Rahat ol kardeşim ben de oraya yaptırdım şuan 1 ayı geçti. Bir kaç güne yıkamalarla beraber düzelecek.
Aynen hocam düzelir çok problem etmiyorum şimdilik sadece heyecanın verdiği tedirginlik var
Hayırlı olsun biraz kanlı çekmissin:) güzel duruyor ekim ve ön çizgi umarım sonucun mutlu eder
Aynen Hintell Hocam sıcağıyla hemen kanlı canlı çektim
Galiba dolaşımım fazla ondan böyle oldu. İleri yıkamalarda düzelir galiba verteks planı hakkında düşünceniz nedir acaba sizin yorumunuzu merak ediyorum açıkçası ben başta Ekim yapılmasını istedim ama kanal açarken oraya edeceğim greft başarı oranı düşük olur dedi yanaşılmadı pek bende oradaki cansız saçlar biraz hareketlenirse sıkıntı olmaz diye düşündüğüm için ısrar etmedim çok ama takıntılıyım biraz inşallah sonuç hayırlısı olur.
Hocam bir yıkayıp paylaşsaydın geçmiş olsun kan harici güzel görünüyor inşallah güzel olur aman Dikkat et çarpma kafanı uyurken
Yıkama yapmadan ilk gün sıcağıyla paylaşayım dedim ama baya kanlı oldu bende dolaşım hızlı galiba ondan. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum darbelere vb şimdiye kadar aksi durum olmadı, sırtüstü yatıyorum şimdi boş zamanlarımda sürekli.
Geçmiş olsun kanlı bir Ekim olmuş
Teşekkürler hocam...
Ekim yapan merkez tampon yapıp ekilen bölgeyi bi temizleseymiş iyiymiş. Bu şekilde mi gönderdiler sizi?
Temizlediler baya sprey falan sıktılar ama dolaşım çok hızlı galiba onlarında elinde olan bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Benim bildiğim serum fizyolojik ile yıkayınca geçiyor kanlanma ama bu şekilde gönderilmesindede belki bildikleri bir şey vardır.
Birde galiba arkadaşımız sıcağı sıcağına çekmiş fotoğrafları en nihayetinde kabuk dökümü sonrasını görmek lazım.
Aynen hocam, bugün biraz daha temiz oldu görüntü diğer yıkamalarda daha da düzelir inşallah