Gönderen Konu: AVRUPA SAÇ EKİMİ (Medihaus H.) Cerrahi MEHMET GÜÇLÜ, 5000 Greft, 23 ARALIK 2020  (Okunma sayısı 5305 defa)

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hintel hocam yorumun için, takip ettiğim diğer gruplarda bazı arkadaşlar coraspirin kullanıyorlar 2-3 gün de 1 tablet olarak, bu konu hakkındaki düşünceniz nedir arkadaşlar

Leonidas

• Hero Member
Teşekkür ederim hintel hocam yorumun için, takip ettiğim diğer gruplarda bazı arkadaşlar coraspirin kullanıyorlar 2-3 gün de 1 tablet olarak, bu konu hakkındaki düşünceniz nedir arkadaşlar

Merhaba ekiminizi takipteyim süreç sonuna kadar paylaşım yaparsanız çok seviniriz.
Coraspin kanı sulandırmak için alınıyor , ekim sonrası bence 1-2 hafta kullanmak yeterli hadi 1 ay olsun.
Fazlasını kullanma konusunda birşey diyemem.
Merkeze danışmanız daha doğru olur bence.

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
Mrb arkadaşlar, 92. Gün, geri sayım başlasın artık

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
125.gün arkadaşlar, çıkışlar başladı sanirim

Farques

• Ziyaretçi
Son 30 günde çok olumlu kararmış donörüde yormamışlar güzel toparlamış umarım iyi yönde ilerler. |-onayisareti-|

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
165. Gün arkadaşlar,  istediğim Yoğunluk olmadı halen, siz ne düşünüyorsunuz

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
210.gün.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun 210 güne göre sürece göre güzel görünüyor gelişim ama ön çizginız daha iyi tasarlanmış olsaydı çok daha güzel başarılı bir saç ekimi sonucu olabilirdi Şu an ön çizgi den dolayı biraz Doğallık sorunu var umarım sen mutlusundur güle güle tara daha gelişecek süreç 12 ve 18 aya kadar da saçların formaması devam eder
Global Moderator

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocam, ben daha yoğun olacağını umuyordum ama istediğim sıklıkta olmadı, daha çıkışlar surermi acaba, ekim merkezi ekilenlerin yüzde 99 u çıkar demişti. Çıkışlar 1 buçuk sene suruyormu

Hairtransplant

• Hero Member
Güzel gelişmiş saçlarınız ön çizgiden memnun musun?

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
**268. Gün**

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
268.gün

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güle güle tara hocam .Gayet güzel sonuç olmuş olumsuz olarak tek ufak bir eleştiri saç çizgisi daha iyi olabilirmiş.

Adem Ünal

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocam, açıklık çok olduğu için ön çizgiyi ekim merkezine bıraktım, 2. Ekim düşünüyorum 2 sene dolduğunda, ozaman daha güzel olur İnşallah, istediğim sıklıkta olmadı henüz, uzmanlar 1 buçuk senenin dolmasıyla sacekiminin değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor, özellikle Koray hoca. Bekleyip göreceğiz

Facebook Twitter Instagram