Gönderen Konu: Esma Serkan Tetik 4200 (3200+1000 sakal) greft 35 yaş (29-12-2020) deneyimler  (Okunma sayısı 13239 defa)

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
Kabukları bir an önce dökmelisin geçe kalmasın..  Sana tavsiyem bepanthol losyon al,  sabah akşam bolca sür. 1 yada 2 saat bekle.. bak bakbalım bir tane kabuk kalıyor mu.. saat yönünde dairesel hareketlerle hafiften masaj yaparak kabukları dök.. saçlar hava alsın.. yoksa kabuklar ekilen saçlara zarar verir. 

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
Esma hanim klasik ekimini yapmis. Saclariniz kalin telli 6. Ayda sizi mutlu eder
Teşekkürler hocam, o çizgi konusunda da baya konuşma yapıldı bıraksak tabak gibi olacaktı yanları istek üzerine kapattık. Ön çizgideki düzensizlikleri oluşturmak, istediğimiz gibi yaptırmak çok kolay olmadı, %100 başarı da sağlayamadık doğrusunu söylersem. Böyle tırtıklı bir görünüm değil daha düzensiz olmasını isterdim. Yine de düz çizgi şeklindeki ekimleri kesinlikle başarılı bulmuyorum bu tarz hafif düzensizlikler olması çok daha iyi.

Arkadaşlar benim tavsiyem saç çizginiz konusunda kesinlikle ekime gelmeden önce bir fikriniz olsun. Ekim sırasında neyi ne kadar istediğiniz düşünecek çok vaktiniz olmuyor. O esnada insan gergin de oluyor çok sağlıklı düşünmek zor. Başlığın başına koyduğum videoyu ektireceklere tavsite ederim
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

Yildirim Bayezid

• Yeni üye
  • *
Teşekkürler hocam, o çizgi konusunda da baya konuşma yapıldı bıraksak tabak gibi olacaktı yanları istek üzerine kapattık. Ön çizgideki düzensizlikleri oluşturmak, istediğimiz gibi yaptırmak çok kolay olmadı, %100 başarı da sağlayamadık doğrusunu söylersem. Böyle tırtıklı bir görünüm değil daha düzensiz olmasını isterdim. Yine de düz çizgi şeklindeki ekimleri kesinlikle başarılı bulmuyorum bu tarz hafif düzensizlikler olması çok daha iyi.

Arkadaşlar benim tavsiyem saç çizginiz konusunda kesinlikle ekime gelmeden önce bir fikriniz olsun. Ekim sırasında neyi ne kadar istediğiniz düşünecek çok vaktiniz olmuyor. O esnada insan gergin de oluyor çok sağlıklı düşünmek zor. Başlığın başına koyduğum videoyu ektireceklere tavsite ederim
Hocam bende Esma Serkan tetik e ektirmeyi düşünüyorum. Siz ektireli 1 yılı geçmiş , Güncel resimleri paylaşırmısınız.

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
Merhaba.

Yılbaşında 2. yılım dolacak.

Sizle sonuçları paylaşmak istedim. Ektirdiğim saçlardan ve daha da fazla olarak ektirmediğim bölgelerden dökülme devam ediyor. Bir yıl önce daha fazla saçım vardı maalesef. Ancak sonuçlardan çok memnunum. Başka bir insan oldum adeta. Herkese tavsiye ederim saç ekimini arkadaşlar.  ES tetik de çok düzgün çalışan bir ekipti takdir ettim kendilerini.

5000 6000 gibi yüksek kök alıp düşük başarıyla bir operasyon yapmak yerine 4bin gibi makul bir rakam alınca, hayatımın ileri dönemlerinde bir ekim daha yapma şansım oldu. Bu açıdan çok mantıklı ve düzgün bir operasyondu. Çok memnunum.

Tonik olarak %5 minodixil topiğin içerisinde 1 adet 5mg proscar tablet atarak, topikal minoxidil + finasterid tedavisi yapıyorum. Bunu da tavsiye ederim. %1-2'lik finasterid içeren topiklere yönelmenizi tavsiye etmem, %1-2 finasterid içeren kremlerde vücudun oral 1mg tablete yakın doza maruz kaldığını tahmin ediyorum (doktorum teorik bilgim var bu konuda).

Buraya samimiyetle mesaj atan tüm keltoş yoldaşlara teşekkür ederim burası olmasaydı çok farklı ve yanlış yerlerden saç ektirirdim. Bir daha kel kalan kadar görüşmek üzere  :) :) :)
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2022, 20:28:58 Gönderen: matkap »
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

Parzival

• Full Member
Saçların şakak taraflarını elinizle kaldırarak paylaşabilir  misiniz ?
  • Yaşınız 24

Kelliğe_giden_yol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonucun çok aldatıcı duruyor resimlerde. Ön tarafı kaldirki görelim ön bölgenin durumunu ki saç ta en önemli yer kuşkusuz ön bölgedir. Sonra tepeden net fotonda yok. Doktorum demişsin iyi hoşta en kötü doktor iyi yada kötü ekim merkezini kendisi ayırt edebilmeli. Bu forumla sadece saç ektiren kişilerin  giriş, gelişme ve sonucunu gözlemleyebilirsin. Doktorsan Sana daha başka ekstra bir bilgi katmamalı yani. Şaşırdım doğrusu..

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonucun çok aldatıcı duruyor resimlerde. Ön tarafı kaldirki görelim ön bölgenin durumunu ki saç ta en önemli yer kuşkusuz ön bölgedir. Sonra tepeden net fotonda yok. Doktorum demişsin iyi hoşta en kötü doktor iyi yada kötü ekim merkezini kendisi ayırt edebilmeli. Bu forumla sadece saç ektiren kişilerin  giriş, gelişme ve sonucunu gözlemleyebilirsin. Doktorsan Sana daha başka ekstra bir bilgi katmamalı yani. Şaşırdım doğrusu..

Gerçekten çok ilginç ve 🤔 şaşırtıcı

Parzival

• Full Member
Düzgün fotoğraglar bekliyoruz..
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram