Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın - 3800 gref - 24 Aralık 2020 - YAŞ 29  (Okunma sayısı 6268 defa)

r00tsecurity

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın - 3800 gref - 24 Aralık 2020 - YAŞ 29
« Yanıtla #31 : 23 Ocak 2021, 21:49:08 »
güne 15-20 tel kırık vaziyette gidiyor bende. sende de aynı mı?
okuduğum kaynaklara göre şok dökülme çok da olsa az da olsa sonuca pek bi etkisi yok.
  • Klinik: Serkan Aygın
  • Greft: 2.800 (1.ekim) | 1.000 (2.ekim - revizyon)
  • Operasyon: 26.12.2020 (1.ekim) | 10.03.2022 (2.ekim)
  • Takviyeler: Xpecia, Solgar Biotin, Keçiboynuzu, Kabak çekirdeği
  • Ekimim: /index.php?topic=18731

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 23 Ocak 2021, 21:58:50 »
Dökülme oranı sonucu etkilemez, erken dökülürse daha çabuk çıkar sadece. Çıkacak saç hertürlü çıkar zaten. 1. aydan sonra beklemekten başka bişey kalmıyor.

Kızarık kalsın boşverin, kan akışının iyi, hücrelerin çalıştığını gösterir.

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Ocak 2021, 00:55:16 »
güne 15-20 tel kırık vaziyette gidiyor bende. sende de aynı mı?
okuduğum kaynaklara göre şok dökülme çok da olsa az da olsa sonuca pek bi etkisi yok.

valla her gün yıkıyorum her yıkadığımda kırık saç teli elime geliyor yani yıkadıkça geliyor o yüzden şok dökülme vs diye ben pek takılmadım normaldir diye

Dökülme oranı sonucu etkilemez, erken dökülürse daha çabuk çıkar sadece. Çıkacak saç hertürlü çıkar zaten. 1. aydan sonra beklemekten başka bişey kalmıyor.

Kızarık kalsın boşverin, kan akışının iyi, hücrelerin çalıştığını gösterir.

kızarıklık iyise sıkıntı yok :) ama alınan yerler hala kaşınıyor

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 11 Ekim 2021, 13:15:56 »
Herkese selam son durumu bilgilendirme amaçlı yazıyorum

Ekim yapıldıktan 6 ay sonra kontrol için ekim merkezine gittim serkan hoca ile görüştüm 2. bir ekim olması kararına vardık ve tekrardan çizim yapıldı resimler çekildi ve bana 2. ekim istemeseydin şuan ki ekim yapılan bölgeye ücretsiz 1000 kök ekecektim dedi bende tepe kısmının da kapanmasını istediğimi söylediğim için bana 2. seans yaptırman gerekiyor dedi ve çizdi en arka tepe bölge 3. bi seansda kapatabiliriz dedi neyse daha sonrasında 2. seans için fiyat konuştuğumda ilk seans ücreti ile aynı olduğunu söylediler yani ben 10.000 tl ödemiştim ilk seans için ikinci seans içinde aynı ücreti istediler tamam dedim sadece tek sorunum tarih net değildi ben fiyata tamam dedim tarih içinde size ilerisi günler için haber vereyim dedim klinikten ayrıldım daha sonrasında eda hanım whatsapp üzerinden tarih için buradan bana iletebilirsiniz dedi tamam dedim ileri günlerde tarihi haber vereceğim aradan 2 3 ay geçti hastalık ve iş derken vakit bulamadım tam vakit buldum ekim tarihi istediğimde bana aralık ayından önce yerimiz yok dedi eda hanım aynı zamanda fiyatlarımızda 20.000 tl oldu 2. seans ücreti de 15.000 tl dedi ve şuanda ister yaptır ister yaptırma tavırlarındalar ilk seans yapılırken hiç bu şekilde tavırları yoktu 2. seans şuanda resmen gelme dercesine umursamıyorlar eylül ayı itibari ile fiyatları 20.000 tl olmuş 2. seans isteyenlere de 15.000 tl olmuş whatsapp konuşmalarımız mevcut ben şuan şok içerisindeyim ben anlaştığımızı sadece gün vermem yeterli sanıyordum ama onlar için öyle değilmiş şuan ki tavırları da gerçekten şaşırtıcı derece

2. seans yaptıran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #35 : 11 Ekim 2021, 13:33:07 »
1.ekim başarısız, revizyon ekim teklif edilmiş güzel ama ortada başarısız bir ekim var. Öncelikle sizin mutlu olmanızı sağlamaları lazımdı, vertex ve boş alan hakkında haklılar, buralar ekime dahil değildi ücret istemeleri haklarıdır ancak eski hastayla eski fiyattayken görüşüp 1-2 aylık bir süreç geçmiş olsa da eski hastaya 10 bin tl fiyat verilmesi gerekir.
Benim sana önerim hocam burada revizyon ekimini yaptır, 4-5 ay bekle revizyon ekim sonuç versin ve sonrasında Asuman Hanım’dan randevu al. Asuman Hanım geniş bölgelerde daha cesur bir tık daha iyi sonuç alıyor bence.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 11 Ekim 2021, 13:41:35 »
1.ekim başarısız, revizyon ekim teklif edilmiş güzel ama ortada başarısız bir ekim var. Öncelikle sizin mutlu olmanızı sağlamaları lazımdı, vertex ve boş alan hakkında haklılar, buralar ekime dahil değildi ücret istemeleri haklarıdır ancak eski hastayla eski fiyattayken görüşüp 1-2 aylık bir süreç geçmiş olsa da eski hastaya 10 bin tl fiyat verilmesi gerekir.
Benim sana önerim hocam burada revizyon ekimini yaptır, 4-5 ay bekle revizyon ekim sonuç versin ve sonrasında Asuman Hanım’dan randevu al. Asuman Hanım geniş bölgelerde daha cesur bir tık daha iyi sonuç alıyor bence.

beni şaşırtan durumda o yapılan iş ortada biz buna ragmen 2. ekim yapalım aynı fiyattan diyoruz aradan 1 2 ay geçtikten sonra farklı fiyat söylüyor ve hiç umursamıyorlar ister yap ister yaptırma tavırlarındalar sanki ilk ekimi başkasına yaptırdık 2. ekimi bunlara gelmiş gibi tavırları var

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #37 : 11 Ekim 2021, 13:46:29 »
Pego’ya katılıyorum. Revizyon ekimi (ücretsiz) yaptırın. Oralar bir çıksın sonuçta yaklaşık 1 sene boyunca fiyat 15.000₺ olarak kalacak ve oranın sonucuna göre ilerlemeniz en sağlıklısı. Ayrıca 2019-2020’de 8.000₺ 2020-2021 10.000₺ ama 2021-2022’nin 20.000₺ olmasının tam bir manası yok biraz parasal da devrim yapmak istemişler insanı istiyor otomatik tabi :/
Tabi çok iyi merkezlerden biri burası ama burası bile böyle yapıyorlarsa tavırları buysa pes cidden. Umarım anlaşırsınız hocam lütfen tüm gelişmelerden haberdar edin bizi de :-) Serkan Aygın’a direkt konuşsanız görüşmede etkili olur mu bilmiyorum.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

emrah8

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 11 Ekim 2021, 13:59:18 »
merhaba, bende arkadaşlara katılıyorum burda revizenizi yaptırın. Büyük olasılık longhair olur haliyle normal hayatınıza çok çabuk dönersiniz. 2. ekim için de ilerde düşünürsünüz.
saç ekimim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16454.0
xpecia günde 2 kez
çiğ kabak çekirdeği
aveda şampuan
omega 3 ve c vitamini (2 ya da 3 günde bir alıyorum)

amashe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 11 Ekim 2021, 14:01:31 »
Sizin adınıza çok üzüldüm. Fakat şu bir gerçek ki, bu forumda hangi nakil kliniği biraz ün yapsa, ya ciddi bir zam geçiriyor ya da kalitesinden ödün vermeye başlıyor. Ne kadar kurumsal olurlarsa olsunlar sonuç hep bu. Aslında anlamak güç değil, talep gören mal değer kazanır. Ortada zamdan çok bilinçli atılmış bir adım var. Hedef kitle değişikliği yoluna gidilmiş. Muhtemelen daha çok yurt dışıdan gelen hastalara çalışmak istiyorlar. Bir de olursa turkiye'de ki kaymak tabakaya. Aslında bir taşla iki kuş vurmak da denilebilir buna. Neyse bunlar kendi tercihleri. Öte yandan size sundukları bu üzücü süreç premium marka olma adımı atan bir kurum için utanç verici. İnşallah bir an önce bunun bir marka krizi olduğunu hatırlar, ona uygun adım atarlar.

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Ekim 2021, 14:08:04 »
Pego’ya katılıyorum. Revizyon ekimi (ücretsiz) yaptırın. Oralar bir çıksın sonuçta yaklaşık 1 sene boyunca fiyat 15.000₺ olarak kalacak ve oranın sonucuna göre ilerlemeniz en sağlıklısı. Ayrıca 2019-2020’de 8.000₺ 2020-2021 10.000₺ ama 2021-2022’nin 20.000₺ olmasının tam bir manası yok biraz parasal da devrim yapmak istemişler insanı istiyor otomatik tabi :/
Tabi çok iyi merkezlerden biri burası ama burası bile böyle yapıyorlarsa tavırları buysa pes cidden. Umarım anlaşırsınız hocam lütfen tüm gelişmelerden haberdar edin bizi de :-) Serkan Aygın’a direkt konuşsanız görüşmede etkili olur mu bilmiyorum.

işte serkan hoca ile konuşup revizyon yaptırmayıp direk 2. ekim yapalım dedim öyle anlaştık ön tarafa sıkılaştırma arka kısma yeni ekim di resimdede belli aynı fiyat ile konuşuldu hemen tarih istiyorlar dedim hemen veremem 2. ekimi yaptırıcam fakat tarih dedim ben söyleyim 1 2 ay içerisinde belli olur şimdi ise çok şaşırtıcı bir tavırla işine gelirse diyor resmen

merhaba, bende arkadaşlara katılıyorum burda revizenizi yaptırın. Büyük olasılık longhair olur haliyle normal hayatınıza çok çabuk dönersiniz. 2. ekim için de ilerde düşünürsünüz.

sanırım ona çeviricem buradan fikir alayım dedim

Sizin adınıza çok üzüldüm. Fakat şu bir gerçek ki, bu forumda hangi nakil kliniği biraz ün yapsa, ya ciddi bir zam geçiriyor ya da kalitesinden ödün vermeye başlıyor. Ne kadar kurumsal olurlarsa olsunlar sonuç hep bu. Aslında anlamak güç değil, talep gören mal değer kazanır. Ortada zamdan çok bilinçli atılmış bir adım var. Hedef kitle değişikliği yoluna gidilmiş. Muhtemelen daha çok yurt dışıdan gelen hastalara çalışmak istiyorlar. Bir de olursa turkiye'de ki kaymak tabakaya. Aslında bir taşla iki kuş vurmak da denilebilir buna. Neyse bunlar kendi tercihleri. Öte yandan size sundukları bu üzücü süreç premium marka olma adımı atan bir kurum için utanç verici. İnşallah bir an önce bunun bir marka krizi olduğunu hatırlar, ona uygun adım atarlar.

valla çok şaşırtıcı geldi bana da tavırları benim dışımda başkasınada aynı problem oldu mu merak ediyorum

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 11 Ekim 2021, 14:35:44 »
İlk ekimden önce ekime uygun musunuz değil misiniz diye söylendi mi?

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 11 Ekim 2021, 15:08:49 »
İlk ekimden önce ekime uygun musunuz değil misiniz diye söylendi mi?

evet

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 11 Ekim 2021, 15:32:37 »
Öncelikle başarısız sonucu telafi etmeleri gerekir. Bu sonuç size söylendiği gibi ücretsiz 1.000 greftle telafi edilemez. Mevcut donör kapasitesinin belirlenip size de ayrıntılı şekilde izah edildikten sonra beklentinize göre planlama yapılması lazım. Ekim yapılan bölgedeki sorunlar giderilmeden arka kısma yeni bir operasyon yapmak bana pek mantıklı gelmedi. Bu merkez ekimlerinin arkasında durması ve gerektiğinde revizyon yapması ile insanların güvenini kazandı, bu yaklaşımları hoş olmamış.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

yildiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 11 Ekim 2021, 16:44:42 »
Öncelikle başarısız sonucu telafi etmeleri gerekir. Bu sonuç size söylendiği gibi ücretsiz 1.000 greftle telafi edilemez. Mevcut donör kapasitesinin belirlenip size de ayrıntılı şekilde izah edildikten sonra beklentinize göre planlama yapılması lazım. Ekim yapılan bölgedeki sorunlar giderilmeden arka kısma yeni bir operasyon yapmak bana pek mantıklı gelmedi. Bu merkez ekimlerinin arkasında durması ve gerektiğinde revizyon yapması ile insanların güvenini kazandı, bu yaklaşımları hoş olmamış.

dalga geçer gibi tek söyledikleri 2. seans ücreti 15.000 tl başka bişey demiyor

Facebook Twitter Instagram