Minoxidil Hakkında bilinmeyen faydalar
Minoxdil Saçlar için çok faydalı ben saç ektir'meden önce 2 sene kullandım saç ektirincede yararını gördüm kılcal damarlar faal olmuştu, dökülen saçlar hızlı çıkıyor ve yüzde 50 bir döküm oldu bu kişiden kişiye farklı. Gelelim şimdi bazı arkadaşların Minoxidil bırakınca dökülme olayı. Arkadaş dökülme evresindeysen bırakırsan tabi dökülür fakat dökülme evresi kimi kişilerde 35 yaşta biter kimi 40 yaşta biter. yani minoxil bırakınca dökülür diye minoxil suçlu değil. suçlu olan bizim deri yapımız ve ırsi olandır. Minoxidil bir otobüs olarak düşünün sizi bir yerden bir yere güvenli taşır. işte minoxil sizin saçınızın dökülme evresini atlatana kadar taşır yani 40 yaşına geldin minoxil bırak artık dökülmez. ben faydasını bıraktıktan sonra anladım ve her kullandığımda saç telleri artıyor bırakıncada dökülmüyor çünkü yaşım o dönemi atlatmış. Minoxidil kafa derisinde kılcal damarları genişletiyor ve yeni kılcal damarlar oluşumuna yardım ediyor tabi sende kullandığın sürece saç kıllarına taze kan ve oksijen gidecek ve saçlar kalınlaşacak ve uzayacak. yaşınızda 40ın üzeri ise artık döküle olmaz>