Anket

Genclerimiz sac konusunda cokmu takıntılı  

Gönderen Konu: GENCLİGİN SAC KONUSUNDA TAKINTISI  (Okunma sayısı 4670 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: GENCLİGİN SAC KONUSUNDA TAKINTISI
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2021, 11:58:10 »
 Kardesim sporda idealleriniz hayalleriniz varsa fitnessta yapın agırlıkta calısın  bu sac doker o sac doker diyorsanız  ben sizi daha kaliteli bir bilgi vereyim gunluk hayatta  hergun tukettigimiz  gıdalarda bile kreatin gibi DHT arttıran  seyler var   sporunuzu yapın korkmayın ilaclarınızı kullanın tedaviler i uygulayın   korkmayın   sporaaa devam  hayallerinizi gerceklestirin  kaslı vucutlu insanlar olun yoksa bu ilaclarr  insanları kadın formuna cevirir      bu yuzden spor yapınki bunun verdigi tepkiyi ortadan kaldırırsınız
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2021, 12:05:36 »
kreatin ve proteinin tozu gibi ürünler kullanmayın. ne kadar sporun zararı olmadığını bilsem de hayatımda hiç spor yapmasam ne durumda olurdum merak ediyorum.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2021, 12:24:54 »
Spor yapmak anlık testesteron artışı yapar fakat bu yüksek DHT seviyelerine dönme şansı yoktur. Bir saç uzmanından direk duyduğum cevap. Kreatin gibi şeyler kullanmayın. Finasterid vücutta yağ yapma ihtimali var spor ile daha mantıklı zaten.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2021, 12:27:59 »
 en baba uzmanlarlada konustum once fine zararsız diyorlardı sonra onermiyoruz dediler.dr arkadas derdi bu işte drlarındda bişi bildiği yok tek gercek kullanıcı deneyimleri derdi.etrafımda saç dokulmesi sorunu yasayanlara bakıom vcuutta yapınca o saçlar cok cabuk gidiyor.hoca diyor tabi baska diyor hareketler arası 20 saniyeden az dinlenin çünki o zaman vucut dht salgılıcak diyor.hep bilgi kirliliği ama gozle gorduğum genetiği hızlandırıyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2021, 12:41:01 »
 Ona bakarsan hareketsiz bir yasamda testo dusuklugu ostrojen fazlalıgı dht yusekligiyle yine sac doker  dht devamlı salgılanan bir  hormondur  bak mesela sana finasteridin nasıl calısma mantıgını soyliyeyyim  dht atıyorum %70 blockladın  kalan %30 sacın  dokulmesine sebep olabilir ama durdurma sebebi buyume faktorunun kucultme faktorunun ustune gecmesi bu yuzden dokulmemeye baslar saclar yani sen bu her gun  dht blocklamayla  sporda yapsan agırlıkta kaldırsan  blockladıgın icin ani yukselmelerle  sorun olmaz  ona bakarsan is yerlerinde calısmak bile hareketli yasam dahil doker bu degil   saglıklı olalım spor yapalım protein keratin almayalım agırlıkta kaldırabilriz bende spor yapıyorum  korkarsanız basınıza gelir   spor spor  agır antremanlar yapan neden dokuluyor onlarda  bunlar ek protein alıyor libidoları yuksek genelde testesteron hormonu alıyolar bu yuzden  agır kaldırabilirsin sorun yok  ..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2021, 12:55:05 »
Spor yapmak anlık testesteron artışı yapar fakat bu yüksek DHT seviyelerine dönme şansı yoktur. Bir saç uzmanından direk duyduğum cevap. Kreatin gibi şeyler kullanmayın. Finasterid vücutta yağ yapma ihtimali var spor ile daha mantıklı zaten.

Protein tozu ? Yağ yakıcı bcaa falan?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2021, 13:04:35 »
Protein tozu ? Yağ yakıcı bcaa falan?

hocam emin olsun kimyasallara ihtiyacınız yok  . geç olsun sağlıklı yapın sporunuzu.  yağ yakıcıdan uzak durun kişisel tavsiyem. bcaa zaten işe yaramıyor. spor yapıyorsanız gerçek anlamda iki şey işe yarar kreatin ve kafein . gerisi boş  , protein alımınızın normal olduğunu düşünerek yazıyorum tabi

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2021, 14:07:35 »
hocam emin olsun kimyasallara ihtiyacınız yok  . geç olsun sağlıklı yapın sporunuzu.  yağ yakıcıdan uzak durun kişisel tavsiyem. bcaa zaten işe yaramıyor. spor yapıyorsanız gerçek anlamda iki şey işe yarar kreatin ve kafein . gerisi boş  , protein alımınızın normal olduğunu düşünerek yazıyorum tabi

protein her zaman olmuyo bi gün haddinden fazla alıyorum bi gün fazlasıyla yetersiz. garip ama öyle :)
diğer konuya gelecek olursak ben baya oldu bunları kullanalı.
bcaa veya l-carnetine kullandım. (kırmızı çilekli gibi bi tadı vardı) tam olarak hatırlamıyorum 4-5 sene oldugu icin.
şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum. gerçi spora baslayamadım hala ama başlayınca yani.
en azından protein kullanma taraftarıyım.
protein tozu almasam da şu içim süt yüksek proteinli (30 gr protein) sütlerden kullanmayı düşünüyorum.
l-carnetine veya bcaa almayı düşünmüyorum artık. ama işte şu spor ile protein tozu ile saç dökülmesi olayı çok kafamı karıştırıyor.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2021, 14:14:59 »
protein her zaman olmuyo bi gün haddinden fazla alıyorum bi gün fazlasıyla yetersiz. garip ama öyle :)
diğer konuya gelecek olursak ben baya oldu bunları kullanalı.
bcaa veya l-carnetine kullandım. (kırmızı çilekli gibi bi tadı vardı) tam olarak hatırlamıyorum 4-5 sene oldugu icin.
şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum. gerçi spora baslayamadım hala ama başlayınca yani.
en azından protein kullanma taraftarıyım.
protein tozu almasam da şu içim süt yüksek proteinli (30 gr protein) sütlerden kullanmayı düşünüyorum.
l-carnetine veya bcaa almayı düşünmüyorum artık. ama işte şu spor ile protein tozu ile saç dökülmesi olayı çok kafamı karıştırıyor.

eğer düşünceni değiştirecekse ben 5 6 kutu bitirdim zamanında weider kadar kaliteli markalar da kullandım . şimdi baktım da fiyatı 550 lira olmuş. ortalama kalite bir marka kullan düşük veya yüksek olmasın paran varsa bilmiyorum tabiki. yani keşke kullanmasaydım hala spor yapıyorum hala gelişiyorum beslenmem iyi gerçi. yurtta kalırken kullanabilirsin onun dışında evde kullanmana gerek yok bir sürü protein kaynağı var.tavsiyem kullanma ,kullanacaksan da protein tozundan öteye gitme ben de kullandım bcaa protein tozu kreatin sitrülin glutamin zamanında o yüzden söylüyorum.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2021, 20:02:06 »
eğer düşünceni değiştirecekse ben 5 6 kutu bitirdim zamanında weider kadar kaliteli markalar da kullandım . şimdi baktım da fiyatı 550 lira olmuş. ortalama kalite bir marka kullan düşük veya yüksek olmasın paran varsa bilmiyorum tabiki. yani keşke kullanmasaydım hala spor yapıyorum hala gelişiyorum beslenmem iyi gerçi. yurtta kalırken kullanabilirsin onun dışında evde kullanmana gerek yok bir sürü protein kaynağı var.tavsiyem kullanma ,kullanacaksan da protein tozundan öteye gitme ben de kullandım bcaa protein tozu kreatin sitrülin glutamin zamanında o yüzden söylüyorum.

yok hocam ya protein tozu hariç bişe kullanmayı düşünmüyorum.
protein tozu bile şu an şüpheli yani emin değilim.
30 gr protein değerlerine sahip İçim Süt Proteinli sütlerden var onlardan alcam.
ben Musscle Pharm kullanmıştım. Güzeldi baya. Ama ailem falan da kullanmamı istemiyor. haklılar bir noktada.
o yüzden protein tozu bile kullanmayabilirim diyorum. en doğrusu şu içimin 30 gr. proteinli sütleri. öneririm bi bak istersen.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2021, 20:08:25 »
yok hocam ya protein tozu hariç bişe kullanmayı düşünmüyorum.
protein tozu bile şu an şüpheli yani emin değilim.
30 gr protein değerlerine sahip İçim Süt Proteinli sütlerden var onlardan alcam.
ben Musscle Pharm kullanmıştım. Güzeldi baya. Ama ailem falan da kullanmamı istemiyor. haklılar bir noktada.
o yüzden protein tozu bile kullanmayabilirim diyorum. en doğrusu şu içimin 30 gr. proteinli sütleri. öneririm bi bak istersen.

süt ve ürünlerini kullanmıyorum artık ara sıra kefir sadece ,bazen de ev yoğurdu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2021, 20:10:27 »
şu tedavi sonucunu 1 milyon dolar da harcasan elde edemezsin. demek herkes bir gün ektirecek ha :)

Bu nereden? Reddit mi? Ne kullanmış?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2021, 20:31:19 »
Bu nereden? Reddit mi? Ne kullanmış?

perfecthairhealth forumlarından
finasterid, derminator 2 ( dermapenin özel bir versiyonu yurtdışında var) minoksil ve masaj.  ilk fotodaki hali yıllarca fin kullanmış hali tamamen kel kalmamış fin sayesinde. son fotoya doğru duta geçmiş. forumda en son fotosu da vardı tamamen nw0 olmuş artık . kendi dediğine göre en önemli şey masaj günde 1 saate yakın yapıyor. taş gibi olan kafa hamur gibi olmuş kısaca . 5 6 yıllık bir süreç tabiki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Ocak 2021, 04:31:23 »
Protein tozu besindir, kimyasal falan degildir.

Protein tozu sac falan dokmez. Sacma sapan bilgi vermeyelim. O zaman hic et falanda yeme vejeteryan ol? Bir biftekte protein tozunun iki kati kadar protein var. Protein tozu sadece besin takviyesidir. İcerigindeki hersey normal besinlerdende alabildiginiz seylerdir.

Kreatine gelecek olursak, kirmizi ettede kreatin var. Fakat sporda genelde kreatin yuklemesi yapilir bu saci doker. Siz yukleme yapmadan kullanirsaniz kreatinde sac dokmez fazladan. Tabi yarari olurmu bilmiyorum

Dutasteride kullanan adam gelmis buraya protein tozu zararli kimyasallara bulasma diyor...
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Facebook Twitter Instagram