Gönderen Konu: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım  (Okunma sayısı 9701 defa)

hyperKel

• Hero Member
Ynt: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım
« Yanıtla #60 : 23 Şubat 2021, 00:43:34 »
Bence finastreid veya minoxil kullanmalısın kesinlikle saw Palmetto elbet etki eder ama bu saçı tersine cevirecegini düşünmüyorum

finasterid ön bölgede zerre işe yaramaz ,yarar diyenler hayatta bu ilacı kullanmamış ve düzgün araştırma yapmayan kişiler dostum anlaşılan sende bu tarz yalan yanlış bilgilere sahip insanların kurbanı olmuşsun :)

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 23 Şubat 2021, 00:59:07 »
finasterid ön bölgede zerre işe yaramaz ,yarar diyenler hayatta bu ilacı kullanmamış ve düzgün araştırma yapmayan kişiler dostum anlaşılan sende bu tarz yalan yanlış bilgilere sahip insanların kurbanı olmuşsun :)
ben şahsen reddit de ve yabancı forumlarda çok gördüm fin kullanıp ön çizgiyi toparlayan.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 23 Şubat 2021, 01:14:43 »

böyle bir genellemeye gerek yok bazıları gerçekten şanslı oluyor mucize yaratıyor fin

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 24 Şubat 2021, 20:18:50 »
 minoxidil genelde tepede etkilidir.finasterid saçlı deride yüzde 38 baskılar dhtyi.ama önlerdekiler dhtye çok dayanıksız.ondan daha çok kayıp olması mantıklı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 26 Şubat 2021, 18:15:14 »
sıcak sıcak tahlil sonuçları herhangi bir sorun yok dedi doktorum. ama buraya da atayım dedim.
  • Yaşınız 21

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #65 : 26 Şubat 2021, 18:36:11 »
sıcak sıcak tahlil sonuçları herhangi bir sorun yok dedi doktorum. ama buraya da atayım dedim.
Hocam benim rbc yuksek cikti sinir 5.61 diyor bende 5.71 bir sorun olur mu ve b12 degerimde 200lerde almak gerekli mi

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 26 Şubat 2021, 19:00:08 »
Hocam benim rbc yuksek cikti sinir 5.61 diyor bende 5.71 bir sorun olur mu ve b12 degerimde 200lerde almak gerekli mi
inan hiçbir bilgim yok gördüğün gibi benim de 270 b12 ama kullanıcam normalde de unutkan bir insanım ama doktor ben de genel olarak tahlillerimde sorun olmadığımı söyledi bazıları sınırlara çok yakın geldiği için mesela kreatinin onun yüzünden stayım dedim belki biri şu düşük bu düşük der diye
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 26 Şubat 2021, 19:21:59 »
bu arada attığım önceki fotoğrafa bir şey dememişsiniz ama tekrarlıyorum saç derim soyuluyor özellikle ön tarafımda görünür bir şekilde var böyle böyle bunlar nedir özellikle masajı fazlalaştırdığımdan beri böyle
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 20 Mayıs 2021, 03:22:08 »
Çevremdeki her yaştan insanın kafa derilerini kontrol ettim kendi kafamı sıkar gibi sıktım. yaklaşık 2 buçuk aydır masaj yapıyorum ve sabah 5 dakika saç masaj aletiyle, akşam oralminox un rehberindeki video şeklinde yapıyorum ve minimum 20-30 dakika sürüyor. kafa hamur gibi kimsenin kafa derisi benimki kadar katlanmıyor fakat dökülmem devam ediyor. acaba saç dökülmem farklı bir şeyden dolayı olabilir mi ? mesela testo düşüklüğünden ya da d3 vitamini eksikliğinden. yaptığım en son test tam kapsamlı değildi. günde 1 solgar saw palmetto, 2 bardak sabah-akşam olmak üzere yeşil çay, benexol b12 vitamini(200 civarlarında çıktığı için alıyorum)haftada bir iğneleme ve yağ karışımları. dediğim gibi başka dökülme nedenleri neden olabilir bilgilenmek amacıyla doktora gittiğimde baktırayım diye sormak istedim
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram