Saç Ekimi Sonuçları
SA beyler ekim üzerinden 9 gün geçti yikamalra devam ediyorum yalnız yıkarken kabuklarla beraber dokulen saçlarda var bu durum normalmi yoksa onları kayıp mi ettik.dökülme de kökler yok saçların ucunda duran kabuklarla beraber dökülüyor dökülen saçlar.
Alıntı yapılan: Sacii - 16 Mayıs 2017, 15:54:12SA beyler ekim üzerinden 9 gün geçti yikamalra devam ediyorum yalnız yıkarken kabuklarla beraber dokulen saçlarda var bu durum normalmi yoksa onları kayıp mi ettik.dökülme de kökler yok saçların ucunda duran kabuklarla beraber dökülüyor dökülen saçlar.Bu şekilde dökülme normal ...Tahminim 10 gün içinde diğer kabuklarda dökülecektir...İnşallah güzel bir sonuç alırsınız
seyreklik yok kabuk dökümü sonrası gayet iyi duruyo ..ön kısım tutma oranı yüksektir bütün ekimlerde fire az olur, sonuç iyi olacaktır.sadece ektirdiğiniz yer ile ilgili sonuç görmedim ..ama ekiminiz şimdilik güzel başarılı duruyo
Sacii ektirdiğin yeri yazsanda bizde merak etmesek
sonuç gayet güzel olacağa benziyor
clinic hair diye tahmin ediyorum
Alıntı yapılan: Müdür - 20 Mayıs 2017, 17:40:19sonuç gayet güzel olacağa benziyor inşallah kardeşim bakalım saol şok dokulme yi biraz hazarsiz atlatsak iyi 😊 dilerim insallah herkesin sonucu güzel olur.