Saç Ekimi Sonuçları
Benim kafa şeklim saç yapım açıklık alanım düşünüldüğünde en uygun ekim merkezi neresidir sizce ?
şahin çelik başarılı bır ekımcı işte sana göre dostum
Ne açıdan bana göre?
sana göre derken başarılı bir ekimci anlamında sen kararsızmısın ki ekimcini seçmiş gün almışsın simdi ben sana ne diyim
Ekim tarihi neredeyse 2 ay ileri bir tarih ve şakak kısımları çok içeriden belirlemesi beni biraz düşündürüyor açıkçası hintell hocam
dediğim gibi şahin çelik ekimleri güzel gayet gerisi sana kalmış dostum istediğin şekilde de ekim olacakmış sanırım söylediğine göre
Temple bölgesi konusunda anlaştık evet ama ön saç çizgisini benim düşündüğümden çok daha geriden başlatması biraz beni düşündürüyor yoksa Şahin hocanın ekimlerini bende takip ediyorum ve gayet iyi görünüyor.
Sinan kardeşim benimde saçımda seboroik dermatit vardı.Cildiye doktoruna gittim bir kaç ilaç yazdı saçları da 3 ay önce iki defa mac 3 ile kazıdım ilaçları kullandım geçti gitti.Şu an bir sıkıntı yok.Sana tavsiyem egzema hayat boyu devam edecek ve tekrarlayacak bir cilt hastalığı bunun kesin çözümü yok.Ama azlatmanın yolları var madem ki saç ektirmeyi düşünüyorsun hemen saçlarını sıfıra vur git marketten mac 3 al birde mavi jel köpük al kafaya bir güzel jel köpüğü yedir kazı saçlarını 2 gün bekle o arada kafa derisine doktorunun verdiği ilaçları kullan bir daha mac 3 ile kazı sonra ilaçlarını 30 gün boyunca bitene kadar kullan egzemadan eser kalmayacak.Beslenmene dikkat et , baharatlı aşırı acı, tatlı , tuzlu , aşırı yağlı yiyeceklerden uzak dur.Saçlarını sakın ola 1 günden fazla ara vererek yıkama yani günde bir kere en az yıka ki yağlanıp kepeğe dönüşmesin kafan da kaşınan yer olursa kaşıma ilaç kullan en azından bende ki durum bu şekildeydi.Sana da faydası olur inşallah
Cildiye uzmanının seboreik dermatit için yazdığı ilaçlar hangileri?
Şahin bey adresi güncellememiş henüz. Çukurambar'ın neresinde
zaten ön ortada saçın var onun hizzasın da çok ileri almadan makul bir çizgi gerek çok ileri aldırma zatenekim zamanı daha detaylı çizgi olur isteklerine göre ama ön ortada kı saçın önüne geçme
Zaten ön orta daki saçımın hizasını geçsin istemiyorum o konuda hem fikiriz Şahin hocamla fakat çizgiyi şakak kısımlarına doğru çizerken çok içerden çiziyor ve yine çok içerde kalıyor ön saç çizgim ben de hazır onca iğne acısına ve bir sürü sıkıntıya girmişken şakak kısımlarımda hiç girintili bir görüntü olmasın diyorum
Çok dışarıda olması da iyi değil oval içeri doğru en güzeli tarayınca yakışır şakaklar ileri de olunca saçlar uzayınca kafa seklinize yakışmaz duvar gibi olur. Tabi ne kadar içeri de ya da ne kadar dışarıda bunu planlamayı bilmediğim bir şey söyleyemeyeceğim ama alt şakak yapacağı için çok içeride olmayacaktır dostum demek istediğimi anladın umarım