Iyi Aksamlar Arkadaslar
1 hafta önce dr.serkan ayginda ekim yaptirdim ve Forumda surekli gecen sac güçlendirme konularına takibe aldım.okudugum baktım karşılaştırdım bi sonuca varamadım üstüne yorumlardan sonra kafam Aşırı karıştı. Ben su yaşıma kadar doğal bakımlar dışında hiç birsey kullanmadım.
Benim yasım 35 ve İsvicre/ Zürichde yaşıyorum. ( Serkan beyde gerçekleşen sac ekimimi en kısa zamanda yeni başlıkla paylasicam.
Sac planlamasında Serkan beyle görüşmemde Finasterid kullanma bu saatten sonra ise yaramaz dedi. Çok netti.
Burda okadar cok kişi üstünde duruyor ve tavsiye ediyor.
Kısaca arkadaşlar İsviçre’de bunlara bakış acısı merak ettim ve atıştırdım, karşıma İsviçre resmî kanalı SF1de olan saglik programında bu konu tam istediğim gibi ele alınıyor.
Link asada ( sadece Almanca)
https://www.google.ch/amp/s/www.srf.ch/article/15484792/amporal alınan finastreid hiç tavsiye edilmiyor çünkü kalıcı yan etkileri olmuş varmış. Hatta arada konuşan adam onlardan birisiymis.
söyledi bi söz “keşke bütün sacım dökülseydi, ama bu hastalığa yakalanmasaydım, kullanmasaydım” diyor. ( yorgunluk, bitkinlik piskolojik cinsel vs)
Interview olan bayan doktorda aynı videoda bana kalsa tamamen yasaklanmalı gibi bir açıklama yapiyor.
Zürich universities hastanesi dünyaca ünlüdür ve Pharma Industrie en Yüksel oldugu ulkelerdendir isvicre.
Bunlar saglamci insanlardir ve bir aciklama yapiyorlarsa ellerinde olan net bilgilerle yaparlar.
Bütün herseyi cevirmek isterdim ama Ben size Özet geciyorum.
Finasteriden held hele gencseniz uzak durun diyorlar.
Illa kullanmak istiyorum diyorsanizda minoxidil Lokal Bolge Spray olanini kullanin o bölgesen oldugu icin herhangi bir yan etkisi olmaz olursada alerji gibi yüzeysel olur diyor.
Herkesin Affina sigirak bu paylasimi yapma geregi duydum.
Sadece Video gecen konusmalara dayanak yaziyorum.
Dogdugum buyudugun ve yasadigim ülkenin doktorlarina bu konuda guveniyorum.
Yazilim ve anlatim hatasi varsa Kusura bakmayin.
Türkcemin yettigi kadar yazmaya calistim.
Saygilarimla
Saglikli Kalın👍
https://www.google.ch/amp/s/www.srf.ch/article/15484792/amp