süprem

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 15 Şubat 2021, 21:10:12 »
kardeşim ben minoxil i 2011 den 17 ye kadar kullandım her gün 2 defa 5 er fıs aksatmadan kalp çarpıntısı nefes kesilmesi yüksek nabız sürekli vardı ama işe yarıyormu evet mükemmel saçlarım vardı kullandığımda .döngü olayı çok abartılıyor bence sadece bıraktıktan 1 ay sonra gerçekten şok dökülme oluyor ama 6 ay sonra saçlarım kendine gedi kesinlikle sağlam saçlarına zarar vermez ayrıca finanstan daha masum.
  • Ekim Merkezi ismi medeks saç ekim merkezi
MEDEKS HAİR saç ekim merkezi

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 22 Şubat 2021, 02:55:34 »
kardeşim ben minoxil i 2011 den 17 ye kadar kullandım her gün 2 defa 5 er fıs aksatmadan kalp çarpıntısı nefes kesilmesi yüksek nabız sürekli vardı ama işe yarıyormu evet mükemmel saçlarım vardı kullandığımda .döngü olayı çok abartılıyor bence sadece bıraktıktan 1 ay sonra gerçekten şok dökülme oluyor ama 6 ay sonra saçlarım kendine gedi kesinlikle sağlam saçlarına zarar vermez ayrıca finanstan daha masum.
bu kadar yan etki yapmasına rağmen 6 sene iyi dayanmışsın abi bu arada şakaklarımda deride soyulmalar olmaya başladı masajdan dolayı olabilir mi küçük saçlar çıkışını görüyorum ama kapanma gibi bir şey yok 50 gün saw+10 gün fin(yan etkiden göğüs ağrısından bıraktım)+10 saw devam ek olarak her gün masaj ve haftada 1 dermaroller 80 gün oldu kapanma yok fakat gerilemede yok.
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 22 Şubat 2021, 03:14:21 »
bu kadar yan etki yapmasına rağmen 6 sene iyi dayanmışsın abi bu arada şakaklarımda deride soyulmalar olmaya başladı masajdan dolayı olabilir mi küçük saçlar çıkışını görüyorum ama kapanma gibi bir şey yok 50 gün saw+10 gün fin(yan etkiden göğüs ağrısından bıraktım)+10 saw devam ek olarak her gün masaj ve haftada 1 dermaroller 80 gün oldu kapanma yok fakat gerilemede yok.

bu şekilde yeni tüylenmeler var gördüğünüz gibi ama açıklık aynı geliyor gözüme birde asıl bu soyulma olayı var tabi bunun sebebi nedir?
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 22 Şubat 2021, 03:28:27 »
son halim flaşlı olan fotoğraflar diğer fotoğraf ise forumda paylaştığım en son durumdu.
  • Yaşınız 21

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 22 Şubat 2021, 07:21:58 »
Bence finastreid veya minoxil kullanmalısın kesinlikle saw Palmetto elbet etki eder ama bu saçı tersine cevirecegini düşünmüyorum
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 22 Şubat 2021, 10:19:46 »
Kardeşım yaşın daha 21 bırak fini vücüt gelişimini bitirsin 24 gibi başlarsın çok kafanada takma taktıkça kafayı yersın xpecia tablet bide kabak çekirdeği yağını kullanabılırsın dth engelleyici olarak sen saç masajına dermarollerine devam et ben bide organicum diye bir saç serumu almıştım dermaroller ile uygulamak için içeriği baya güzel gözüküyor içindekiler kısmı ne kadar doğruysa tabi ama bu serumdan sonra saç yağlanmam bitti diyebılırım sana şuanlık bence fin dut düşünme zaten bu kullanacakların senin saçını koruyacak 24 de başlarsın fine saç tipini şeklini oturtursun kafaya takma aynalardan uzak dur ve zamana bırak herşeyi emek verirsen her zaman karşılığını alırsın
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Facebook Twitter Instagram