şu ana kadar işe yarıyor diyenini görmedim. içindeki kafein oranı düşük muhtemelen yüzde 3 4 civarında etki etmeye başlıyor.
Kafein anhidrit (anhidroz olarak da geçebiliyor bazı yerlerde) alıp, kendi losyonunu yapabilirsin. Suda çözünebilir formudur kafeinin. Bir saç toniğinde yüzdr5 civarında çözdürbildim. Ama tonik biraz serin bi yerde kalınca, kafeinin kristalleştiğini gördüm. Keza deride de biraz beyazlık kalıyor gibi. Yüzde 3-4 gibi bir oran deneyebilirsin, olmadı biraz daha düşürülür oran. Çok ucuz bir etkendir. Şahsa satışı yoktu diye biliyorum (uyarıcı özelliğinden dolayı) ama bir kaç ay önce bir alışveriş sitesinden alabilmiştim 100gr. 70-80 lira gibi birşeye. Ama minox gibi bir saç çıkarıcı uyarıcı değildir, o kadar başarı görülebilir mi bilmiyorum. Aka yanetki açısından oldukça güvenli olduğunu düşünüyorum.
Bir de böyle etkenleri kısa vade değil, uzun vade kullanıp değeelendirmek lazım. Bugün finasteride için bile 1 sene bekleyin deniyor genelde. Bunun için de öyle 2-3-4 ayda birşey göremedim dememel lazım diye düşünüyorum. Haaa daha erken pozitif etki görürsen ne ala, ne güzel.
Yazarken aklıma gelmedi ekleme yapayım, şampuana da katabilirsin. Ben denemedim ama denemekten zarar gelmez. Zaten ucuz bir etken.