Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15781 defa)

Korkusuz Korkak

• Hero Member
2.250 greft için sonuç iyi. En azından şimdilik durumu kurtarmış. İleride bir ekim daha yaptırabilirsiniz.

Plasticsurgeon

• Full Member
Long fue de ilk yikamayi nasil yaptin saclar uzun ekildigi icin yerinden cikma durumu olmadi mi? Kaza ile elini surtsen sac kokunde gelmez mi
Anestezi altında olduğu için nasıl yaptılar tam hatırlamıyorum ama ekilen saçlar çok uzun değildi. Makasla kisaltilar herhalde .
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet dikkat ettim de ekilen saçlar kısa o zaman long fuenin pek bir esprisi kalmıyor
Zaten bir ay sonra şokda onlar da dökülüyor bir tek donor alımı belli olmaz fakat traşsız yapılan alımda da ne kadar homojen alım yapılabilir!

Plasticsurgeon

• Full Member
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım işlem ile ilgili sıkıntı yok ama klinik yönetimi berbat. Kontrol için 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. Tanıdık olmama rağmen Serkan hocayı bir kere bile görmedim. 1 yıldır görmedi kimse neyse haberiniz olsun gidecekseniz bunu göze alın da gidin,

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım işlem ile ilgili sıkıntı yok ama klinik yönetimi berbat. Kontrol için 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. Tanıdık olmama rağmen Serkan hocayı bir kere bile görmedim. 1 yıldır görmedi kimse neyse haberiniz olsun gidecekseniz bunu göze alın da gidin,
Kapasitelerinin üzerinde hasta kabul ediyor olabilirler. Verdiğiniz bilgi kliniği kötülemek için değil. Her şeyi olduğu gibi paylaşmak doğru olan, yazdığınız için teşekkürler.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Plasticsurgeon

• Full Member
Bilgilendirme yapayım, koç üniversitesine gittim ibrahim bey ilgilendi sagolsun, tedaviye tekrar başladık 3 ay kullanın isterseniz tepe bölgesine revizyon yaparız dedi. Benimle ilgilenen danışman da değişti.

KANKAAN

• Yeni üye
  • *
Bilgilendirme yapayım, koç üniversitesine gittim ibrahim bey ilgilendi sagolsun, tedaviye tekrar başladık 3 ay kullanın isterseniz tepe bölgesine revizyon yaparız dedi. Benimle ilgilenen danışman da değişti.
Öncelikle  ekiminiz tekrar hayırlı olsun ,ekiminizden memnun olmadığınız husus nedir mümkünse fotoğrafını paylaşabilirmisiniz birde tekrar başlanacak olan tedavi nedir 3 ay kullanacağınız ürün nedir , yol gösterici konunuzu ilgiyle takip ediyorum bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç güzel acikliginiz çok fazlaymış...Bu kadar grafte güzel kapaticilik saglamissiniz...

Plasticsurgeon

• Full Member
Öncelikle  ekiminiz tekrar hayırlı olsun ,ekiminizden memnun olmadığınız husus nedir mümkünse fotoğrafını paylaşabilirmisiniz birde tekrar başlanacak olan tedavi nedir 3 ay kullanacağınız ürün nedir , yol gösterici konunuzu ilgiyle takip ediyorum bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

Geç cevap için kusura bakmayın arka kısımlar seyrek kaldı, yoksa genel olarak memnunum. Asıl memnuniyetsizligim kontrol için hiçbir şekilde randevu alamamdi, o sorun çözüldü. Karaciğer enzim yüksekliği sebebiyle finasteridi kesmiştim. Şu an enzimler normal dahiliye uzmanına danisip tekrar finasterid başladım, sonucu hep beraber göreceğiz. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel bir saç ekimi sonucu sizede çok yakışmış sizin adınıza mutlu oldum böyle güzel başarılı bir saç ekimi sonucu elde ettiğiniz için..

Merkezinde Dr Serkan Aygın ve ekibini de kutşarım başarılı saç ekimlerinden dolayı.
Global Moderator

Plasticsurgeon

• Full Member
Maşallah çok güzel bir saç ekimi sonucu sizede çok yakışmış sizin adınıza mutlu oldum böyle güzel başarılı bir saç ekimi sonucu elde ettiğiniz için..

Merkezinde Dr Serkan Aygın ve ekibini de kutşarım başarılı saç ekimlerinden dolayı.

Teşekkür ederim sağolun..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim kardeşim
Global Moderator

Plasticsurgeon

• Full Member
Merhaba arkadaşlar gelismeleri paylasayim aslında ben memnundum sonuçtan  ama bir miktar seyreklik vardı. Kontrolde  Serkan hoca sikilastirma ekimi önerdi , yine long önerdi ama ben bu sefer saçı kestirerek yaptırdım sizinle paylaşayım dedim

Plasticsurgeon

• Full Member
Sonrası ve ilk gün

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekim sonucunuz güzel olmuş ama klasik serkan aygın işlemi az bi eksiklik gördü mü sıkılaştırmayı öneriyor hoca revizeden de ücret alınmıyor diye biliyorum sizde de öyle olmuştur muhtemelen çok daha güzel bir sonuç olacaktır takipteyiz

Facebook Twitter Instagram