Saç Ekimi Sonuçları
Long fue de ilk yikamayi nasil yaptin saclar uzun ekildigi icin yerinden cikma durumu olmadi mi? Kaza ile elini surtsen sac kokunde gelmez mi
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım işlem ile ilgili sıkıntı yok ama klinik yönetimi berbat. Kontrol için 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. Tanıdık olmama rağmen Serkan hocayı bir kere bile görmedim. 1 yıldır görmedi kimse neyse haberiniz olsun gidecekseniz bunu göze alın da gidin,
Bilgilendirme yapayım, koç üniversitesine gittim ibrahim bey ilgilendi sagolsun, tedaviye tekrar başladık 3 ay kullanın isterseniz tepe bölgesine revizyon yaparız dedi. Benimle ilgilenen danışman da değişti.
Öncelikle ekiminiz tekrar hayırlı olsun ,ekiminizden memnun olmadığınız husus nedir mümkünse fotoğrafını paylaşabilirmisiniz birde tekrar başlanacak olan tedavi nedir 3 ay kullanacağınız ürün nedir , yol gösterici konunuzu ilgiyle takip ediyorum bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
Maşallah çok güzel bir saç ekimi sonucu sizede çok yakışmış sizin adınıza mutlu oldum böyle güzel başarılı bir saç ekimi sonucu elde ettiğiniz için..Merkezinde Dr Serkan Aygın ve ekibini de kutşarım başarılı saç ekimlerinden dolayı.