Kardesim ben minoxidil onermiyorum ama senin tercihin yasın cok erken minoxidlde senin gibi erken baslayan AGA genetik dokulmelerde sacları dahada seyreklestiriyor zamanla ilk uc ay cok doker sonraki 5 6 ay dokmez yavas yavas cok kaliteli bir sac formuna getirir 1 yıl dolduktan sonra hic bir etkisi olmamaya baslar sonra dnguye sokar sacları dongu denilen olay normal sactada vardır ama bu minoxtaki dongu cok daha korkunc bir sekilde yasanır sac cok seyreklesir sonra yavas yavas toparlanmaya baslar senede iki kere olur bu olay defalarca olanda var ve zamanla zaten kullanan kisiler bunun getirdigi psikolojik stresle daha kafaya takıyorlar dahada cok sac kaybediyorlar sebebi bu
diger ilaca gelince ben senin yasında olsaydım xpecia gunde iki tablet kerozan gunde 1 tablet ek olarak bir tropikal tedavim var yorumlarımdavar onu kafaya haftada 1 dermastamp denen kafada kucuk gozenek acan bir alet var onu kullanırdım onunla beraber tabi bunları yaparak 24 25 yaslarıma geldigimde proscar ilacınıda tedavime katıp ilerlerdim ve emin ol bu tedaviyle sacları 30 yasına kadar korursun sğrekli masajla35 bile olur sana onerim bunlar .