Arkadaşlar bir güncelleme yapayım.Maalesef saç ekimi randevumu 22 Şubat dan 5 Nisan a yani 2 ay ileri bir tarihe aldırmak zorunda kaldım. Şahin hoca ile yaptığım ile görüşme de Şahin hoca saçların uzuyor mu diye sormuştu ve kan testi yaptırmami söylemişti.Hastaneden randevu alıp kan testi mi yaptırdım ve D vitamini baya düşük çıktı. D vitamini referans aralığı 30-100 arası iken benim d vitamini değerim 7,82 çıktı buda aşırı düşük yani saçlarımın neden uzamadığını da böylece öğrenmiş oldum.Test sonuçlarını WhatsApp dan attım hemen aradılar ve bu şekilde ekim yaparsak fazla fire veririz en iyisi 2 ay ileri tarihe alalım siz de bu arada d vitamini için takviye gıda kullanın dediler. Bende doktorumun tavsiyesi ile resimde ki ürünü aldım şimdilik ilk bir ay günlük 15 damla kullanicam sonraki aylar 8 damla olarak devam edicem d vitamini en az 30 ve üzerine çıkınca ekim gerçekleşmiş benimde saçlarım diğer insanlarda olduğu gibi hızlı ve sağlıklı uzamaya başlayacak inşallah.
Ayrıca başka bir ekim merkezine gitseydim eminim ki direk saç ekimini yapar parayı da alırlardı ama Şahin hoca herşey den önce insan sağlığını düşünüyor
Bir kez daha ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gördüm.