Herkese selamlar,
Gerçekten ellerinize emeğinize sağlık, bu site bu konu ile ilgili açık ara en faydalı kaynak olmuş.
26 Yaşındayım, Çukurova bölgesinden.
Baba tarafımdaki herkes saçsız.(dedem,amcam ve babam)
Birden belirgin bir şekilde değil, 19-20 yaşlarımdan beri çok yavaş ama düzenli bir şekilde saçlarım ön bölgeden dökülmeye başladı, başka yerden dökülme yok henüz şükür.
Hayatım boyunca engellemek için bir ilaç vesaire kullanmadım, şu yaşıma kadar da rahatsız etmiyordu; sinsice döküldü denebilir
Henüz çok dökülmüş değil, ektirmek için çok mu erken acaba diye ikilemde kalıp duruyorum; sizin düşünceleriniz ne olur bu saça/ekim fikrine ama fotoğraflardan da göreceksinizdir ÇOK değiştim, saç insanı gerçekten inanılmaz değiştiriyor.
Görselleri aşağıya iliştiriyorum, dökülmeden önceki/az dökülmüş bir görseli de koyacağım karşılaştırma için (4-5 yıl önceki 21 yaşındaki halim)
ASMED'in sanıyorum kontenjanları dolu, hem dolu olmasa bile benim bütçemi çok aşıyor maalesef.
10-11 bin TL bütçem var, bu bütçeye uygun iyi sonuç alabileceğim bir merkez önerirseniz de çok sevinirim.
Tavsiyeleriniz için peşinen teşekkür ederim.
İlk fotoğraf 4-5 yıl önceki fotoğrafım, diğerlerinin hepsi güncel - az önce çektim -