Merhaba. Bugün üye oldum foruma ve uzun zamandır bir türlü ektirmeye karar veremediğim saçlarımı 31 Aralık 2020 tarihinde ani bir kararla ektirdim. Elbette bu bir süreç ama sanırım ben artık ne olacaksa olsun modunda verdim bu kararı. Öncelikle benim saçlarım komple dökülmemiş, seyrekleşmişti. Her ne kadar çevremdeki herkes “abartıyorsun, saçların gayet iyi durumda” dese de ben ikna olmadım ve Lale KESKİN saç ekim merkezinde 2000 gref uzun saç sıkılaştırması yaptırdım. Uzun saç ekimi yaptırmayı özellikle istedim çünkü saçlarımı ilkokuldan beri hiç numaralı makineye vurdurtmadım.
Neyse uzatmayayım, öncelikle Lale hanımın asistanı Harun bey ile iletişim kurdum. Kendisi benden saçlarımın fotoğraflarını istedi. Ben de Whatsapp aracılığı ile gönderdim ve uzun saç ekimi yaptırmak istediğimi paylaştım. Bana fotoğraflar üzerinden 2000 greft ekimin gayet yeterli olacağını söyledi.
Sonrasında Acıbadem’de bir özel üniversite hastanesi içerisindeki merkezlerini ziyaret ettim. Burada da incelemenin ardından fotoğraflardan inceleyip de söylediği 2,000 greftlik bir ekimin yeterli olacağını tekrarladı.
Sonrasında ben kendisine “uzun saç ekimi ile ilgili internetten edindiğim var olan saçların da kaybolabileceği çekincemi anlattım. O da bana “ekiplerinin bu konuda gayet tecrübeli olduğunu ve bu durumun garanti altında olduğunu söyledi”
Hem işyerime yakınlığı hem fiyatı ve internette olumsuz herhangi bir yorum görememem sebebi ile burada ekim yaptırma kararı aldım ve yılbaşı günü (rakı içememe pahasına) ekim yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım.
Ekim öncesi foto aşağıda. Devamındaki fotoğraflar da ekimin ilk gününe ait.