Gönderen Konu: Saçta yanma kansizlik uyusukluk hissi  (Okunma sayısı 1993 defa)

Kant

• Sr. Member
Saçta yanma kansizlik uyusukluk hissi
« : 01 Ocak 2021, 20:59:43 »

Arkadaşlar kafanın üst bölgesinde yanma sac diplerinde uyuşukluk ve sanki kansızlık hissi oluyor bazi bölgelerde yok özellikle ön taraflarda 2 tane 1 TL büyüklüğünde bir alanda.. ve bu yanma sonucu saçlarım o bölgede azalıyor. İşin garip yanı bu yanma olayı  sadece sabit bilgisayarda oturduğumda ve yatağa uzandığımda oluyor bu durum sinirimi bozuyor sürekli bu şekilde yaşarsam kel olma korkusu oluştu.. Dışarıda yürüdüğüm zaman veya  dışarıda olduğum sürece bu his kesinlikle yok saçlarım 50 yaşına kadar dökülmez.. Bu durumu elbet yasayanlar vardi internette araştırdım hicbirsey bulamadım konu ile ilgili bilgisi olanlar yazabilirse seviniriz. Coronodan dolayı evdeyim 6 7 aydır evden çalışıyorum

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Saçta yanma kansizlik uyusukluk hissi
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2021, 22:21:28 »
 AYNEN NEDEN OLUYOR SANA SOYLİYEYİM  sıralıyorum  dinle beni

İlk basta bir yerde sabit durdugumuzda ornegin bilgisayar basında yatakta yazı yazarken o ara nefes alıp vermeyi azaltıyoruz yada unutuyoruz beyin kan almadıgında  kafa bolgesinde dedigin donlasmaya  uyusmaya baslıyor    2 yanma hissi varsa sacın seni uyarıyor  dermatit hafiften baslamıs urun kullan yok diye ben bunları yorumlarımda  anlattım onları oku 
3  oralara kan  duzgun akmıyor   dus sırasında masaj yap bu uc nedendir bak kesinlikle soyluyorum      cunku bendede 3 sene once oluyordu ..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2021, 22:38:02 »
Dermatit için nasıl engelleriz buraya yazabilirmisin o minox denen şeyi kullanmam kesinlikle
AI GEM

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2021, 22:42:47 »
  3 bitkisel 3 kimyasal onerilerim var bu illeti gecirmen icin 
 bitkiseller
 1 bardak limon suyunu 3 bardak suyla seyrelt dusta kafanı durula limon saca zarar vermez korkma seyreltirsen tabi  2 elma sirkesi  1 kasık elma sirkesi 4 kasık suyla seyrelt  dusta sacını dırula 3  sogan suyu   kimyasallara gelince  nizoral ketozonal ketoral sampuanlar haftada 1 ni kullan eczanede satılıyor fazla kullanma zararlı sadece haftada 1
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2021, 23:04:09 »
Hocam o şampuan fiyati ne kadar birde bitkiselleri anlayacağım şekilde net örneklendirebilirmisin saçma sapan bisey yapmak istemiyorum o yanma hissi gerçekten sinirimi bozuyor, dökülen saçlarım geri gelir mi acaba kafaya nasil masaj yapıcam detaylı yazarmısın hiçbir fikrim yok teşekkür ederim bilgiler için
AI GEM

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2021, 23:07:15 »
Hocam o şampuan fiyati ne kadar birde bitkiselleri anlayacağım şekilde net örneklendirebilirmisin saçma sapan bisey yapmak istemiyorum o yanma hissi gerçekten sinirimi bozuyor, dökülen saçlarım geri gelir mi acaba kafaya nasil masaj yapıcam detaylı yazarmısın hiçbir fikrim yok teşekkür ederim bilgiler için

cok ucuz sampuanlar 10 ile 15 lira arası hatırladıgım kadarıyla  dokulen sacların geri gelir rahat ol  bir taneyi anlatıyorum 1 bardak limonun suyunu sık  4 bardak su  ekle  karıstır uygula  sogan suyu  1 bardak sık 3 bardak su ekle sonra dusta durula
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2021, 23:13:02 »
Anladım hocam kısa zamanda deneyeceğim sürekli yapmak gerek herhalde her duşta.. Nefes alma durumunu  tam anlamadım o nasil olacak bu arada
AI GEM

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2021, 23:19:12 »
sabit durdugunda  deri derin nefes almayı hep aklında tutacaksın cunku ornegin ben sana bunu yazarken bile nefesim bir an duruyor tıpkı oksuruk gibi dusun oksurdugun anda kalbin o an durur sonra yine atmaya baslar yazarken  farket nefes almamız daha yavas ve daha durugundur bu yuzden
 bitkiselleri haftada  1 kere  kullan iki kerede kullanbilirsin     sampuanlar haftada 1 kere
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2021, 23:23:54 »
Teşekkür ederim bilgiler için hepsini  uygulayacağım, elma sirkesini banyodan önce direk katkısız sürsem ne dersiniz
AI GEM

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2021, 23:25:58 »
Teşekkür ederim bilgiler için hepsini  uygulayacağım, elma sirkesini banyodan önce direk katkısız sürsem ne dersiniz

hayır o biraz asidiktir dusta ilk once saclarını yas  ıslak edeceksin   sonra 

RİCA EDERİM HERZAMAN
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2021, 23:42:42 Gönderen: ali2332b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2021, 23:40:51 »
Ustad teşekkür ederim
AI GEM

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 02 Ocak 2021, 07:06:36 »
Saç diplerinde yanma varken kızarıklık ve pullanma yoksa (varsa yukarı bahsedilen dermatit yada egzema olabilir), büyük bir olasılıkla genetik saç dökülmesi yaşıyorsunuzdur. Saç masajı yapıldığında o bölgede kanlanma bir miktar artacağı için yanma hissi azalabilir ancak genetik dökülme ise saç masajı bir çare olmayacaktır. Ayrıca bir ihtimal saç nezlesi de olmuş olabilirsiniz. Bunu anlamanın yolu doktora gidip tedavi olmaktır. Çünkü eğer deri hastalığınız varsa, genelde kızarıklık olduğu için ancak doktor tarafından tanı konularak öğrebilebilinir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2021, 12:32:42 »
Genetik dökülmede var sanirim ama yürüyüş yaparsam hareket halinde olursam saçımda yanma olmuyor ve dokulmuyor anlamadım gitti
AI GEM

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2021, 12:40:58 »
Genetik dökülmede var sanirim ama yürüyüş yaparsam hareket halinde olursam saçımda yanma olmuyor ve dokulmuyor anlamadım gitti

Anlattıklarınızdan yola çıkacağım ilk şey şu:
Oturduğunuzda ve yattığınızda kafanıza kan gitmediğini hissediyorsunuz. Bunun sebebi nabzın düşük olması olabilir. Ayrıca otururken veya yatarken nereden nefes alıyorsunuz? Burundan almayı öneririm çünkü burundan alırsanız sinüsler aracılığıyla daha iyi besleniyor kafa. Egzersiz sırasında nabız arttığı için kan gidiyor olabilir. Ben cilt problemleriniz yanında genetik dökülmenizin de eşlik ettiğini düşünüyorum. Ayrıca banyoda soğuk suyla başınızı uzun süre yıkıyorsanız iltihaba sebep olmuş olabilirsiniz.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2021, 12:44:32 »
Evet çok ilginç bu forumdaki arkadaş az nefes al dedi  ve nefesimi tutunca sanki kafama kan ve besin gidiyor saç köklerine birşey müdahale ediyormuş gibi.. Bunlara ek genetikte var sanirim
AI GEM

Facebook Twitter Instagram