Aslında yakında saç ekimimden sonra foruma üye olup paylaşımı yapacaktım ama bu konudan dolayı erken üye oldum
1.si konuyu açanın Gregor olduğuna hiç şaşırmadım. Bayadır takip ediyorum forumu bu şahısın saç sorunu yok ve psikolojisi gidik. Ayrıca saçından önce şeyini düşünmesi gerekirken(konu linkini hemen atıyorum)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15994.0Bu tür konuları açmakla meşgul kendisi saç sorunu olmamasına rağmen
Fin kanser yapar mı konusuna gelirsek eğer. Gerçekten hiçbir bilgim yok yani buna evet yapar ya da hayır yapmaz diyemem demem, doktor değilim çünkü
Ben 6 aydır kullanıyorum şahsen ve kendimde bir sorun gözlemlemedim. Bildiğim bu forumun sahibi ve Koray Erdoğan da uzun yıllardır kullanıyor yanılmıyorsam
Fin kuş ötmez vs denilmesine rağmen(evet böyle bir yan etki olma olasığı mevcut sanırım) buna rağmen çok fazla kişi kullanmaya devam ediyor hapı
Acaba şimdi Kanser falan denilerekten mi acaba bu hapı kullananlarda korku yaratıp hapı bıraktılmak isteniyor galiba emin değilim şahsen? Not : Bir daha söylüyorum fin kanser yapar mı, bu konuda ASLA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM
Sadece bu konuyu Gregor gibi biri açınca iğrilte oldum kendimce ve gelip bunu yazayım dedim. Saç sorunu yok ve psikolojisi gidik ... neyse!
Not : Gördüğünüz üzere asla fin kanser yapar mı, yapmaz mı o konuya girmedim
Yazma amacım neden bu tip konuları hep bu tip şahıslar açıyor merak ediyorum!