Merhaba.
Yılbaşında 2. yılım dolacak.
Sizle sonuçları paylaşmak istedim. Ektirdiğim saçlardan ve daha da fazla olarak ektirmediğim bölgelerden dökülme devam ediyor. Bir yıl önce daha fazla saçım vardı maalesef. Ancak sonuçlardan çok memnunum. Başka bir insan oldum adeta. Herkese tavsiye ederim saç ekimini arkadaşlar. ES tetik de çok düzgün çalışan bir ekipti takdir ettim kendilerini.
5000 6000 gibi yüksek kök alıp düşük başarıyla bir operasyon yapmak yerine 4bin gibi makul bir rakam alınca, hayatımın ileri dönemlerinde bir ekim daha yapma şansım oldu. Bu açıdan çok mantıklı ve düzgün bir operasyondu. Çok memnunum.
Tonik olarak %5 minodixil topiğin içerisinde 1 adet 5mg proscar tablet atarak, topikal minoxidil + finasterid tedavisi yapıyorum. Bunu da tavsiye ederim. %1-2'lik finasterid içeren topiklere yönelmenizi tavsiye etmem, %1-2 finasterid içeren kremlerde vücudun oral 1mg tablete yakın doza maruz kaldığını tahmin ediyorum (doktorum teorik bilgim var bu konuda).
Buraya samimiyetle mesaj atan tüm keltoş yoldaşlara teşekkür ederim burası olmasaydı çok farklı ve yanlış yerlerden saç ektirirdim. Bir daha kel kalan kadar görüşmek üzere