Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın - 3800 gref - 24 Aralık 2020 - YAŞ 29  (Okunma sayısı 6227 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serkan Aygın - 3800 gref - 24 Aralık 2020 - YAŞ 29
« Yanıtla #45 : 11 Ekim 2021, 17:50:30 »
serkan aygında revize hiç bir zaman sorun olmadı yaparlar arkadaşa da söylemişler ekim için revize teklif edilmiş alan çok geniş revize yaptırın tepeyi sonraya bırakın
bu arada sonuç çok kötü değil ama iyi de değil zor bir açıklığınız var

bunun dışında evet sizin 3 ekime ihtiyacınız var bana göre onden tepeye girmeden tepe hızsasına kadar 1 ekım daha yaptırın

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 11 Ekim 2021, 17:59:14 »
adamlar revize yapıyorlar zaten ama 2 ekim için tabi ücret isteyecekler
ister ıkıncı ekım yaparsın ıster revıze hocam..

ayrıca kötü değil sonuç bencede sadece çok ıyı degıl tabı açıklıkta fazla

tepeye gırmek bu kafada fantezi olur sizin için bence vertex sınırına kadar ekım yaptırın bıtırın ışı olduğu kadar

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #47 : 11 Ekim 2021, 20:35:36 »
Sorun ikinci ekimin ücretli olması değil. Sorun ücretin manasız artması. İki ekim olacak diye en başta  konuşulmuş zaten yukarıda belirtilmiş. İkinci ekim ücreti 10.000₺ beklenirken onların umursamadan “biz 15.000₺ olduk isterseniz yaptırırsınız” demeleri..
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Hafifsacli

• Full Member
« Yanıtla #48 : 11 Ekim 2021, 21:51:47 »
Bence size ayıp edilmiş. Bir örnek vermek istiyorum ben asuman hanımda ekim yaptırmadan önce arkadaşım geçen yıl konsülte ettirmiş kendini ve fiyat 10.000 tl denmişti arkadaşım eylül de bu fiyatı alıp ocakta ekim yaptırmıştı yani yeni yıl fiyatlandırmasına gitmişti merkez 13.000 tl idi o zaman fiyat ama arkadaştan 10.000 konuştukları için 10.000 almışlardı yerinizde olsam revizeyi kabül eder diğer ekim için farklı bir merkez arardım
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 11 Ekim 2021, 23:07:14 »
serkan aygında revize hiç bir zaman sorun olmadı yaparlar arkadaşa da söylemişler ekim için revize teklif edilmiş alan çok geniş revize yaptırın tepeyi sonraya bırakın
bu arada sonuç çok kötü değil ama iyi de değil zor bir açıklığınız var

bunun dışında evet sizin 3 ekime ihtiyacınız var bana göre onden tepeye girmeden tepe hızsasına kadar 1 ekım daha yaptırın

o şekilde düşündüm hatta hoca ilede o şekilde konuşuldu 6. ay kontrolünde 2. ekim yapılacak ön taraf sıkılaştırma vertexe kadar da ekim yapılacaktı fiyatta konuşuldu anlaşıldı gün sadece bir zaman istemiştim tam tarihi belirlemek için ama eda hanım 15 bin diyor başka bişey demiyor o beni çok şaşırttı

adamlar revize yapıyorlar zaten ama 2 ekim için tabi ücret isteyecekler
ister ıkıncı ekım yaparsın ıster revıze hocam..

ayrıca kötü değil sonuç bencede sadece çok ıyı degıl tabı açıklıkta fazla

tepeye gırmek bu kafada fantezi olur sizin için bence vertex sınırına kadar ekım yaptırın bıtırın ışı olduğu kadar

2. ekim için ücreti bile konuşuldu kabul ettim 2. ekim tabi ücretli olucak ilk ekimde 2. ekim olacağı söylenmişti zaten benim buradaki sıkıntım konuşulan fiyatı üzerinde fiyat çıkartmaları sanki yaptırmayın der gibi

Sorun ikinci ekimin ücretli olması değil. Sorun ücretin manasız artması. İki ekim olacak diye en başta  konuşulmuş zaten yukarıda belirtilmiş. İkinci ekim ücreti 10.000₺ beklenirken onların umursamadan “biz 15.000₺ olduk isterseniz yaptırırsınız” demeleri..

aynen öyle hocam tam dediğiniz gibi oldu ben burada kötü ekimin giderilmesi adına toparlanması adına direk 2. ekim yapalım dedim fakat fiyat konusunda konuşulanın dışında yüksek fiyat çıkartmaları ve o fiyatta diretmeleri şaşırttı açıkcası

Bence size ayıp edilmiş. Bir örnek vermek istiyorum ben asuman hanımda ekim yaptırmadan önce arkadaşım geçen yıl konsülte ettirmiş kendini ve fiyat 10.000 tl denmişti arkadaşım eylül de bu fiyatı alıp ocakta ekim yaptırmıştı yani yeni yıl fiyatlandırmasına gitmişti merkez 13.000 tl idi o zaman fiyat ama arkadaştan 10.000 konuştukları için 10.000 almışlardı yerinizde olsam revizeyi kabül eder diğer ekim için farklı bir merkez arardım

aynı şekilde bende aslında öyle yaptım ama bunlar hep lafla olduğu için sanırım not almadıalr bende yazdırmadım bi yere sadece gün iş sebebi ile ileri bir tarih dedim ki yıl bile değil 2 ay sonrasında yapalım dedim eylül ayında fiyatları artırmışlar o sebeple konuşulan fiyata yapma taraftarı değiller

Facebook Twitter Instagram