Gönderen Konu: Minoxidil harici bir losyon önerebilir misiniz?  (Okunma sayısı 2271 defa)

rodok

• Full Member
Ynt: Minoxidil harici bir losyon önerebilir misiniz?
« Yanıtla #15 : 10 Ocak 2021, 13:33:08 »

vichy ve loreal aynı şirket, aminexil işe yarasaydı stemoxdyne çıkarmazlardı

Bildiğim kadarıyla kerastase da loreal’in alt şirketi ve onun da aminexil ürünü var. Bu yoruma katılıyorum bence aminexil pazarlaması iyi yapılan bir ürün. Ben 3 ay kadar kullandım zerre işe yaramadığı gibi bir de egzamamı azdırdı. En son kullandığım gün şakaklara sürerken 20-30 tel geliyodu tek şakaktan. Şu an ketoral kullanıyorum çok memnunum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Ocak 2021, 13:41:15 »
 korumaya yonelik gidiceksen bloker losyon dene .minoxidil daha çok defansiftir spiro olabilir ru olabilir ell cranel olabilir neosh 101 olabilir folixir var bunları arastır.aminexil fluridi flutumide mi neydi onlar ben hep denedim pek iyi değildi.içlerinde epucial biraz iyidi.oda çok pahalıydı 12 ay sonunda falan işe yaramışta ama minoxidil kafar değil .flurid vardı galiba içeriğinde.procyadinin b2 falan bunlarıda denedik japon saç uzatma ajanlarını dncde onlarda iyi değildi.ruya efsane dediler pek tutmamış.finas minox 3. sanıırm spiro.aldactone hapından yaparsın dokulmeyi yavaslatıcı bir urun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

NoBald

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 10 Ocak 2021, 15:42:13 »
korumaya yonelik gidiceksen bloker losyon dene .minoxidil daha çok defansiftir spiro olabilir ru olabilir ell cranel olabilir neosh 101 olabilir folixir var bunları arastır.aminexil fluridi flutumide mi neydi onlar ben hep denedim pek iyi değildi.içlerinde epucial biraz iyidi.oda çok pahalıydı 12 ay sonunda falan işe yaramışta ama minoxidil kafar değil .flurid vardı galiba içeriğinde.procyadinin b2 falan bunlarıda denedik japon saç uzatma ajanlarını dncde onlarda iyi değildi.ruya efsane dediler pek tutmamış.finas minox 3. sanıırm spiro.aldactone hapından yaparsın dokulmeyi yavaslatıcı bir urun
Spiro losyon yapmayı düşünüyorum şuanda ona karar verdim, dökülmeyi durdurmak için kullanacağım ve en mantıklısı da bu şartlarda bu ülkede spiro losyon geldi.

Facebook Twitter Instagram