Saç Ekimi Sonuçları
Bugun dermatolog’a gittim ve alopesi androgenetik var dedi. Ferritin 12 olmasina ragmen ona birsey demedi. Ilk onerim minoxidil dedi, 6 ay kullanman lazim ona gore sonuclarina bakalim dedi. Ondan sonra omur boyu galiba.. Diane hapi var ama yan etkisi oldugu icin onermiyorum dedi. Ne yapacagimi sasirdim..Instagramda otolog mikro greft denen teknik var onu yapan var mi aranizda?Ve akademisacterapi var ona giden oldumu biriniz? Guzel sonuclar goruyorum..
Yanliz ben yurtdisinda yasiyororum ve ferrozinc yok.. ferrogradumet var ve iceriginde 105 mg kurumus ferrosulfat var. Zinc dedigin cinko oluyor galiba
Ferro hapina basladim. Pazartesi gunu telefon randevum var dermatolog ile. Cogu haplarin yan etkileri var, kararsiz kaldim..
3 aylik aldim simdilik. Yaninda ne almaliyim veya kullanmaliyim bos durmak istemiyorum.. faydasini goren varsa? Akademisacterapi var losyon satiyorlar once sacina bakiyorlar 2 bin tlyi geciyor diyw gordum, kullanmis olan var mi
Arkadaşm, spencer ın dediği gibi git birkaç farklı uzmana görüş.Sana sende şu var bu var, şunu kullanmalısın diye tavsiye verenleri gözardı et. Uzman görüşü almadan ilaç kullanma lütfen.