Gönderen Konu: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım  (Okunma sayısı 9717 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım
« Yanıtla #30 : 08 Ocak 2021, 12:20:41 »
;D ;D ;D ;D
   Abilere selam gulmelere devam    sinir yok gulmek cok
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2021, 12:22:46 »
Ulan herif forumun üstüne kabus gibi çöktü he. Herkes bi gergin. 15 gün olmamış foruma kaydolalı, 350 mesaj. Bu memlekette çok konuşandan uzak duracaksın.

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 29 Ocak 2021, 00:57:26 »
(up) biotin 5000+ saw palmetto 50. gün. koyulaştı ve uzadı ama açıklık çoğaldı gibi geliyor psikolojik de olabilir çünkü dökülmem arttı son bir haftadır. 2 gündür oralminoxidil in kılavuzundaki masaj videosuyla masaj yapıyorum ama ek bir şey gerekli gibi geliyor yarın kan tahlili yaptırıcam vitamin için ama son yaptırdığımda normaldi vitamin değerlerim önerebiliceğiceğiniz her şeye açığım biraz tartışmalı bi konu oldu ama yeniden açmak istedim minox kullanmadım procapil içeren avesin sprey buldum acaba denenir yoksa minox gibi bir şey mi ?
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 01:21:57 Gönderen: sisyphus »
  • Yaşınız 21

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 29 Ocak 2021, 08:03:09 »
Kardeşim minoxil trenini kaçırınca minoxile başlamak hiçbir işe yaramaz , kanıtlanmış sonuçları olan tedavilere yönel Saw Palmetto ve biotinle.kapatilacak bir acikligin ve incelmen yok , minoxil , finastreid den birini seçip baslamani öneririm. Döngu ne kadar çok açıklık üzerinde kullanırsan o kadar yıkıcı olur , bundan 1 yıl sonra minoxa başlarsan ve döngü yaşarsan daha da yıkıcı olcak forumda 3,5 4 yıldır minox kullanıp memnun olan insanlar var
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 05 Şubat 2021, 03:45:29 »
saçlarım yağlı finas(proscar) başladım 3 gün oldu.1/5 şeklinde kullanmaya çalışıyorum. dökülme şiddettimi dün elimi kafama atınca parmak aralarına 4 saç birden gelince anladım finastan dolayı olduğu yazılıyor forumda ve bi kaç yerde ama bilemiyorum biotin 5k bitti saw palmetto 3 gündür kullanmıyorum  bıraktım fine geçince. herhangi bi yan etki yok. kendimde farkedebilnek amacıyla atıyorum fotoğraf. bir de multivitamin tarzı çinko demir biotin içeren bir vitamin destek hapı bildiğiniz varsa söylerseniz çok memnun olurum. amaç saç çıkarmak değil olanı koruyup ekim yaptırmak. edit: dermaroller haftada 1 devam
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2021, 04:13:35 Gönderen: sisyphus »
  • Yaşınız 21

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 05 Şubat 2021, 11:11:50 »
saçlarım yağlı finas(proscar) başladım 3 gün oldu.1/5 şeklinde kullanmaya çalışıyorum. dökülme şiddettimi dün elimi kafama atınca parmak aralarına 4 saç birden gelince anladım finastan dolayı olduğu yazılıyor forumda ve bi kaç yerde ama bilemiyorum biotin 5k bitti saw palmetto 3 gündür kullanmıyorum  bıraktım fine geçince. herhangi bi yan etki yok. kendimde farkedebilnek amacıyla atıyorum fotoğraf. bir de multivitamin tarzı çinko demir biotin içeren bir vitamin destek hapı bildiğiniz varsa söylerseniz çok memnun olurum. amaç saç çıkarmak değil olanı koruyup ekim yaptırmak. edit: dermaroller haftada 1 devam

multivitamin yerine imzamdaki özleri kullan bir de kılavuzu oku

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 05 Şubat 2021, 12:58:39 »
multivitamin yerine imzamdaki özleri kullan bir de kılavuzu oku

kılavuzunu 2 kere okudum masaj videosunu her gün izleyerek yapıyorum. yorumun ve kılavuz için teşekkür ederim :)
dediğin gibi yapayım madem bir şey mersk ediyorum finasın etkisinin geçme imkanı var mı ? bi kaç konuda öyle yorumlar var 1 yıl sonra etkisini kaybetmiş ve tekrar dökülmeler olmuş bunun için ne yapabiliriz? atıyorum 1 yıl kullanıp 2 ay ara verip tekrar mı kullanmaya başlıcaz ? bu arada sabah gün ışığında çekmişim konudaki ilk fotoğrafları o yüzden sabah fotoğrafı da atayım
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2021, 13:06:07 Gönderen: sisyphus »
  • Yaşınız 21

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 05 Şubat 2021, 13:33:17 »
kılavuzunu 2 kere okudum masaj videosunu her gün izleyerek yapıyorum. yorumun ve kılavuz için teşekkür ederim :)
dediğin gibi yapayım madem bir şey mersk ediyorum finasın etkisinin geçme imkanı var mı ? bi kaç konuda öyle yorumlar var 1 yıl sonra etkisini kaybetmiş ve tekrar dökülmeler olmuş bunun için ne yapabiliriz? atıyorum 1 yıl kullanıp 2 ay ara verip tekrar mı kullanmaya başlıcaz ? bu arada sabah gün ışığında çekmişim konudaki ilk fotoğrafları o yüzden sabah fotoğrafı da atayım

hayır finas kullanırken ara vermeyeceksin, finasın etkisi geçmez zamanla senin dökülme şiddetin artar bu durumda daha güçlü şeylere geçebilirsin. belki de ömür boyu yeter sana bilemeyiz.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2021, 13:38:57 »
hayır finas kullanırken ara vermeyeceksin, finasın etkisi geçmez zamanla senin dökülme şiddetin artar bu durumda daha güçlü şeylere geçebilirsin. belki de ömür boyu yeter sana bilemeyiz.

vertex bölgemde deli gibi dökülme mevcut elimi sokuyorum parmak aralarımda 3-4 tane saç kalıyor ve bu bir kere de olmuyo her seferinde 2-3-4 saç geliyo bu ne olabilir ilk defa böyle oluyor finas bu kadar çabuk etki eder mi
  • Yaşınız 21

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2021, 13:59:24 »

vertex bölgemde deli gibi dökülme mevcut elimi sokuyorum parmak aralarımda 3-4 tane saç kalıyor ve bu bir kere de olmuyo her seferinde 2-3-4 saç geliyo bu ne olabilir ilk defa böyle oluyor finas bu kadar çabuk etki eder mi

finastan bu kadar erken shedding olmaz bence 2 3 ay sonra başlar etkisi. ne olursa finası bırakma süreci takip et

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2021, 14:26:57 »
hocam minox niye denemiyorsunuz? bu saça bence topikal tedavi şart, minox trenini kaçırınca bir daha geri gelmeyebilir o saçlar.

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2021, 15:55:35 »
hocam minox niye denemiyorsunuz? bu saça bence topikal tedavi şart, minox trenini kaçırınca bir daha geri gelmeyebilir o saçlar.
tek sebebim döngü dedikleri minoxun hızlı saç çıkarıp hızlı saç dökmesi saçlarımı güçlendirip minox kullanmaya başlamak istiyorum bu finasteridin 3. ayında mesela minox gerçekten işe yarsyan bir şey fakat saç dökülmesini durdurmuyor ilerleyen zamanlarda denemek bende istiyorum sonuç olarak şu anda şakaklarımdaki saçlar güçsüzleşti ve tüy olma yolunda ilerliyor bunları finasla da güçlendirebilirim düşüncesindeyim çünkü daha tüy olmamış saçlar. dökülmem neyden dolayı oluyor bilinmiyorum ama şu anda elimi attığımda gelmiyor. sanki dökülüceği olan saç ben elimi gezdirince dökülüyor ve birdaha dökülmüyor. dün de bugün de aynı şeyi yaşadım vertexe elimi attım 4 saç geldi bi daha  bidaha derken tam sayıyla 16 saç geldi sonra bidaha gelmedi bugün de 7-8 tane geldi ve şu anda gelmiyor bu arada hiç sert yapmıyorum elimi geçiriyorum sadece
  • Yaşınız 21

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 05 Şubat 2021, 16:22:22 »
tek sebebim döngü dedikleri minoxun hızlı saç çıkarıp hızlı saç dökmesi saçlarımı güçlendirip minox kullanmaya başlamak istiyorum bu finasteridin 3. ayında mesela minox gerçekten işe yarsyan bir şey fakat saç dökülmesini durdurmuyor ilerleyen zamanlarda denemek bende istiyorum sonuç olarak şu anda şakaklarımdaki saçlar güçsüzleşti ve tüy olma yolunda ilerliyor bunları finasla da güçlendirebilirim düşüncesindeyim çünkü daha tüy olmamış saçlar. dökülmem neyden dolayı oluyor bilinmiyorum ama şu anda elimi attığımda gelmiyor. sanki dökülüceği olan saç ben elimi gezdirince dökülüyor ve birdaha dökülmüyor. dün de bugün de aynı şeyi yaşadım vertexe elimi attım 4 saç geldi bi daha  bidaha derken tam sayıyla 16 saç geldi sonra bidaha gelmedi bugün de 7-8 tane geldi ve şu anda gelmiyor bu arada hiç sert yapmıyorum elimi geçiriyorum sadece
hocam döngü olayı treni kaçırmış, nw skalası ilerlemiş kişilerde çok göze batıyor. sizde çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. o minyatürleşmiş saçları güçlendirecek en etkili tedavi minox. fin ön çizgide pek etkili değil diyor çoğu kişi o yüzden duta yönenenler de var ama yaşınız gereği kullanır mısınız bilmiyorum.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 05 Şubat 2021, 17:59:19 »
Bu masaj videosu nerde ben bulamadım

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 05 Şubat 2021, 18:05:38 »
Bu masaj videosu nerde ben bulamadım

imzamdaki kılavuzda var

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum