Gönderen Konu: Kadin sac problemi  (Okunma sayısı 4844 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Kadin sac problemi
« Yanıtla #30 : 07 Ocak 2021, 19:30:12 »
Ferritin dusuklugu icin ferrogradumet aldim yani icinde ferrosulfat oluyor
Pazartesi tekrar ayni dermatologdan telefon gorusmem var
Ben diane hapi ile minoxidil spray’i isteyim diyorum
Ben yurtdisindayim ve maalesef turkiyedekiler gibi tecrubeleri yok.. kendin soyleyip istemen lazim. Suan turkiyeye gelme durumum da yok coronadan dolayi ve test istiyorlar vs..

en iyisi doktoru dinlemen demiri kullan da

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2021, 19:32:34 »
Evrim bayraktardan bahsediyorsun sanırım, kendisi bilgili biridir faydası olur ama teşhis her şeyden öncedir. Ya Cerrahpaşa saç hastalıkları birimine yada iyi bir trikologa görün, uzman görüşü almadan ilaç kullanma lütfen

Evrim bayraktar trichologist evet. Yani kisacasi turkiyeye gelmem lazim..
  • Ekim Tarihi: X
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 07 Ocak 2021, 19:37:22 »
Ferritin dusuklugu icin ferrogradumet aldim yani icinde ferrosulfat oluyor
Pazartesi tekrar ayni dermatologdan telefon gorusmem var
Ben diane hapi ile minoxidil spray’i isteyim diyorum
Ben yurtdisindayim ve maalesef turkiyedekiler gibi tecrubeleri yok.. kendin soyleyip istemen lazim. Suan turkiyeye gelme durumum da yok coronadan dolayi ve test istiyorlar vs..
  Doktora ostrojenide soyle   ben zaten doktora gitmenizi her zaman soyluyorum doktor kontrolune hap kullanın diyen yine benim ustte yazıyo r zaten soyledigim ama kesinlikle doktora soyleyin acaba ostrojen habı kullansam duzelme olurmu diye zaten gereken cevabı alacaksınız    ben sadece oneriyorum doktor tavsiyesiyle kullanın diyorum  ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 07 Ocak 2021, 19:44:10 »
  Doktora ostrojenide soyle   ben zaten doktora gitmenizi her zaman soyluyorum doktor kontrolune hap kullanın diyen yine benim ustte yazıyo r zaten soyledigim ama kesinlikle doktora soyleyin acaba ostrojen habı kullansam duzelme olurmu diye zaten gereken cevabı alacaksınız    ben sadece oneriyorum doktor tavsiyesiyle kullanın diyorum  ....

Zaten diane hapin icinde ostrejen var ve cyproteron. Diane hapini aslinda bana onermedi bacakta pihti cikabilir diye. Ama ailemde oyle bi sorun yok o yuzden isteyecem genede
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 07 Ocak 2021, 19:50:37 »
Zaten diane hapin icinde ostrejen var ve cyproteron. Diane hapini aslinda bana onermedi bacakta pihti cikabilir diye. Ama ailemde oyle bi sorun yok o yuzden isteyecem genede
  doktorlar bunu unutma hicbir zaman hormon ilacı anti antrojen ilacı onermezler  saca faydası var vucuda zararı oldugu icin hatta erkek kullanıcılara  sac ekim doktorları haric finasterid bile kullanın soylemez  cunku hormon ilacları elini tasın altına koymak gibi bir sey  yan etkileri de var sende doktorunun onerdigi androjen hormon ilaclarını kullan  ostrojenide doktora soyle belli bir donem kulanabilirmiyim  tavsiye edermisiniz  diye ancak boyle yazdırabilirsin
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 07 Ocak 2021, 20:26:18 »
  doktorlar bunu unutma hicbir zaman hormon ilacı anti antrojen ilacı onermezler  saca faydası var vucuda zararı oldugu icin hatta erkek kullanıcılara  sac ekim doktorları haric finasterid bile kullanın soylemez  cunku hormon ilacları elini tasın altına koymak gibi bir sey  yan etkileri de var sende doktorunun onerdigi androjen hormon ilaclarını kullan  ostrojenide doktora soyle belli bir donem kulanabilirmiyim  tavsiye edermisiniz  diye ancak boyle yazdırabilirsin
Ostrojen derken hangisini diyorsun anlamadim?
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 07 Ocak 2021, 20:35:17 »
Ostrojen derken hangisini diyorsun anlamadim?
    Lıvıal MESELA Yazmıstım zaten    oku cesit cesit ostrojen hapları var doktor tavsiyesiyle ve onayıyla kullan 
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 20:41:40 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 07 Ocak 2021, 20:52:53 »
          Yine dunya kadar hakeret yemek istemiyorsan yediklerin yetmediyse   yaz bana   ozelden  diye ben kasınıyorum biraz daha yaz diye  ben sana bunu esirgemem  ozelden bir gonderme yaparım  ama  isim vermeden gonderme yapma ben buna turkcede yavsaklık diyorum bu terimi sana kullanmak istemiyorum senin icin degil ama bu sekmede bayan var  yoksa cok guzel yazardım  neden peki biliyorsun tecrubelisin zaten  (kadınlara cocuklara yaslılara ) en onemlisi ise insanlara saygım var ....

İsim vererek, doğrudan gönderme yapınca da küfrediyorsun, üstü kapalı gönderince de küfrediyorsun zaten. Değişen birşey yok. :)

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 07 Ocak 2021, 21:24:22 »
Demin evrim bayraktar ile gorustum
Gunluk minoxidil 0,25 mg oral kullanmayi danisin yazmis. Vitamin d -50-60 larda olmasi lazimmis. B12 500-600. Ferritin 70 ustu. Demir takviyeme en az 6 ay devam yazdi
Diane ve minoxidil losyonu soyledim, mutlaka basla 1 yil hic birakmadan diye yazdi
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 07 Ocak 2021, 21:39:08 »
Demin evrim bayraktar ile gorustum
Gunluk minoxidil 0,25 mg oral kullanmayi danisin yazmis. Vitamin d -50-60 larda olmasi lazimmis. B12 500-600. Ferritin 70 ustu. Demir takviyeme en az 6 ay devam yazdi
Diane ve minoxidil losyonu soyledim, mutlaka basla 1 yil hic birakmadan diye yazdi

Oral minoxidil 0,25mg da yazım yanlışı olabilir mi? Oral kullanımlarda erkeklerde 2,5 mgdan başlatılıyor bildiğim kadarıyla. Kadın olduğunuz için mi 0,25 mg yazdı acaba? Ben bu dozajda etkili olacağını hiç sanmıyorum. Dozajı tekrar bir teyit edin bence.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 07 Ocak 2021, 21:50:13 »
          Yine dunya kadar hakeret yemek istemiyorsan yediklerin yetmediyse   yaz bana   ozelden  diye ben kasınıyorum biraz daha yaz diye  ben sana bunu esirgemem  ozelden bir gonderme yaparım  ama  isim vermeden gonderme yapma ben buna turkcede yavsaklık diyorum bu terimi sana kullanmak istemiyorum senin icin degil ama bu sekmede bayan var  yoksa cok guzel yazardım  neden peki biliyorsun tecrubelisin zaten  (kadınlara cocuklara yaslılara ) en onemlisi ise insanlara saygım var ....

Niçin Ali?

Lauri insan değil mi? Mutant mı Pokemon mu bu adam?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 07 Ocak 2021, 21:50:31 »
Oral minoxidil 0,25mg da yazım yanlışı olabilir mi? Oral kullanımlarda erkeklerde 2,5 mgdan başlatılıyor bildiğim kadarıyla. Kadın olduğunuz için mi 0,25 mg yazdı acaba? Ben bu dozajda etkili olacağını hiç sanmıyorum. Dozajı tekrar bir teyit edin bence.

kadınlarda vücut kılları artmasın diye erkeklerde sorun değil ama kadınlarda sorun

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 07 Ocak 2021, 22:27:16 »
Niçin Ali?

Lauri insan değil mi? Mutant mı Pokemon mu bu adam?
   Spencer  bizim onunla cok  laf egzersizimiz var gecmis mesele bos ver  konuya donelim
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 07 Ocak 2021, 23:47:46 »

Yok 2 defa dedi 0,25 mg diye. Bende baktim tam bulamadim ama doktoruna sor dedi
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

nyx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 08 Ocak 2021, 19:38:10 »
merhabalar, ben de aynı dertten muzdarip 25 yaşında bir kadınım. tepemden öne doğru seyreden yaygın bir dökülme-açılma var. eskiden mezoterapi prp vs hatta saç lazeri bile yaptırdım fakat mezoterapi genel olarak kıllanmayı arttırdığı gibi yeni saç çıkarmadı sonradan öğrendim tabi neyin ne işe yaradığına bir tek lazer işe yaramıştı fakat maliyetli bir işlem ve o da bitince tekrar eski haline döndü. şimdi demir ve d vit kullanmaya başladım acaba yeterli olur mu? minoxil vs kullanmak istemiyorum vücuda olan etkisinden dolayı. çok öncelerden gittiğim bir doktor trichos lotion kullandırtmıştı procapilli bir losyon, işe yarar mı ben de tekrar kullansam mı?

bir de şimdi bu sitede Stemoxydine adlı içerikle karşılaştım. internette de olumlu şeyler yazmışlar, kanıtlanmış etkisi var mıdır kullanılmalı mı? minoxil gibi vücudu kıllandırıyor mu? bilen biri aydınlatırsa çok çok sevinirim, teşekkürler (:
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 19:45:37 Gönderen: nyx »

Facebook Twitter Instagram