Gönderen Konu: 22 yaşındayım fotoğraf ekledim, sizce nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim?  (Okunma sayısı 2902 defa)

NoBald

• Yeni üye
  • *
haftada bir 1.5mm , ayarlanıyor zaten. sebamed antihair loss ve loprox kullanıyorum ben . şampuandan bir beklentin olmasın kendine uygun bir şampuan bulduktan sonra onunla devam et 200 lira verince iyi olmuyor malesef
Loprox şampuan ne işe yarıyor acaba ve haftada kaç gün loprox şampuan kullanıyorsunuz? Bu arada verdiğiniz bilgilerden ve tavsiyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum tekrardan.

NoBald

• Yeni üye
  • *
bioxinforte siyah sarımsak sampuan yazıyor ustunde    googleda resimlerde taratsan hemen gorunuyor
Tamamdır çok teşekkür ederim

oralminoxidil

• Hero Member
Loprox şampuan ne işe yarıyor acaba ve haftada kaç gün loprox şampuan kullanıyorsunuz? Bu arada verdiğiniz bilgilerden ve tavsiyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum tekrardan.

saç derin sağlıklıysa alma, sebamed iyi gibi . daha çok kepek  sd için kullanılıyor yeni çıktı piyasaya. sebamed gayet iyi senin için

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

NoBald

• Yeni üye
  • *
saç derin sağlıklıysa alma, sebamed iyi gibi . daha çok kepek  sd için kullanılıyor yeni çıktı piyasaya. sebamed gayet iyi senin için
Tamamdır teşekkürler. İnternete biraz kafein losyon araştırdım da Alpecin'in 200 ml lik kafein losyonuna denk geldim sizce nasıl işe yarar mı her gün kullansam?

oralminoxidil

• Hero Member
Tamamdır teşekkürler. İnternete biraz kafein losyon araştırdım da Alpecin'in 200 ml lik kafein losyonuna denk geldim sizce nasıl işe yarar mı her gün kullansam?

şu ana kadar işe yarıyor diyenini görmedim. içindeki kafein oranı düşük muhtemelen yüzde 3 4 civarında etki etmeye başlıyor.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

NoBald

• Yeni üye
  • *
şu ana kadar işe yarıyor diyenini görmedim. içindeki kafein oranı düşük muhtemelen yüzde 3 4 civarında etki etmeye başlıyor.
Anladım teşekkürler sanırım siz procapili de önermiyorsunuz değil mi ?

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Alpacin almayı düşünürsen siyah kutulu black edition diye geçiyor tavsiyem kesinlikle  onu alman revitadan sonra şuanlik en çok memnun oldugum sampuan diyebilirim.

NoBald

• Yeni üye
  • *
Alpacin almayı düşünürsen siyah kutulu black edition diye geçiyor tavsiyem kesinlikle  onu alman revitadan sonra şuanlik en çok memnun oldugum sampuan diyebilirim.
Teşekkürler, 250 ml tahmini kaç ay gider?

Lauri

• Hero Member

Kafein anhidrit (anhidroz olarak da geçebiliyor bazı yerlerde) alıp, kendi losyonunu yapabilirsin. Suda çözünebilir formudur kafeinin. Bir saç toniğinde yüzdr5 civarında çözdürbildim. Ama tonik biraz serin bi yerde kalınca, kafeinin kristalleştiğini gördüm. Keza deride de biraz beyazlık kalıyor gibi. Yüzde 3-4 gibi bir oran deneyebilirsin, olmadı biraz daha düşürülür oran. Çok ucuz bir etkendir. Şahsa satışı yoktu diye biliyorum (uyarıcı özelliğinden dolayı) ama bir kaç ay önce bir alışveriş sitesinden alabilmiştim 100gr. 70-80 lira gibi birşeye. Ama minox gibi bir saç çıkarıcı uyarıcı değildir, o kadar başarı görülebilir mi bilmiyorum. Aka yanetki açısından oldukça güvenli olduğunu düşünüyorum.

Bir de böyle etkenleri kısa vade değil, uzun vade kullanıp değeelendirmek lazım. Bugün finasteride için bile 1 sene bekleyin deniyor genelde. Bunun için de öyle 2-3-4 ayda birşey göremedim dememel lazım diye düşünüyorum. Haaa daha erken pozitif etki görürsen ne ala, ne güzel.

Yazarken aklıma gelmedi ekleme yapayım, şampuana da katabilirsin. Ben denemedim ama denemekten zarar gelmez. Zaten ucuz bir etken.

NoBald

• Yeni üye
  • *
Kafein anhidrit (anhidroz olarak da geçebiliyor bazı yerlerde) alıp, kendi losyonunu yapabilirsin. Suda çözünebilir formudur kafeinin. Bir saç toniğinde yüzdr5 civarında çözdürbildim. Ama tonik biraz serin bi yerde kalınca, kafeinin kristalleştiğini gördüm. Keza deride de biraz beyazlık kalıyor gibi. Yüzde 3-4 gibi bir oran deneyebilirsin, olmadı biraz daha düşürülür oran. Çok ucuz bir etkendir. Şahsa satışı yoktu diye biliyorum (uyarıcı özelliğinden dolayı) ama bir kaç ay önce bir alışveriş sitesinden alabilmiştim 100gr. 70-80 lira gibi birşeye. Ama minox gibi bir saç çıkarıcı uyarıcı değildir, o kadar başarı görülebilir mi bilmiyorum. Aka yanetki açısından oldukça güvenli olduğunu düşünüyorum.

Bir de böyle etkenleri kısa vade değil, uzun vade kullanıp değeelendirmek lazım. Bugün finasteride için bile 1 sene bekleyin deniyor genelde. Bunun için de öyle 2-3-4 ayda birşey göremedim dememel lazım diye düşünüyorum. Haaa daha erken pozitif etki görürsen ne ala, ne güzel.

Yazarken aklıma gelmedi ekleme yapayım, şampuana da katabilirsin. Ben denemedim ama denemekten zarar gelmez. Zaten ucuz bir etken.

Mesela kafein tozunu alıp herhangi bir 100 ml lik saç losyonunun içine 3-4 mg kadar ilave etsek işe yarar diyorsunuz öyle mi?

Simurg10

• Yeni üye
  • *
Bence saçınız yaşınıza göre iyi durumda diye düşünüyorum hocam paniğe gerek yok

NoBald

• Yeni üye
  • *
Bence saçınız yaşınıza göre iyi durumda diye düşünüyorum hocam paniğe gerek yok
Teşekkür ederim ama şuanki saçımı korumak istiyorum işte daha fazla ilerlemesini istemiyorum

oralminoxidil

• Hero Member

losyonu sürdüğün yerde yanma,  kan akışı artışı oluyor muydu. deriden emilimini merak ediyorum

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler, 250 ml tahmini kaç ay gider?

Kullanımına bağlı tabi ama baya gidiyor bana her gün kullanıyorum ilk olarak alpacinin ilk cikanindan almıştım 4-5 ay gitmişti sanırım tabi bazen günde bazen 2 günde değişiyordu  bitince bidaha şampuan almicam dedim bittim sabunu kullanıyordum devam etmeyi düşünüyordum.Fakat bu yeni çıkan ürünü gördüm dikkatimi çekti normalde şampuanlara bende pek fazla ümit etmiyorum tabi amacım yikadikdan sonra saç iyi taransin iyi hissettirsin yeter bu şampuanı almadan her yıkamamda çok kötü saçlarım dökülüyordu delik tikanirdi her seferinde ki bu şampuanı kullandigim andan beri her yıkamada 2-3 tel görüyorum şuan bazen hiç görmüyorum.Tabi minoxil köpük kullanıyorum minoxil etki ettiği için  dicem ama uzun süredir kullanıyorum bu aralar her yikamada çok kötü dökülürdu ama bu şampuanı kullandıgimdan beri nerdeyse hiç dökülme görmedim.Simdi komik gelicek tabi ilk yikamada etki tabikide olmaz ama tuhaf bir şekilde dokulmem olmuyor ki ilerisini bilemicem takrar başliyabilir dökülmeler bakalım umarım olmaz tabi suanlik o yüzden memnunum ki eğer alpacin alicaksan siyah kutulu olanını dene derim .Ama kesinlikle bu şampuanı al demiyorum sana.Piyasada güzel şampuan lar var deneyerek bulacaksın kendine göre bir ürünü yoksa birine iyi gelen sana iyi hissetirmez yani şuanda sana kim su ürünu al memnun olcaksin bana dua ediceksin vs desede o sampuandan emin ol ki çok kötü saç dökülmesi yaşadım veya çok kepek yaptı bende diyenleri goruceksin o yüzden en azından forumda bir kaç şampuan var kaliteli kendin karar verip denemeye başla bakalım .

Facebook Twitter Instagram