Simdi bugun tedavide onerdim birde psikoojik olarak kardesimlere bir kac soz yazmak istiyorum
Kardeslerim butun erkekler omrunun bir doneminde sac sorunu yasıyor kimileri kel oluyor kimilerinin sacı seyreliyor kimileri sorun olsa bile kel kalmıyor bakın olaya bu gozle bakalım pozitif olalım bu hayatta ben bunu gordum hep mutlu sona bu tur insanlar ulasmıstır sacının su anda seyrek olması norward 4 5 3 2 olman onemli degil gecmis sizin elinizden cıktı artık geri getiremezsiniz genclik icin uzulmeniz size bir sey kazandırmaz aksine kaybettirir stresiniz daha artar vucudunuz hep bir negatif enerjiyle birikir boyle yapmayın genclere sesleniyorum tedavilerinizi uygulayın gerisini zamana bırakın takıntılık aynalara bakmak mutsuz olmak bunlar la bir yere varamazsınız kardeslerim tedaviniz az olsun devamlı olsun duzenli olsun belli donemler sacınız daha fazla dokulebilir dusta elinizi attıgınızda saglıklı insan sacında bile senede iki kere siddetli dokulme olur mevsim degisikliginde tedavi uygulayacaksınız takıntı yapmayacaksınız bu sac isi siz buna taktıgınızda gecmiyor arkadaslar onunuze gelen herseyi agzınıza atmayın butun vitaminleri kullanıp kullanıp bırakmayın sacınıza kimyasal vurmayın yeni genc kardeslerim sacınız dokuluyor diye 18 19 yasında agır ilaclar kullanmayın o donemi bitkisellerle gecirin bunu yazan dahil burada olan herkes bir gun sac ektirecek kellik seyreklik yasayacak boyle pozitif olun dunyanın sonu yok hayatınızda mutlu olmanın yollarını bulun hayat kısa benim Yasama Felsefem soyliyeyim size 28 yasındayım bu hayat sabah uyandıgında olsun aksam uyuyana kadar bir negatiflik yayar ama siz bu hayatı guzellikle gorurseniz oda size o kadar pozitif olur elinizden geleni yapın olmadıysa yapacak bir sey yok deyip en azından ben denedim soyleyin ekim var protez var gelecekte bir tedavi olabiliir boyle pozitif dusunun be her sabah uyandıgımda yeni bir gune kalktıgım icin sukrediyorum neden cunku 1 anlık nefesimiz var her sey yok olmaya mahkum sacta oyle bazıları omur boyu sacı olabilir ama o yasamı bittiginde sacıda yok olur yada yaslıyken siyah sacı yok olur her seyde bir pozitiflik arayın emin olun kaybınız olmaz hic birsey hayatınızdan onemli degil sac bile ben kendimi cok iyi tanıyorum ben bu yasıma kadar hic bir seyi fazla yapmadım bu yuzden 3 tedavim var bunları hep uyguluyorum cok sukur iyi gidiyorum onume gelen spreyleri ilacları vitaminleri hic birseyi kullanmadım cunku benim icin devamlılık onemli fazla olunca bırakıyoruz bundan ilk etkilenen saclarımız kardeslerim ben sizin iyiliginizi istiyorum ben eski zamanlardaki insanlarının neden gur saclı oldugunu iyi biliyorum bir sebebi ise bu adamların vucudunda oksidatif stres yok umursamıyolardı bir sogan yemekle corba icmekle mutlulardı iyi uyuyorlardı sukrediyolardı kimyasallar kullanmazdılar bu yuzden uzun sure sacı kafada tutabiliyorlardı bizim gencligimiz takıntı ustune takıntı adam norward 1 bile degil 18 yasında geliyor buraya en agır ilacı iciyor yazıktır cok dokuluyorsa bile vallaha basit yontemlerle sacını durdurursun sabırlı ol kardesim doktora git tedavi yap gozlemle umursama umursama ne kadar anlatayım daha .... arkadaslar ek birkac soz ekliyeyim bakın ben normalde farklı farklı yerlerde arastırma yaparım ama bu gibi forumlara girerek bakıyorum saatlerim burada gitmis bu bir bagımlılık alametidir bu yuzden bu forumdan biraz daha az girecegim benim unuversite DOKTORA tezim sac dokulmesi yani isim bu ama bende bile bagımlılık yaptı millete ilac onerecek kıvama geldim tedavilerinizi ogrendikten sonra bu foruma bagımlılık edecek sekilde girmeyin 3 aylık 6 aylık periyotlar halinde girin ben sizin psikolojikmen takıntılı hale gelmenizi istemiyorum artık ruyalarımda benim bile kellikle ilgi seyler var insan takıntı haline getiriyor ve korktugu basına geliyor yemin olsunki hep iyiliginizi dusunuyorum sac sorunum olmamasına ragmen bende etkileri buuu dahaa artık sizi dusunemiyorum bilinc altınıza yerlesiyor genclerin zamanı buralarda heba oluyor bunları sadece sizin iyiliginiz icin ve tam okudugunuzda beni anlayacagınızı dusunuyorum .