Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15758 defa)

murattarum

• Hero Member
Ne olursa olsun serkan aydin daki bu ulusilmaz tavirlar sadece viplere yonelmesi can sıkıcidir benim gozumde.benim prensibim  ali yada veli hangi ekimci ekiyorsa o ekmeli ismini kullanip baskasina ektirince  is sansa donuyor.ben serkan aydind ektirken serkan aydini 5 dakika goruceksem bu ekimden huylanirim ben
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Plasticsurgeon

• Full Member
Serkan Aydın değil Aygın da yaptırdım ben ustad
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Serkan hoca gerçekten çok bambaşka biri iyi bir sonuçta en ufak problem görse zorla ekim yapmak istiyor adam başkaları kaçacak delik arar bu karekteri zaten onu çok sevilen ve saygı duyulan bir doktor yaptı fazla iyi ve karakterli biri ve zaten başarılı bir saç ekimcisi . Ekiminiz de çok güzel olmuş çok daha sık güzel bir sonuç olacaktır

Fiyat olarak 35 oldu ama zaten adam her türlü 2 ekim yapıyor o paraya:)
Global Moderator

Plasticsurgeon

• Full Member
Kesinlikle Serkan hoca işine çok sahip çıkıyor, , tek sorun asistanları ile olan  iletisimsizlikti şimdi çok daha iyi durumdalar, ekibi de guclendirmisler o konuda.

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bundan iki üç sene önce 5 bin tl ye ekim yapıyordu ilginç geliyordu 2020 de 5 bin tl ye ekim yaptırmıştım bu kalite niye ucuz diyorduk şişlide ekipleri olsun klinik olsun üst düzey şimdi fiyat artık şu piyasada hakkıdır benim görüşüm
Evet kendisi ekip yapmıyor planlamada var o da o kadar yogun oluyor ki klinik denildiği gibi 10 dk filan ya kalıyor ya kalmıyor ama her ekimin de arkasında onun ekim yapmasıda çok önemli değil yetiştirdiği ekipler iyi sorunlu ekim olmuyor

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Hayırlı olsun. İlk ekim başarılıydı, bu ekim de iyi olacaktır. Ayrıca Serkan Bey'in yaptığı işin arkasında durması da çok güzel.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Plasticsurgeon

• Full Member
Hayırlı olsun. İlk ekim başarılıydı, bu ekim de iyi olacaktır. Ayrıca Serkan Bey'in yaptığı işin arkasında durması da çok güzel.
Kesinlikle çok titiz Serkan hoca bu konuda. Yeni konudan devam ediyorum hersey mükemmel olacak inşallah

ahmtgnc

• Yeni üye
  • *
Serkan hoca gerçekten çok bambaşka biri iyi bir sonuçta en ufak problem görse zorla ekim yapmak istiyor adam başkaları kaçacak delik arar bu karekteri zaten onu çok sevilen ve saygı duyulan bir doktor yaptı fazla iyi ve karakterli biri ve zaten başarılı bir saç ekimcisi . Ekiminiz de çok güzel olmuş çok daha sık güzel bir sonuç olacaktır

Fiyat olarak 35 oldu ama zaten adam her türlü 2 ekim yapıyor o paraya:)

Yuh 35 mi olmuş. Maşallah serkan hoca da 10 ar 10ar arttırıyor

Facebook Twitter Instagram