Gönderen Konu: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım  (Okunma sayısı 9702 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: yaş 21 minox kullanımı ilgili sorularım
« Yanıtla #15 : 06 Ocak 2021, 19:31:22 »
döngü olayından korkma minox işe yarar ama beklentini fazla tutma 1 seneyi geçti kullanımım hala dökülüyor ama saç tellerim kalınlaştı şakaklarda minoxun etkisi bir yere kadar. 21 yaşında dut fin bulaşma bence gençsin belki yan etki görmezsin ama ilerisini düşün 26 yaşında profesör doktora gittim o önermedi genç yaşlarında sence hormonlarla oynamak mantıklı mı?

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2021, 19:39:36 »

Cocuk senin yas 21 bu ne heyecan bu ne  hız eger boyle sabırsız olmaya devam edersen ne sac kalır   ne  omrun ...

Fin kullan ama 24 yasında basla        xpecia gunde 2 tane gunde 1 kerozan     ve tropikal tedavi paylasmısım yorumlarımı oku  6 ay sabır bak gor o zaman nasıl iyi oluyor sacların     hadi TCHUS
sen niye agresifsin bu kadar ne kullanıcam dedim ne heyecan yaptım anti androjen olarak ilk defa duyuyorum soruyorum sakin reis :) (arkadaşlar finas kullanmak istemedim o yüzden saw palmettoya başladım ) sadece minox için bilgi almaya çalışıyorum bugün forumda gezinirken kafama takıldı anında eczaneye gidip aldım, aldıktan sonra size bu konuyu açtım biraz bilgi alabilmek için
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2021, 19:43:00 »
minoxu da denemek istiyorum. mesela haftada 1 dermaroller kullanırken kullansam ne olur ? gibi sorular yönlendirmek istiyorum 😂😂
  • Yaşınız 21

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 06 Ocak 2021, 19:46:57 »
sen niye agresifsin bu kadar ne kullanıcam dedim ne heyecan yaptım anti androjen olarak ilk defa duyuyorum soruyorum sakin reis :) (arkadaşlar finas kullanmak istemedim o yüzden saw palmettoya başladım ) sadece minox için bilgi almaya çalışıyorum bugün forumda gezinirken kafama takıldı anında eczaneye gidip aldım, aldıktan sonra size bu konuyu açtım biraz bilgi alabilmek için
  Sen bir milletin yazdıgını gorsen  agresif olmamak elde degil  minoxuda deneee sen bilirsin ama  kullanıran geri donus yok bırakırsan olan sacınıda etkiliyor kaliteli saclarda etkileniyor bunlardan senin sacın senin hayatın    tedavinde basarılar...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 06 Ocak 2021, 19:56:36 »
sağ ol ali abey. haklı gibi duruyosun ama insanın her şeyi denemekten başka çaresi olmuyo 2 yılda deli gibi saçı dökülünce.
  • Yaşınız 21

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #20 : 06 Ocak 2021, 22:29:02 »
  Sen bir milletin yazdıgını gorsen  agresif olmamak elde degil  minoxuda deneee sen bilirsin ama  kullanıran geri donus yok bırakırsan olan sacınıda etkiliyor kaliteli saclarda etkileniyor bunlardan senin sacın senin hayatın    tedavinde basarılar...

minox kaliteli saçlarını etkilemez bıraktığında daha kötü olmasının sebebi zaten onlar dökülecek olan saçlarındır ama suçu minoxa atar insanoğlu Spencer gibi kullanabilirsin akşamları 8 fıs (bende bu şekil kullandığımda kafamda çok kaşıntı yaptı sabah 5 akşam 5 e geçtim düzeldi) haftada 1 gün kullanmadığındada dermapen yaparsın. Hiç bir şey yapmamaktansa tedavi uygulaman daha mantıklı xpecia,kabak çekirdeği kapsülü bunları da ekle yanında. En önemlisi de başlıcaksan bırakma.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

kreca100

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 07 Ocak 2021, 07:01:29 »
Dostum saç durumun minoxil kullanımı için son trenin kaçmak üzere olduğunu gösteriyor. Bu söylediğimden daha sonra kullanırsan etki göremezsin anlamı çıkarma, şakaklardaki minyatürleşen saçlar tamamen yok olursa geri çıkarma süreci daha zorlu olur demek istiyorum sadece. Şu ali nickli arkadaşı da dikkate alma lütfen, foruma çok nadir girmeye başladım fakat hangi konuya tıklasam bu arkadaşın düşük iq'lu, sağa sola salça olmaktan başka bir amacı olmayan yorumlarını görünce sinir katsayım artıyor. Minoxilini alıp akşamları uyumadan 1-2 saat önce 5 fıs kullanırsan birkaç ay içinde o minyatürleşen saçların kalınlaşıp görüntüyü topladığını ve saç dökülmenin ciddi şekilde azalacağını göreceksin. Ben minoxile başlamadan önce elimi her saçıma attığımda 30-40 tel geliyordu ve bitmiyordu şu an 1-2 tel gelmesi için çekiştirmem gerekiyor.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 07 Ocak 2021, 10:09:49 »
Bence kesinlikle minoxil denenebilir , anti androjen kullanılmak istiyorsa yaş dolayısı ile ru58841 onerebilirim
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Ocak 2021, 12:16:14 »
Dostum saç durumun minoxil kullanımı için son trenin kaçmak üzere olduğunu gösteriyor. Bu söylediğimden daha sonra kullanırsan etki göremezsin anlamı çıkarma, şakaklardaki minyatürleşen saçlar tamamen yok olursa geri çıkarma süreci daha zorlu olur demek istiyorum sadece. Şu ali nickli arkadaşı da dikkate alma lütfen, foruma çok nadir girmeye başladım fakat hangi konuya tıklasam bu arkadaşın düşük iq'lu, sağa sola salça olmaktan başka bir amacı olmayan yorumlarını görünce sinir katsayım artıyor. Minoxilini alıp akşamları uyumadan 1-2 saat önce 5 fıs kullanırsan birkaç ay içinde o minyatürleşen saçların kalınlaşıp görüntüyü topladığını ve saç dökülmenin ciddi şekilde azalacağını göreceksin. Ben minoxile başlamadan önce elimi her saçıma attığımda 30-40 tel geliyordu ve bitmiyordu şu an 1-2 tel gelmesi için çekiştirmem gerekiyor.

peki minoxil döngüsünden bahsetmiş herkes dökülüceği olanlar dökülüyor demiş o yüzden kullanmaya korkum var şu anki açıklık atıyorum 5 ay sonra açılıcaksa 1 aya indirmeyelim sonra minoxla
  • Yaşınız 21

sisyphus

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 07 Ocak 2021, 12:19:18 »
Bence kesinlikle minoxil denenebilir , anti androjen kullanılmak istiyorsa yaş dolayısı ile ru58841 onerebilirim
sağ ol tavsiyeler için ama hala bi korkum var minoxa karşı kaş yaparken göz çıkarmayalım hocam
düzenli olarak kullanırım onluk sıkıntı yok ama herhangi bir yan etki kalp çarpıntısında anında bırakırım bu da şu anki tüylerin dökülmesi anlamına gelir 😂 sadece antiandrojen - biyotin - dermaroller devam mı etsem ?
  • Yaşınız 21

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #25 : 07 Ocak 2021, 12:39:42 »
iyi günler aşağıdaki tedaviyi uygulayabilirsiniz.

Biotin 1000 mcg 3 ay kullan 1 ay ara ver.
Minoxidil Forte  ilk 2 sene günde 2 defa sonra günde 1
Çiğ kabak çekirdeği her gün 1 avuç
Yeşil çay her gece
Saw palmetto 6 ay kullan 3 ay ara ver. Sonra tekrar başla. 

Saçlarında minoxidil kepek yaparsa vichy selenyum içermeyen hassas ve kepek için şampuan çıktı.  Iyi bir urun.  Bunu kullanabilirsin. 

Vitamin testlerini de her sene yaptır . Mümkünse düzenli kefir kullanmaya da özen göster.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2021, 12:43:19 »
sağ ol tavsiyeler için ama hala bi korkum var minoxa karşı kaş yaparken göz çıkarmayalım hocam
düzenli olarak kullanırım onluk sıkıntı yok ama herhangi bir yan etki kalp çarpıntısında anında bırakırım bu da şu anki tüylerin dökülmesi anlamına gelir 😂 sadece antiandrojen - biyotin - dermaroller devam mı etsem ?
[/quoteKardesim  bu sozumu unutma insanlar cok bilene kıcık olur  ben seni tanımam etmem bir adamki tanımadıgı adama uyarıda bulunur onu adam yerine alıp bunları yazarsa elbet bir bildigi vardır ben popomdan uydurmuyorum  bu benden gıcık alan   yavsaklar gurubuna geleince hepsinin agzının payını veriyorum ama bu abin bu islerde yıllarını gecelerini harcıyor dun sadece iki saat uyumusum arastırıyorum elbet bir bildigim var sen bilirsin senin hayatın senin sacın.Eger daha fazla bilgi almak istiyorsan yaz ozelden bana ben sampuan ilac tropikal her turlu seyden yardımcı olurum
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kreca100

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 08 Ocak 2021, 00:35:32 »

peki minoxil döngüsünden bahsetmiş herkes dökülüceği olanlar dökülüyor demiş o yüzden kullanmaya korkum var şu anki açıklık atıyorum 5 ay sonra açılıcaksa 1 aya indirmeyelim sonra minoxla
Dostum uzun seneler kullanıp hiç döngü yaşamadığından bahsedenler de var, şansın varken dene ilerde daha büyük açıklıkla mücadele etmek zorunda kalabilirsin

« Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 02:46:51 Gönderen: Hintell »

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Ocak 2021, 00:43:51 »
Dostum uzun seneler kullanıp hiç döngü yaşamadığından bahsedenler de var, şansın varken dene ilerde daha büyük açıklıkla mücadele etmek zorunda kalabilirsin

Sus lan kel
     Vallaha normalde kızardım ama oyle bir tepki verdin ki  gulmem geldi laaaan 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Ocak 2021, 11:05:51 »
. Şu ali nickli arkadaşı da dikkate alma lütfen, foruma çok nadir girmeye başladım fakat hangi konuya tıklasam bu arkadaşın düşük iq'lu, sağa sola salça olmaktan başka bir amacı olmayan yorumlarını görünce sinir katsayım artıyor.

;D ;D ;D ;D

Facebook Twitter Instagram