Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15762 defa)

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam bilgehan aydın hocanın ıgf (ınsulın grow factor) isimli çalışması var incelediniz mi hiç ne düşünüyorsunuz.Aşağıdaki linkte anlatıyor

https://www.instagram.com/tv/CCtZpvkjo3I/?igshid=cclqmlj0jrtm

Yeni izleyebildim. Evet bende de bu şekilde etki yaptı haklı teorik olarak da doğru söyledikleri ama her sac tedavisinde oldugu gibi bırakınca etkisi kayboluyor.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

mehmet95

• Full Member
Hocam yenidoğan sarılığında bebekleri ışığın önüne koyarlar ya derilerindeki  kan akımı artsın sararma azalsın diye. Benzer şekilde kafaya ışık vermek kafa derisinde “kalıcı” bir damarlanma artışı yapıp varolan saçları korumaya yarar mı? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24078483/

Bu tip uygulamalar kalıcı mı sizce

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar. Ben plastik cerrahi uzmanıyım ancak yanlış anlasilma olmasın sac ekimi ile pek ilgilenmiyorum. Reklam vs sonucu çıkmasın. Serkan hoca sac camiasında değer verilen bir hoca oldugu için ve cok yakin bir dr arkadaşım onunla çalıştığı için onda karar kıldım. Long dhi gibi sabir gerektiren bir isi  hic acele etmeden yaptılar. Resimleri ekleyemedim diger mesajda ekleyeceğim.

Alım nerden yapıldı? Onlarıda uzun olarak mı aldılar?

Plasticsurgeon

• Full Member
Evet iste long fue tekniği bu zaten donorde de sac kesilmiyor. Dünya literatürüne Türkiye'den girmiş. İlk turk dr lar yapmis.

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam yenidoğan sarılığında bebekleri ışığın önüne koyarlar ya derilerindeki  kan akımı artsın sararma azalsın diye. Benzer şekilde kafaya ışık vermek kafa derisinde “kalıcı” bir damarlanma artışı yapıp varolan saçları korumaya yarar mı? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24078483/

Bu tip uygulamalar kalıcı mı sizce

Sac lazeri bu mantıkla çalışıyor. Güçlendiriyor saclari.

Plasticsurgeon

• Full Member
Merhaba arkadaşlar. 15. Gun sonuçları. İlk fotoğraf saclar tarali halde.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Long fueye ilk defa denk geldim, Hocam hayırlı olsun, Yani şimdi şok dökülme de saçlar Uzun uzun mu dökülecek, Düşününce tuhaf geliyor, Ama şoktan önce uzun saçlarda Süreç bi bitmiş gibimi olacak, şok dökülme varmı long fue' de, sonra aralardan kısa kısa uzayacak falan, diğer saçlarla orantısız bağımsız, yani olay bu şekildemi ilerliyor, Long fue hakkında Çok araştırma yapmadım Aslında.. :D |-onayisareti-| (^_^)
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2021, 22:05:22 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Plasticsurgeon

• Full Member
Ekilen saçlar zaten kisa olanlar hocam. Long fue denmesinin sebebi sac kısaltılmıyor alım yaparken. Sok dokulme bitince tum saçları kisa kestirecegim. Böylelikle yeni saclar siritmamis olacak.

• Hero Member
Ekilen saçlar zaten kisa olanlar hocam. Long fue denmesinin sebebi sac kısaltılmıyor alım yaparken. Sok dokulme bitince tum saçları kisa kestirecegim. Böylelikle yeni saclar siritmamis olacak.

Anladım hocam, Sağolasın,
İyi süreçler Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Plasticsurgeon

• Full Member
Anladım hocam, Sağolasın,
İyi süreçler Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
Tesekkur ederim. İnşallah iyi olur biraz deneysel oldu bizimki.

• Hero Member
Tesekkur ederim. İnşallah iyi olur biraz deneysel oldu bizimki.

Pardon hocam, kusura bakmayın fazla bilgi sahibi değiliz bu Long fue' de o' yüzden, Şimdi şunu tam olarak Anlamadım galiba, Enseden alınan saçlar küçük bir alandan ve kısaltılarak mı alındı, Olduğu gibi Uzun haliyle nakil mi yapıldı..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Plasticsurgeon

• Full Member
Pardon hocam, kusura bakmayın fazla bilgi sahibi değiliz bu Long fue' de o' yüzden, Şimdi şunu tam olarak Anlamadım galiba, Enseden alınan saçlar küçük bir alandan ve kısaltılarak mı alındı, Olduğu gibi Uzun haliyle nakil mi yapıldı..
Donor alanda da sac kesilmesi yapılmıyor uzun olarak alınıyor ama alındıktan sonra kisaltilarak choi kalemine yerleştiriliyor. Yani benimki öyle yapıldı. Ama direk uzun olarak ekenler de olmus. Yabanci forumda görmüştüm.

Plasticsurgeon

• Full Member
Donor alan iste böyleydi. İlk gün.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet iste long fue tekniği bu zaten donorde de sac kesilmiyor. Dünya literatürüne Türkiye'den girmiş. İlk turk dr lar yapmis.
Çevre ben long fue nin ne olduğunu biliyorum. asmed ilkti sanırım hatta tek sanıyorduk Serkan hocada yapmış eline sağlık.. umarım güzel bir sonuç alırsınız..
Ücret nedir long fue için çok zahmet bir iş çünkü.. bu kadar yuksek grefti çalışabilmeside ayrı bir hayranlık uyandırıcı unsur

Facebook Twitter Instagram