Merhaba arkadaşlar,
Az önce Şahin hoca ve Ergin bey ile ekim öncesi görüşme sağladım.
Şubat ayının 22 sine randevumu oluşturdular.Aslında bir an önce ektirmek istiyorum fakat yoğunluk olduğunu en erken tarihin 22 şubat olduğunu söylediler.
Forum sayesinde fazla araştırma yapmama gerek kalmadı.Şahin hocanın başarısız bir ekimine forumda rastlamadım ve genel olarak da herkesi tavsiye ettiği bir hoca olduğu için Şahin hocayı kafamda soru işareti kalmadan içim rahat bir şekilde tercih ettim ve randevumu aldım.
Şahin hoca mekanını değiştirmiş Çukurambar tarafında bir yere taşınmış yeni mekanı da gayet güzel olmuş
Ayrıca iş yerime de çok yakın olması büyük avantaj oldu 5 dk da gidip görüşmemi sağlamış oldum.
Şahin hoca saçlarıma bakıp kaç yaşındasın diye sordu bende 35 deyince biraz şaşırdı 30 yaşında ki birinin saçlarına benziyor vertex bölgen gayet iyi ekime ihtiyacı yok dedi temporal bölgeyi eksek yeterli olur dedi.
Açıkcası bu yorumu beni sevindirdi sonra da dedi ki saçlarının üst kısımları vertex felan uzuyor mu dedi uzuyor ama yanlara göre çok yavaş uzuyor dedim.
Hiç tahlil yaptırdınmı vitamin eksikliğin falan varmı dedi yaptırmadım deyince tahlillerini yaptır gerekirse takviye ürünler başlarız ekim öncesi biraz toparlar dedi.
Şahin hocayı baya bir uğraştırdım saç çizgisini neden her hastaya aynı şekilde çizdiğini sordum açıkcası ben beğenmiyorum yusyuvarlar ön saç çizgisini şakaklar çok içeride ve temple bölgesi sönük saç insanı yaşlı gösteriyor ve bu konuda baya bir tartıştık.
Özellikle temple bölgesine ekim istediğimi söyledim ekeriz dedi.
Saçımda 2500 greflik bir açıklık var ve donör alanım oldukça yeterli olduğundan ve 4000 grefte kadar ekim yaptıklarını bildiğimden bu 4 bin grefti ön saç çizgimi daha ileriye alsak ve ölümüne o 4 bin kökü oralar eksek nasıl olur dedim Şahin hoca gülümseyerek
ekmem dedi neden hocam tutmazdı dedim tutar ama çok çirkin olur ekmem kendime küfür ettiremem dedi
Bir tane örnek gösterdiler sanırım benim istediğim gibi saç çizgisini baya bir ileriye 18 yaşında ki çizgiye kadar ektirmiş bir hastaydı.Hastanın kötü bir görüntüsü oluşmuş ve tekrar o ekilenleri söktürmek zorunda kalmış.
Biraz daha ısrar edince Şahin hoca saç çizgini çok öne alabilmem için ince telli greftlerinden bulmam lazım ve tekli greft olması lazım yoksa uyum sağlamaz ve kötü bir görüntü olur deyince daha fazla ısrar etmedim ve tamam siz nasıl diyorsanız öyle olsun dedim.
Biraz daha ısrar etseydim Odayı da Salona katalım mı diyecekti herhalde
Ama temple bölgesi konusunda sözünü aldım Şahin hoca ekecem dedi tekli greftlerin yetmezse kırdırma yaparım oralara ince telli saçlarından ekerim dedi.
Sonuç itibariyle konuyu özetlemek gerekirse Şahin hoca düz bir ön saç çizgisine kesinlikle karşı önden şakaklara doğru kavisli bir şekilde içeriye doğru ilerleyen bir ön saç çizgisinin çok daha mantıklı ve orjinal olacağını düşünüyor ve öyle de yapıyor bu konuyu kendine prensip edinmiş.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Özellikle Hintell hocamın düşüncelerini merak ediyorum.
Yorumlamak isteyen olursa fotoğraf atarım.