Saç Ekimi Sonuçları
Çok iyi görünüyor. Ekim yaptırmadan önce daha önceki yaptıkları ekimleri incelediniz mi? Genel olarak ekimcileri başarılı buluyor musunuz?
Alıntı yapılan: mahmut33 - 21 Eylül 2017, 19:06:06Çok iyi görünüyor. Ekim yaptırmadan önce daha önceki yaptıkları ekimleri incelediniz mi? Genel olarak ekimcileri başarılı buluyor musunuz? ben daha önce ektirme kişilerle konuştum memnunlardi genel olarak ama şöyle bi sorun var planlama konusunda zayıf geldi bana göre yön ekimlerine pek dikkat edilmiyor ama ektikleri çıkıyor genel olarak izmirde ki sibel ulusan gibi sakak tasarımında zayıf gibi geldi bana sac cizgisi tasarımı pek yapamıyorlar ama genel olarak iyiler ücret leri uygun ben memnunum genel olarak ama daha iyi olabilirdi durum varsa koray hoca benzeri klinikler de yaptırmak daha iyi olur hem tasarımlari iyi yönleri çok iyi ayarliyorlar.yada saclar tam cikmadi bana geliyor 🙂ama iyiler ekonomik olarak yüksek yerleri zorlayamazsaniz tercih edilebilir
Alıntı yapılan: Sacii - 21 Eylül 2017, 19:35:44Alıntı yapılan: mahmut33 - 21 Eylül 2017, 19:06:06Çok iyi görünüyor. Ekim yaptırmadan önce daha önceki yaptıkları ekimleri incelediniz mi? Genel olarak ekimcileri başarılı buluyor musunuz? ben daha önce ektirme kişilerle konuştum memnunlardi genel olarak ama şöyle bi sorun var planlama konusunda zayıf geldi bana göre yön ekimlerine pek dikkat edilmiyor ama ektikleri çıkıyor genel olarak izmirde ki sibel ulusan gibi sakak tasarımında zayıf gibi geldi bana sac cizgisi tasarımı pek yapamıyorlar ama genel olarak iyiler ücret leri uygun ben memnunum genel olarak ama daha iyi olabilirdi durum varsa koray hoca benzeri klinikler de yaptırmak daha iyi olur hem tasarımlari iyi yönleri çok iyi ayarliyorlar.yada saclar tam cikmadi bana geliyor 🙂ama iyiler ekonomik olarak yüksek yerleri zorlayamazsaniz tercih edilebilirDurumum olsa 1 kez bile düşünmeden Keser Hocaya yaptırırım zaten. Biz daha düşük ücret aralığında iyi ekim yaptırma peşindeyiz hep
Gayet iyi gidiyor hocam. AMA 31 yasindasiniz ve en az 20 yil kullanmayi goze alamiyorsaniz proscara baslamak korkutucu biraz
Bu sac dokulmez tuz ruhu ile yıkamazsaniz.hayırlı olsun guzel..
Saçı geriye doğru tarayıp foto atair misiniz lütfen
Hocam 4/1 proscar fazla olmaz mı? 1.25 mg yapiyor eger doğru bölmüşseniz. Ben minik minik 8 parçaya böldüm yan etki korkusuyla oyle iciyorum gunde 1 parça