Gönderen Konu: Ayyildiz estetic. 5.000 Greft ekim (Öncesi ve sonrası fotoğraflı)  (Okunma sayısı 4430 defa)

fableman34

• Yeni üye
  • *
10 yıkaman dolunca kabukları dökersin şu an erken
Sağ olun hocam, genel gidişat nasıl görünüyor?

Dante06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz
Ekim öncesi 5000 lik bir ihtiyaç yokmuş gibi
Ki ekim de 5000 değil gibi

Umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız
Bu günler dikkat edin kabuk dökene kadar  , geçmiş olsun
Bencede 5000 greft fazla o bölgeye ama belki mevcut saçlar ile aynı sıklığı yakalamak için yüksek sayıda greft kullanmış olabilirler

fableman34

• Yeni üye
  • *
Bencede 5000 greft fazla o bölgeye ama belki mevcut saçlar ile aynı sıklığı yakalamak için yüksek sayıda greft kullanmış olabilirler
3500 yeterli gibiydi sanki.

fableman34

• Yeni üye
  • *
20.gün bitti, şok dökülme henüz başlamadı, gün içerisinde 3 5 tel anca geliyor elime, biraz daha geç mi başlayacak?
Bir de donörün durumu nasıl görünüyor sizce?

prm46

• Yeni üye
  • *
Süreç nasıl gidiyor resim atarmısınız?

fableman34

• Yeni üye
  • *
Şu an iyi gidiyor gibi. Şok dökülme %40 civarı oldu sanki, ekilenlerin bir kısmı da uzamaya devam ediyor.

karanka

• Sr. Member
Şu an iyi gidiyor gibi. Şok dökülme %40 civarı oldu sanki, ekilenlerin bir kısmı da uzamaya devam ediyor.
görüntü güzel ve sağlıklı, şok dökülme % 40 değil bence % 80 kadar olmuş ama  :)
geri kalan saçlar uzayınca yanıltmasın sizi.

fableman34

• Yeni üye
  • *
görüntü güzel ve sağlıklı, şok dökülme % 40 değil bence % 80 kadar olmuş ama  :)
geri kalan saçlar uzayınca yanıltmasın sizi.
Kardeş o kadar belli oluyor mu ya, ben nedense pek olmadı diye düşünüyorum :) peki şoktan geri kalanlar, dökülmeyenler tutuyor mu, çıkmaya devam ediyor mu yoksa belli bir süre sonra onlar da mı gidiyor

karanka

• Sr. Member
Kardeş o kadar belli oluyor mu ya, ben nedense pek olmadı diye düşünüyorum :) peki şoktan geri kalanlar, dökülmeyenler tutuyor mu, çıkmaya devam ediyor mu yoksa belli bir süre sonra onlar da mı gidiyor
şokta dökülmeyenler sonrada dökülmüyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekimin fazla sıralı ön çizgi bu durum pek hoşuma gitmedi onun dışında süreç olağan akışında.
Global Moderator

fableman34

• Yeni üye
  • *
Ekimin fazla sıralı ön çizgi bu durum pek hoşuma gitmedi onun dışında süreç olağan akışında.
Teşekkür ederim sağ olun.

Hairtransplant

• Hero Member
Hareketli bir süreç inşallah güzel olur sonuç

fableman34

• Yeni üye
  • *
Hareketli bir süreç inşallah güzel olur sonuç

Teşekkür ederim, ilk günlere göre daha iyi, alıştım artık. 4. Aya giricem inşallah hareketler başlar yavaştan

fableman34

• Yeni üye
  • *

4 ay bitti, önler biraz taranacan hale geldi, sizce nasıl görünüyor Hintell kardeş?

Facebook Twitter Instagram