Gönderen Konu: Saç ekim sonrasi hukuki süreç bilgisi olan var mi ?  (Okunma sayısı 3690 defa)

Hürnuri

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim sonrasi hukuki süreç bilgisi olan var mi ?
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2021, 18:05:46 »
Ödediğn ücret falan WhatsApp mesajlarında mevcutsa Tüketici hakem heyetine git sonuç alırsın. Eğer ödediğin ücret 10 bin TL nin üzerindeyse Tüketici mahkemesine git. Fatura olmasada mesajlarda varsa anlaştığın ücret yeterli delil olarak.

yanlış yazdıkların .adam ameliyat olmuş ve adamın birisi kafasında ameliyat yaparken sahte doktorculuk oynamış .tüketici hakem heyeti ne alaka sanki alışverişmi yaptı bu arkadaş.
bu suç bu kadar masum değil olay sağlık ,olay birisinin sahte doktor olarak kendisini tanıtıp arkadaşı ameliyat etmesi ,bu adamı dava etsin delillerini sunsun içeriye atmazlarsa bende hiç bir şey bilmiyorum.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2021, 18:18:41 »
yanlış yazdıkların .adam ameliyat olmuş ve adamın birisi kafasında ameliyat yaparken sahte doktorculuk oynamış .tüketici hakem heyeti ne alaka sanki alışverişmi yaptı bu arkadaş.
bu suç bu kadar masum değil olay sağlık ,olay birisinin sahte doktor olarak kendisini tanıtıp arkadaşı ameliyat etmesi ,bu adamı dava etsin delillerini sunsun içeriye atmazlarsa bende hiç bir şey bilmiyorum.
Ezbere yorum yapmışsın, bilmediğin çok şey var, araştır. Suç duyurusu yine yapılır orası ayrı bir konu, Tüketici hakem heyeti sadece alışveriş değil ayıplı sağlık hizmetinede bakıyor. 8
İşin en kolayı telefon et sor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2021, 18:37:26 »
Yapan kişi kim ?
Global Moderator

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2021, 18:41:17 »
savcılığa hakkında suç duyurusunda bulun en güzel yöntem bu olur ,gitsin ifade versin sonra görür gününü .sonrasında dava açılır hakkında mahkemede gösterirler buna sahte doktorculuk neymiş ne değilmiş.

Slk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2021, 18:44:03 »
watsappta ücret yazmıyor ama havale olarak gönderdiğim iki farklı ödeme mevcut. Delil niyetine kullanılır mı? onun hesabına gitti. Hesapta onun adı vardı.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2021, 19:01:18 »
watsappta ücret yazmıyor ama havale olarak gönderdiğim iki farklı ödeme mevcut. Delil niyetine kullanılır mı? onun hesabına gitti. Hesapta onun adı vardı.
Tabiiki delil olur.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2021, 19:05:27 »

Elbette olur bu konu da şanslısınız çünkü genelde saç Ekim merkezleri elden ödeme alıyor.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2021, 22:45:26 »
geçmiş olsun dostum senin adına üzüldüm peşini bırakma bence.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 14 Mart 2021, 23:02:06 »
Dostum avukat masrafları gibi bir endişen varsa hem hakem heyetine hemde tüketici mahkemesine avukatsız da müracaat edebilirsin. Tek dikkat etmen gereken konu usül hatası yapmaman( ünvan ,isim adres gibi konularda yanlışlık olmaması ).

Slk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2021, 21:38:21 »
Bu işe avukat tutsam kaybeden kişi masrafları ödeme gibi bir durum olabilir mi?
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 22:55:29 Gönderen: Kls_Slk »

and3rs

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2021, 00:04:39 »
Gecmis olsun. Yalniz doktorun bulunmaması gibi bir durum gibi düşünürsek bi kac istisna hariç bu tüm merkezler icin geçerli değil mi? Yani doktor çizgiyi belirliyor ve operasyonu teknisyen ve hemşireler yapiyor. Tabi bu olayda kişinin kendini doktor gibi tanıtmasi gibi yanıltıcı bi durum var sanirim.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2021, 00:15:13 »
Gecmis olsun. Yalniz doktorun bulunmaması gibi bir durum gibi düşünürsek bi kac istisna hariç bu tüm merkezler icin geçerli değil mi? Yani doktor çizgiyi belirliyor ve operasyonu teknisyen ve hemşireler yapiyor. Tabi bu olayda kişinin kendini doktor gibi tanıtmasi gibi yanıltıcı bi durum var sanirim.

Müsamaha gösteriliyor denetimsizliklerden dolayı  yani yazdıkların doğru değil dostum.Doğrusu şu ; dr ekimde bulunacak hemşirelerde ekime yardım etme yetkileri var .ekebilir + greft alabilir falan ama tek başına operasyonu yapamaz doğrusu bu.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2021, 00:15:42 »
Bu işe avukat tutsam kaybeden kişi masrafları ödeme gibi bir durum olabilir mi?
Avrupa'da yaşıyorsun herhalde. Türkiye'de durum biraz farklı. Tuttuğun avukatın masrafını kendin ödüyorsun , kazansan bile karşı taraf masrafı ödüyor ama avukatına gidiyor ödenen para. Yani her halükarda kazanan avukat oluyor.

and3rs

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2021, 00:24:35 »
Müsamaha gösteriliyor denetimsizliklerden dolayı  yani yazdıkların doğru değil dostum.Doğrusu şu ; dr ekimde bulunacak hemşirelerde ekime yardım etme yetkileri var .ekebilir + greft alabilir falan ama tek başına operasyonu yapamaz doğrusu bu.

Doğrudur, yalniz ben ekimde bizzat bulunup , greft alma, kanal acma yapan doktoru bi kac cok pahali yerde duydum, gördüm. Diğer türlü herkesin yaptığı hoca geldi 5 dk gordu çizim yaptı, kalani hemsirelere emanet etti gibi olani kabul görmüş ve uygulanani. Bu isleri ilk arastirirken saf saf tüm süreci doktor yönetiyor diye düşünüyordum ama merkezlere gelen talebe göre zaten mümkün değilmiş bu, onu anladım.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2021, 01:01:02 »
yahu arkadaşlar sağlık sistemi sağlam özenli olsaydı bu zamana kadar bu tarz heryere araştırma tetkik denetim yaparlardı ve gerekli vasıfsız kişileri men edici eylemlerde bulunurlardı bana kalırsa ama souna kadar hakkınızı alırsınız inşallah
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram