Gönderen Konu: Eksisozlukteki genetik uzmanının finasteride kanser yapıyor yorumu  (Okunma sayısı 1930 defa)

Gregor59

• Hero Member
Buna katılıyorum bazı insanlar var ki(asla şahsa ait konuşmuyorum) genel olarak fin kullanmaya cesaret edemediği için kullananlar da kullanmasın kafasıyla sürekli bir fin yerme durumu var bu forumda çok görüyorum fini çok yermek ve çok övmek de kesinlikle iyi bir ruh hali değil bence .

Yalnız ben 6 ayı geçti Fin kullanıyorum. Kanser de yapsa kullanacağım şeyim de düşse kullanacağım. Umrumda da değil yanetkisi falan. Kel kalırsam zaten şeyim 24 saat dimdik dursa yine faydası olmayacak

Mac Dean

• Jr. Member
  • **
Yalnız ben 6 ayı geçti Fin kullanıyorum. Kanser de yapsa kullanacağım şeyim de düşse kullanacağım. Umrumda da değil yanetkisi falan. Kel kalırsam zaten şeyim 24 saat dimdik dursa yine faydası olmayacak
Şahsa ait söylemediğimi belirttim zaten genel olarak bu forumu sessiz takip edenlerden biri olduğum için çok görüyorum böyle insanlar .Ama sizin de böyle bir kaynaksız yazıyı paylaşmanız çok doğru değil yazı da resmen ölümle sonuçlanabilir diyerek inanılmaz bi iddia var ben ilaç yetkilisi olsam eğer bir kaynağı yoksa böyle birisine direkt dava açardım .

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Kullan kardesim finasteridden zarar gelmez  oneriyorum sana  yalnız bir konu var   en son yazdıkların bana biraz tuhaf geldi cok takıntı yapmıssın kendine gibi geldi bana  Bu gibi  resimleri paylasan biri iyi niyetlidir ogrenmek istiyordur bilgilendirmek istiyordur  daha fazla kisiye ulassın konunun dogrulugunu tartısmak istiyordur ben olaya bu gozle  bakıyorum art niyet aradıgını dusunmuyorum kel kalırsan bile    bize seyimiz kusumuz lazım 24 saat dimdik dursun o bizim gelecegimiz onunla cocuk oluyor  onunla bir hayat oluyor yani evlenmek hic bir kadın seyi yetersiz kisiyle kolay kolay durmaz  sactanta vazgecme ondan asla vazgecme  sac mı yoksa onumu tercih edebiliyorsun sorsalar kesinlikle onu soylerim bunlar gercekler eger bir gun onu ciddi derece tehdit edecek olursa finasteridi bırakırım kesinlikle    arkadaslar bu saka degil  kusunuzdan vazgecmeyin  agır antiandrojen ilacları kullanmayın finasterid vucudatolereedilebiir bir ilac kesinlikle kullanın sorun olmaz basit yanetkilerden baska   ama dudas hickimseye onermiyorum ve cok iyi biliyorumki ne kus otturur zamanla ne kalp otturur nede beyin calıstırır hepsinin anasını aglatır
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
"So how do you explain the increased risk of high-grade disease reported in 2003?

There are two mechanisms by which we believe finasteride enhances the detection of high-grade cancer on prostate biopsy.

First, finasteride is known to decrease the size of the prostate gland by about 25%. When you biopsy a smaller gland, you are more likely to sample an area of cancer—or high-grade cancer—with your biopsy needle, compared to doing the same biopsy in a larger gland.

Second, as we showed in another analysis of the PCPT, finasteride improves the sensitivity of the PSA test for the detection of overall and high-grade prostate cancer. Because the decision to perform prostate biopsies during the study was based on PSA levels, this may have contributed to increased detection of prostate cancer, in general, and high-grade prostate cancer, in particular, among men receiving finasteride.

Due to the effects of this drug on gland size and PSA performance, it seems quite likely that the PCPT not only overestimated the harm of finasteride in terms of the observed increase in high-grade cancer, but may have underestimated the benefit of finasteride in terms of the amount of reduction in prostate cancer risk."

Kanser üzerine kurulu bir yabancı siteden aldım. İngilizesi olan okusun olmayan çevirsin okusun.

https://www.cancer.gov/news-events/cancer-currents-blog/2019/prostate-cancer-prevention-finasteride-parnes

Yapsa bile çaya attığımız şeker, kahveye attığımız süt tozundan daha masumdur diye düşünüyorum. En basitinden korona geçirenlere bile, organlarında kalıcı hasar oluşuyor diyorlar. Atsan bir dert atmasan bir dert o korona haplarını. Bu kadar incik cıncık edilirse hayat yaşanmaz.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

emekli kel

• Hero Member
 bu genetik uzmanını fdaya alalım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

siyabentqxqx

• Sr. Member
ozaman prostat ilacı kullananlar erken ölsün diye veriliyor o ilaclar 😂 eski sözlük > fda 😂😂

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid in  %80 agresif  prostat kanseri riskini  artırdığı saptanmıştı sonradan bunun sebebinin prostatın küçülmesinden dolayı prostattan  test için alınan   parçalar daha fazla kanserli hücre barındırdığı anlaşılmış yani  düşününki çay kaşığıyla  portakaldan parça alıyorsunuz aynı kaşıkla karpuzdan alın 2 sindede aynı oranda kanser hücresi var ama portakal küçük olduğu için çay kaşığına daha fazla miktarda kanserli hücre geliyor yabancı kaynaklarda bu yazıyor onun haricinde finasterid in  başka bir bölgede kanser yaptığını hiçbiyerde okumadım ekşi sözlükte bu yazılmış ama wikipediada tam tersini yazıyor  karışık mevzular  bu ilacı kullandıysanız ve sağlığınız yerindeyse kafaya takmayın

Facebook Twitter Instagram