Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15774 defa)

Plasticsurgeon

• Full Member
Maşallah orman gibi olmuş sonuç çok başarılı süreç devam ediyor ama daha form alır saçlarınız
Teşekkür ederim sagolun.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

halu80

• Sr. Member
Keske sizin ekiminizi önceden görseydim, bende böyle bir ekim tercih ederdim. Acikligimiz ayniymis, illa 4000-5000 greft ekmeye gerek yokmus, az greftle de saclari uzun birakinca kapaticilik bulunuyor. Birde insanin profili degismiyor ve dogalca duruyor 😊
Tabi ki insanin acikligi böyle olmasi lazim. Önden tüm gittiyse olmaz böyle bir ekim

Münir

• Sr. Member
doktorum çok güzel sonuç elde etmişsiniz lakin güneşin alnında foto atarsanız seyreklikler göze çarpması çok olağan :)
doğallık ve çizgi dizyanı on numara olmuş ,sıklık olarak ise ortalamanın biraz üstü bir sonuç olmuş.belki ufak bir revize ile çok daha iyi olabilir.özellikle orta tepe bölgesi için.

halu80

• Sr. Member
Zaten az greftle calisilmis ve bayagi dolmus. Sac dökülmesi devam ederse, ileride bir ekim daha düsünebilinir. Ama simdi gayet iyi, kimsede saciniza bakmiyor zaten :-)

Plasticsurgeon

• Full Member
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, dolmaya devam ediyor normalde hiç belli olmuyor açıklıklar ben özellikle ışık altında atmam istendiği için attım. Baska ekim de açıkçası çok düşünmüyorum tekrar cok ciddi bir dökülme olmazsa. Dokulmem durdu diye düşünüyorum  2 senedir falan.

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet doğal bir sonuç almışsınız, ilk 10 gün evden hiç çıkmadıysanız ekim yaptırdığınızı kimse anlamaz, vitamin/takviye ile saçlar toparlanmış gibi bir görüntü oluşmuş. Hayırlı olsun.

Requiemm

• Sr. Member
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, dolmaya devam ediyor normalde hiç belli olmuyor açıklıklar ben özellikle ışık altında atmam istendiği için attım. Baska ekim de açıkçası çok düşünmüyorum tekrar cok ciddi bir dökülme olmazsa. Dokulmem durdu diye düşünüyorum  2 senedir falan.

Merhabalar ,

şuan ne kullanıyorsunuz takviye olarak

Plasticsurgeon

• Full Member
Merhabalar ,

şuan ne kullanıyorsunuz takviye olarak
Finasterid 1 mg kullanıyorum , şampuan olarak bioxin forte.

Plasticsurgeon

• Full Member
Merhaba arkadaşlar 1 yıl dolmak üzere sonuç hu ben memnunum daha iyi olur muydu belki ama bana yetiyor. Sizler de bir bakın değerlendirin

Plasticsurgeon

• Full Member
Bu da öğlen güneşi altında

Plasticsurgeon

• Full Member
Bu da eski halim

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
önemli olan zaten senin memnun olman , güle güle tara

Plasticsurgeon

• Full Member
Uygun tarama ile kamufle oluyor açıkliklar

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Long fue de ilk yikamayi nasil yaptin saclar uzun ekildigi icin yerinden cikma durumu olmadi mi? Kaza ile elini surtsen sac kokunde gelmez mi

Facebook Twitter Instagram