Gönderen Konu: 22 yaşındayım fotoğraf ekledim, sizce nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim?  (Okunma sayısı 2890 defa)

NoBald

• Yeni üye
  • *
Abilerim kardeşlerim herkese merhaba, benim 16 yaşından beri başlayan genetik dökülmem mevcut. 16 yaşımdan beri saçlarım şakak kısmından geriye doğru ilerliyor. Durdurmak için o zamanlar ki cahillikle çok şey denedim ama hiç biri tam olarak fayda etmedi. Yaklaşık 1 aydır xpecia kullanıyorum günde iki tablet ve sebamed saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum. Forumdaki insanların bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz şampuan ilaç ya da herhangi başka tavsiyeleriniz var mı? Üstlerde ve arka bölgelerde saç dökülmem yok yalnızca önlerde dökülme var şuanda. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Bu arada şuanda 22 yaşındayım.

Kelbey

• Sr. Member
Bence şanslısın nw7 ye giden bir dökülme gibi gözükmüyor bana sorarsan şu anki tedavine kök uyarıcı ekleyebilirsin. Tabiki en bilindiği ve tartışmasız en iyisi minoxildir ama ben bu saca minox surmem
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

NoBald

• Yeni üye
  • *
Bence şanslısın nw7 ye giden bir dökülme gibi gözükmüyor bana sorarsan şu anki tedavine kök uyarıcı ekleyebilirsin. Tabiki en bilindiği ve tartışmasız en iyisi minoxildir ama ben bu saca minox surmem
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kök uyarıcı olarak sizce procapil losyon falan mı kullanmalıyım ? Bir de neden minoxidil sürmemi tavsiye etmediğinizi öğrenebilr miyim ?

oralminoxidil

• Hero Member
saç kaliten güzel bence xpecia kullan, muhtemelen minoksil de işini görür.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

NoBald

• Yeni üye
  • *
saç kaliten güzel bence xpecia kullan, muhtemelen minoksil de işini görür.
Teşekkür ederim. Peki bi şampuan öneriniz var mı ? Mesela haftada bir ketokonazol içerikli şampuan kullanmayı düşünüyorum. Forumdan öğrendiğim kadarıyla işe yarıyor ve tavsiye ediliyor. Sizce kullanmalı mıyım?

oralminoxidil

• Hero Member
Teşekkür ederim. Peki bi şampuan öneriniz var mı ? Mesela haftada bir ketokonazol içerikli şampuan kullanmayı düşünüyorum. Forumdan öğrendiğim kadarıyla işe yarıyor ve tavsiye ediliyor. Sizce kullanmalı mıyım?

kullanmamanı tavsiye ederim faydalı mi faydalı genetik dökülme için , ama saçları öyle yıpratıryor ki bin pişman oluyorsun. ha faydası da o kadar az ki fark edeni daha görmedim. sonuçta 2 dk kafanda duran şey ne kadar emilebilir ki. dermastamp al kullan şakaklara

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

NoBald

• Yeni üye
  • *
kullanmamanı tavsiye ederim faydalı mi faydalı genetik dökülme için , ama saçları öyle yıpratıryor ki bin pişman oluyorsun. ha faydası da o kadar az ki fark edeni daha görmedim. sonuçta 2 dk kafanda duran şey ne kadar emilebilir ki. dermastamp al kullan şakaklara
Dermastamp ya da dermaroller la hangi uyarıcı losyonu kullanmamı tavsiye edersiniz şakaklar için. Ama minoxil kullanmak istemiyorum şuanda.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
 bioxin  sarımsaklı sampuan  kullan cok iyi yada bir tık altı zigavus ama bioxin daha iyi .   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
Dermastamp ya da dermaroller la hangi uyarıcı losyonu kullanmamı tavsiye edersiniz şakaklar için. Ama minoxil kullanmak istemiyorum şuanda.

dermaroller olmaz saçların çok uzun. minoksil dışında başka uyarıcı losyon yok kafein var onun da eldesi zor.  piyasadaki diğer ürünlerin hiçbiri etkili değil .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

NoBald

• Yeni üye
  • *
bioxin  sarımsaklı sampuan  kullan cok iyi yada bir tık altı zigavus ama bioxin daha iyi .
Vichy dercos energising şampuan kullanmayı düşünüyorum. Aslında sebamedden memnunum şuanlık ama yüzümde falan çok sivilce çıkarttı kızarttığından dolayı. Aklımda bioxcin forte kullanmakta var ama olumlu etkisini gören pek insan göremedim. Hala daha şampuan arayışlarım devam ediyor. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

NoBald

• Yeni üye
  • *
dermaroller olmaz saçların çok uzun. minoksil dışında başka uyarıcı losyon yok kafein var onun da eldesi zor.  piyasadaki diğer ürünlerin hiçbiri etkili değil .
Teşekkür ederim dermastampı kaç mm alıp kullanmam gerekir sizce bu saça? Bi de haftada bir kere mi kullanmalıyım? Ayrıca bana bi şampuan önerebilir misiniz hala daha arayıştayım

Mehmetali32

• Hero Member
Vichy dercos energising şampuan kullanmayı düşünüyorum. Aslında sebamedden memnunum şuanlık ama yüzümde falan çok sivilce çıkarttı kızarttığından dolayı. Aklımda bioxcin forte kullanmakta var ama olumlu etkisini gören pek insan göremedim. Hala daha şampuan arayışlarım devam ediyor. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

bioxin forte sarımsaklı olandan normalinden cok farklı bu ben kullanıyorum cok iyi.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

NoBald

• Yeni üye
  • *

Bir kaç tane sarımsaklı şampuan gördüm siz hangisinden bahsediyorsunuz adı ne tam olarak ?

oralminoxidil

• Hero Member
Teşekkür ederim dermastampı kaç mm alıp kullanmam gerekir sizce bu saça? Bi de haftada bir kere mi kullanmalıyım? Ayrıca bana bi şampuan önerebilir misiniz hala daha arayıştayım

haftada bir 1.5mm , ayarlanıyor zaten. sebamed antihair loss ve loprox kullanıyorum ben . şampuandan bir beklentin olmasın kendine uygun bir şampuan bulduktan sonra onunla devam et 200 lira verince iyi olmuyor malesef

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
Bir kaç tane sarımsaklı şampuan gördüm siz hangisinden bahsediyorsunuz adı ne tam olarak ?
bioxinforte siyah sarımsak sampuan yazıyor ustunde    googleda resimlerde taratsan hemen gorunuyor
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram