Gönderen Konu: Finasterid ve Minoxidil Isvicre Zürich Universite Hastanesi aciklamasi  (Okunma sayısı 4318 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
@kivanc saclitug
Bildir istediğin şekilde duyar kasacakda bisey yok.
Gayet açık ve net yazdım.
Art niyet olması icin bir neden yok Çinku tedavisi olmayan bir sorun ve bende düşündüğüm icin paylaştım.  Dr Serkan Aygin hocamın bende okadar net olmasına rağmen.
Ben doktorların söyledikleri çevirdim ve İnan bana böyle bir ülkede yaşasaydın ne demek istediğimi daha iyi anlardın.
Sizinde dediğiniz gibi yan etkileri belli kullanmak isteyenler kendi karar vereceği bisey. İrade özgürlüğü.
İkincisi yazdıklarımı okursanız kalıcı hasar olan birisi var videoda. bıraktıktan sonra 7 yıldır halen aynı sorunları yaşıyormuş. Dedigim gibi video Almanca belki anlıyorsun yada anlayan birisine gösterirsin.
Kullananlar yan etkisi yoksa kullanabilir bir sakınca yoktur diyorlar.

Dayı ben seni iyi anlıyorum ama sen birde boyle dusun  caresi olmayan olume soyleseydiler bir ilac yaptık ilk once yavas yavas senin vucudunu zehirliyor ama yıllar icinde ölumsuz oluyorsun ölmuyorsun ne yaparsın merak edip yine dalırsın acaba dogrumu diye  daha zehrin etkisini ne kadar zarar verdigini dusunurmusun yok bizde dalmısız isin icine yapacak bir sey yok finasterid yine yan etkisinin cok olacagını dusunmuyorum  ama sacın kafada kalmasını istiyorsan kullanacaksın yoksa dayı  elbet zamanla her ilacta oldugu gibi yan etkiler gorukmeye baslayacak umarım  cok buyukleriyle karsılasmayız en basit agrı kesiciden kalp krizi gecirende var en agır kemoterapi ilacından iyilesende.

• Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
@ My Precious
Aynen Drda zaten onu diyor 20 yıllık bir ilacın elle tutulur bir araştırması yok.
Ben kendimce faydalı buldum birilerinin ilgisi çeker bakar.
Art niyet arayanda kişi kendinden bilir isi.
Ben doktor değilim o branşda çalışmıyorum. İsvicre resmî kanalında yayınlanan çekimleri paylaştım bukadar.
Sadece emeğe saygı biraz

Mehmetali32

• Hero Member
 DAYI  o degilde biraz  bize isvicreden bahset bu konucok sıkıcı yaaaa o ulkeden bahsetsene.... cok guzel bir ulke diyolar merak ediyorum yaa
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **

Tabiki sende haklisin dostum skinti yok. Ben soyle böyle Lafi cevirmedim.
Kullanan devam kullansin ve okadar Cok yorum okudum Cok memnun olan insan kitleside var.
Dediğim gibi ben kullanırsam bölgesel kullanıcam yoksa hiç kullanmicam. Sac dökülmesi çok büyük bir lanet ve hepimizin ortak noktası aynı.
Gerilmeye hiç gerek yok.

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
ali2132b
Boşver bizim ülke gibi güzelini dünyanın baska bir yerinde göremezsin👍
Şimdi arkadaşlar onada takılır yaşadığım ülkeyi övüyorum diye😀

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
Ben finasterid kullanmıyorum. Saçı direkt beslemek yerine saçın dökülmesine sebep olan hormonal mekanizmaya etkisi olduğu için. Aslında gayet normal bunun dışında başka bir prensiple çalışan ilaçların da başarı yüzdesi finasterid kadar yüksek olamaz. Kalıcı yanetkilerinin görülme olasılığı kullananların yorumlarına bakarak düşük oranda diye gözlemledim kendi adıma. Ama illaki uzun kullanımlarda yanetkileri daha yüksek şiddette ya da kalıcı olarak yaşayabilecek daha az şanslı insanlar vardır. Mesele biz o şanssız insanlardan mıyız değil miyiz?

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
Snowly12
Yok duymadım. Dediğim gibi ben çok bilgim olduğu icin paylaşmadım sadece farklı bir ülkenin görüşleri sizlere iletmek istedimki bence Buda bir şans bizim icin.
Bir arkadaş forumda Almanya’daki doktorunun düşünceleri paylaşmış  bu ilaçlar konusunda çok faydalı buldum.
Aynen çok büyük bir para dönüyor.
Buda İsviçre resmî internet sayfa kaynaklı bir bilgi.
Finasterid aynı icerikler prostata icin kullanıyormuş hapın fiyatı sac dökümü fiyatının 5/1 civarındaymış.
Kaynak adadaki linkde👇🏽
https://www.google.ch/amp/s/www.srf.ch/article/17118927/amp

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
Ben finasterid kullanmıyorum. Saçı direkt beslemek yerine saçın dökülmesine sebep olan hormonal mekanizmaya etkisi olduğu için. Aslında gayet normal bunun dışında başka bir prensiple çalışan ilaçların da başarı yüzdesi finasterid kadar yüksek olamaz. Kalıcı yanetkilerinin görülme olasılığı kullananların yorumlarına bakarak düşük oranda diye gözlemledim kendi adıma. Ama illaki uzun kullanımlarda yanetkileri daha yüksek şiddette ya da kalıcı olarak yaşayabilecek daha az şanslı insanlar vardır. Mesele biz o şanssız insanlardan mıyız değil miyiz?

Çok haklısın kardeş, biz o şanslı insanlardanmiyim değilmiyiz?
Ama doktorların dediği bisey daha var gerçekten sorunlar buyuyorsa bırakın kalıcı bisey olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek.
Çok zor ve derin bir konu.

Mehmetali32

• Hero Member

Saçı direkt beslemek yerine saçın dökülmesine sebep olan hormonal mekanizmaya etkisi olduğu için  burada ne demek istedin acıklarmısın   tamamdır yeni anladım dedigini 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **

Saçı direkt beslemek yerine saçın dökülmesine sebep olan hormonal mekanizmaya etkisi olduğu için  burada ne demek istedin acıklarmısın   tamamdır yeni anladım dedigini 
Yani bir vitamin takviyesi gibi bir şey değil. Finasteridde hedef saç değildir demek istedim.

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
Yani bir vitamin takviyesi gibi bir şey değil. Finasteridde hedef saç değildir demek istedim.

Anladığım kadarıyla hocam okadar hafife alınacak birsey degil diyorsunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ali2132b
Boşver bizim ülke gibi güzelini dünyanın baska bir yerinde göremezsin👍
Şimdi arkadaşlar onada takılır yaşadığım ülkeyi övüyorum diye😀

Aslında o ülke gibi güzelini dünya da görüyorum Hatta her gün görüyorum ve içinde yaşıyorum Dünyanın en güzel ülkesine en güzel bayrağına sahibiz ama sistem olarak dediğin doğru göremeyiz yaşadığın ülke gibisini görmeyi bırak %20 yaklaşsak ona da razıyım. tabi bu biraz insan kalitesi ile alakalı İyi bir yaşama sahip olmak nedir Hak nedir daha iyi şartlar nedir bunların bile farkında değiliz bunları isteyene de düşmanız sen sus Hain filan :) körü körüne destekliyoruz bu şartları bize sunanları ya da bizim elimizden alanı. Alım gücümüz her gün düşerken her gün zam üstüne zam yerken gene farkında değiliz. Kısaca siyasi düşüncelerimiz bile tapınma isteği barındırıyor.

Gülmeyi mutlu olmayı unutmuşuz her şeyi kavga ile çözmeye çalışan bir toplum olduk
Neyse efkarlandım bir ufak açayım diye düşündüm şimdi ona da %17 zam geldi dün:)

Ne diyim daha kötü nasıl olabilir daha ne kadar zam yeriz bilemiyorum ama seneye arabaları satar telefon alırız her halde bu gidişle insanlar uyanmaz ise.
Kısaca ben Her şeyin belinin karşılığına göre 4/5 katı vergi ödemek zorunda bırakılan bir vatandaşım
Bu ülkede yaşayan herkes de bu duruma mecbur bırakıldı.
Bu güzel bir durum mu? Bence olabilecek en kötü durum.
Ben bunu istemiyorum hoşuna giden isteyen varsa seçtiklerini seçmeye devam etsin
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 13:55:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
Hay ağzına saglik hintell başkan.👏👏
Dünyada gitmediğim yer kalmamıştır ülkem gibi güzel bir yer ülkemin bayrağı kadarda şanlı bir Bayrak görmedim. Yaşadığım yer dahildir.

Hintellde dediği gibi ülkenin sisteminde düşüncelerde skinti var.
Türkiye’de fanatiklik var. Başkalarının düşüncesine saygısızlık var onu yok etme zihniyeti var.
Su anki yönetimi eleştirmeye kalkınca neoluyor ülkemizde? Düşüncenizi her yerde dile getirebilirmisiniz?
Yada nerde basın özgürlüğü.?
Neyse şimdi gurbetçi olduğumuz icin konuyu farklı yerlere çekerlerler.

Armaan

• Hero Member
Yol yaptı yol   ;D

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Genelde gurbetçiler sizin gibi düşünmüyor azınlıktasınız  insanların 4 gözle aradığı gurbetçilerdensiniz o yüzden kimsenin başka yere çekeceğini sanmam ;)

Facebook Twitter Instagram