Anket

Genclerimiz sac konusunda cokmu takıntılı  

Gönderen Konu: GENCLİGİN SAC KONUSUNDA TAKINTISI  (Okunma sayısı 4676 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
GENCLİGİN SAC KONUSUNDA TAKINTISI
« : 02 Ocak 2021, 00:19:29 »
Simdi bugun tedavide onerdim birde psikoojik olarak kardesimlere  bir kac soz yazmak istiyorum
Kardeslerim butun erkekler omrunun bir doneminde sac  sorunu yasıyor kimileri kel oluyor kimilerinin sacı seyreliyor kimileri sorun olsa bile kel kalmıyor bakın olaya bu gozle bakalım pozitif olalım  bu hayatta ben bunu gordum hep  mutlu  sona bu tur insanlar ulasmıstır  sacının su anda seyrek olması norward  4 5 3 2 olman onemli degil gecmis sizin elinizden cıktı artık geri getiremezsiniz genclik icin uzulmeniz size bir sey kazandırmaz aksine kaybettirir stresiniz daha artar vucudunuz hep bir negatif enerjiyle birikir boyle yapmayın genclere sesleniyorum tedavilerinizi uygulayın gerisini zamana bırakın takıntılık aynalara bakmak mutsuz olmak  bunlar la bir yere varamazsınız   kardeslerim  tedaviniz  az olsun devamlı olsun duzenli olsun belli donemler sacınız daha fazla dokulebilir dusta  elinizi attıgınızda saglıklı insan sacında bile senede iki kere siddetli dokulme olur mevsim degisikliginde  tedavi uygulayacaksınız takıntı yapmayacaksınız bu sac isi siz buna taktıgınızda gecmiyor arkadaslar  onunuze gelen herseyi agzınıza atmayın butun vitaminleri kullanıp kullanıp bırakmayın  sacınıza kimyasal vurmayın  yeni genc kardeslerim sacınız dokuluyor diye 18 19 yasında agır ilaclar kullanmayın o donemi bitkisellerle gecirin bunu yazan dahil burada olan herkes bir gun sac ektirecek kellik seyreklik yasayacak boyle pozitif olun dunyanın sonu yok hayatınızda mutlu olmanın yollarını bulun hayat kısa benim Yasama Felsefem soyliyeyim size 28 yasındayım bu hayat sabah uyandıgında olsun aksam uyuyana kadar bir negatiflik yayar  ama siz bu hayatı guzellikle gorurseniz oda size o kadar pozitif olur  elinizden geleni yapın olmadıysa yapacak bir sey yok deyip en azından ben denedim soyleyin  ekim var protez var gelecekte bir tedavi olabiliir boyle pozitif dusunun  be her sabah uyandıgımda yeni bir gune kalktıgım icin sukrediyorum neden cunku 1 anlık nefesimiz var her sey yok olmaya mahkum sacta oyle bazıları omur boyu sacı olabilir ama o yasamı bittiginde sacıda yok olur  yada yaslıyken siyah sacı yok olur her seyde bir pozitiflik arayın emin olun kaybınız olmaz hic birsey hayatınızdan onemli degil sac bile  ben kendimi cok iyi tanıyorum ben bu yasıma kadar hic bir seyi fazla yapmadım bu yuzden 3 tedavim var bunları hep uyguluyorum cok sukur iyi gidiyorum onume gelen spreyleri ilacları vitaminleri hic birseyi kullanmadım cunku benim icin devamlılık onemli  fazla olunca bırakıyoruz bundan ilk etkilenen saclarımız  kardeslerim ben sizin iyiliginizi istiyorum ben eski zamanlardaki insanlarının neden gur saclı oldugunu iyi biliyorum bir sebebi ise bu adamların vucudunda oksidatif stres yok umursamıyolardı bir sogan yemekle corba icmekle mutlulardı  iyi uyuyorlardı sukrediyolardı kimyasallar kullanmazdılar bu yuzden uzun sure sacı kafada tutabiliyorlardı bizim gencligimiz takıntı ustune takıntı adam norward 1 bile degil 18 yasında geliyor buraya   en agır ilacı iciyor yazıktır cok dokuluyorsa bile vallaha basit yontemlerle sacını durdurursun sabırlı ol kardesim   doktora git tedavi yap gozlemle umursama umursama ne kadar anlatayım daha ....      arkadaslar ek birkac soz ekliyeyim  bakın ben normalde farklı farklı yerlerde arastırma yaparım ama bu gibi forumlara girerek bakıyorum saatlerim burada gitmis  bu bir bagımlılık alametidir bu yuzden bu forumdan biraz daha az girecegim benim unuversite DOKTORA tezim sac dokulmesi yani isim bu ama bende bile bagımlılık yaptı millete ilac onerecek kıvama geldim tedavilerinizi ogrendikten sonra bu foruma bagımlılık edecek sekilde girmeyin 3 aylık 6 aylık periyotlar halinde girin ben sizin psikolojikmen takıntılı hale gelmenizi istemiyorum artık ruyalarımda benim bile kellikle ilgi seyler var insan takıntı haline getiriyor ve korktugu basına geliyor yemin olsunki hep iyiliginizi dusunuyorum sac sorunum olmamasına ragmen bende etkileri buuu dahaa artık sizi dusunemiyorum bilinc altınıza yerlesiyor genclerin zamanı buralarda heba oluyor bunları sadece sizin iyiliginiz icin ve tam okudugunuzda beni anlayacagınızı dusunuyorum .
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 15:39:36 Gönderen: ali2332b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

davud123

• Sr. Member
Ynt: GENCLİGİN SAC KONUSUNDA TAKINTISI
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2021, 00:23:15 »
nw 3 ya da yukarısınızdadır büyük ihtimalle 21 yaşında nw5 kalsanız böyle rahat konusamazdınız

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2021, 00:24:12 »
nw 3 ya da yukarısınızdadır büyük ihtimalle 21 yaşında nw5 kalsanız böyle rahat konusamazdınız

Kardesim bu dediklerimden bunumu  cıkardın 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2021, 00:32:36 »

Kardesim bu dediklerimden bunumu  cıkardın
aynen öyle bunu cıkardım niye biliyormusunuz? güç sporuyla ugrasıyorum ideallerim var ama testo fazla yukarı cıkmasın saclarım dökülmesin diye testo yükselten bazı antrenmanları yapmıyorum...

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2021, 00:35:48 »
aynen öyle bunu cıkardım niye biliyormusunuz? güç sporuyla ugrasıyorum ideallerim var ama testo fazla yukarı cıkmasın saclarım dökülmesin diye testo yükselten bazı antrenmanları yapmıyorum...

Testo yükselten derken?
Bacak basmak gibi mi ?
Kas gelişimi icin çok önemli diye biliyorum bacak basmak, testonun dht ile kanıtlı bi bağlantısı var mı ?
Spor yapan çoğu arkadaşım var senelerdir yapıyorlar birazcık bile açılmadı.
Eğer genetiği hızlandırıyorsa spor yapmayı bile  bi kenara bırakıcam.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2021, 00:37:32 »
Testo yükselten derken?
Bacak basmak gibi mi ?
Kas gelişimi icin çok önemli diye biliyorum bacak basmak, testonun dht ile kanıtlı bi bağlantısı var mı ?
Spor yapan çoğu arkadaşım var senelerdir yapıyorlar birazcık bile açılmadı.
Eğer genetiği hızlandırıyorsa spor yapmayı bile  bi kenara bırakıcam.
evet bacak calısmıyorum kreatin almıyorum.. testoyu yükselticek şeylerden uzak duruyorum ama ideallerimden biride sporda basarılı olmak ama gel gör ki saclarım dökülcek diyede bunları yapamıyorum...

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2021, 00:39:37 »

guc sporu  yapman yeterli biraz kosu bile testo yukseltir kalbin hızlı atmaya basladıgı an bilki hormon vucutta daha aktif o bir onceki dedigine gelince
o ozeellikte degilim 21 yasında oyle olsaydım evet uzulurdum buyuk ihtimalle  ama o uzulme bir dusunsene insana bir sey katıyormu  o giden sacları geri getiriyormu fazla goturmese sukret  yine birsekilde yasayacaksın topluma adapte olacaksın baska caren yok yada intihar edersin cok taktıgın icin ne yapabilirsin baska  tedaviler uygulayacaksın sabır zamana bırakacaksın caresi bulunan bir sey degil ertelemek mumkun oda gecici ama...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2021, 00:41:12 »
şu tedavi sonucunu 1 milyon dolar da harcasan elde edemezsin. demek herkes bir gün ektirecek ha :)

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2021, 00:47:14 »
evet bacak calısmıyorum kreatin almıyorum.. testoyu yükselticek şeylerden uzak duruyorum ama ideallerimden biride sporda basarılı olmak ama gel gör ki saclarım dökülcek diyede bunları yapamıyorum...

Anladım ama benim bildiğim şu bacak diğerlerine göre daha fazla salgılıyor , bu durumda diğerleri de hormon salgılıyor ama bacak kadar değil.
Dedigim gibi senelerdir çok ağır fitnes yapan , hatta her türlü takviye kullanan arkadaşımın saçları ormandan daha gür...

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2021, 00:49:58 »
şu tedavi sonucunu 1 milyon dolar da harcasan elde edemezsin. demek herkes bir gün ektirecek ha :)

Ozellikle sen ektireceksin oralciiiiiiii butun hapları dene simdi baktım iyotada basladın   oralden  devammmm devamm ama sana birseyde diyeyim  vitaminleren bazılarının genetik dokulmeyi tetikledigini biliyorum   sen butun hapları kullan ben sana demisim zaten sen ne yapsanda o sacın dokulecek hic bir sey dokmesede bu takıntın dokecek rahat ol   dudasterid sacında her tarafta yararlı  olmayacak yine seyreltecek   sen o seyrelmis 1 teli gordugunde deli olacaksın neden cunku sen busun stres takıntı yine ekimlik edecek  kurtulusun yok    kokten anasını aglat o hormonların yoksa benim dedigim kesin basına gelecek hormon olmasa stres zaten tıp okuyon   komiteler yine dokecek sen bu kadar  muhalefet oll  dedigime gelecen oralciiiiiiiiiiii    sakın gucenme takılıyorum ama sonun buuuuuu    takmasan umursamasan  olacak ama sen basaramazsın  lan bu sacı sadece 1 sey tetiklemiyor  10 larca sey tetikliyor  hangisi icin hap atasın  oralci     yine guldurdun beni beni bu forumda gulduren tek insansın ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Ocak 2021, 00:56:13 »

Ozellikle sen ektireceksin oralciiiiiiii butun hapları dene simdi baktım iyotada basladın   oralden  devammmm devamm ama sana birseyde diyeyim  vitaminleren bazılarının genetik dokulmeyi tetikledigini biliyorum   sen butun hapları kullan ben sana demisim zaten sen ne yapsanda o sacın dokulecek hic bir sey dokmesede bu takıntın dokecek rahat ol   dudasterid sacında her tarafta yararlı  olmayacak yine seyreltecek   sen o seyrelmis 1 teli gordugunde deli olacaksın neden cunku sen busun stres takıntı yine ekimlik edecek  kurtulusun yok    kokten anasını aglat o hormonların yoksa benim dedigim kesin basına gelecek hormon olmasa stres zaten tıp okuyon   komiteler yine dokecek sen bu kadar  muhalefet oll  dedigime gelecen oralciiiiiiiiiiii    sakın gucenme takılıyorum ama sonun buuuuuu    takmasan umursamasan  olacak ama sen basaramazsın  lan bu sacı sadece 1 sey tetiklemiyor  10 larca sey tetikliyor  hangisi icin hap atasın  oralci     yine guldurdun beni beni bu forumda gulduren tek insansın ....

senin yüzlerce katın bilgiye sahibim..

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 02 Ocak 2021, 01:02:05 »
senin yüzlerce katın bilgiye sahibim..
ALLAH sana okyanuslar kadar bilgi versin   ne diyebilirmki  kıskanayımmı simdi seni yada ben dahamı bilgiliyim diyeyim hadi gece gece sana bir  dostluk daha yapayım kullandıgın urunlerin icinde sacının dokulemeyi tetikleyen iki urunu aynı anda kullanıyorsun sana son tavsiyem olsun bırakacaktım o sacların seyrelsin dokulsun ama seytana neisme uymuyayayım   oralciiii  tedavilerine devammm hangisinden yarar aldıgını bile bilmeyeceksin neden acaba hangisi diyeceksin yararı olmayanıda anlamayacaksın  zararı sen dusun acaba hangisi diyeceksin basarılar diliyorum 40 ına kadar  dokulmeyen saclar diliyorum sana o engin bilgilerinle tut bakaım kafada.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2021, 03:02:21 »
Vücut geliştirme saç döker diye bir kaide yok, testosteron da dökmez.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2021, 04:12:13 »
Vücut geliştirme saç döker diye bir kaide yok, testosteron da dökmez.
+1

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2021, 09:54:26 »
 vucut geliştirme dhtyi arttırır doker.şimdi diyeceksiniz ne sampiyonlar var kafası orman bizde genetik dokulme var reseptorler dhtye duyarlı normal insanlarda oyle değil.genetiğin varsa vucut calısıp dhtyi arttırıyorsan dokulmede hızlanır.etrafınızda genetiği olupta body yapanlara bakın bodyden sonra dokulmenin hızlandığını goruceksiniz.bende set arası mola verdim devam şimdi calısmaya
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram