Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15978 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Donor alanda da sac kesilmesi yapılmıyor uzun olarak alınıyor ama alındıktan sonra kisaltilarak choi kalemine yerleştiriliyor. Yani benimki öyle yapıldı. Ama direk uzun olarak ekenler de olmus. Yabanci forumda görmüştüm.

Tmm Hocam Şimdi Oldu,
Buraya yorum yaparken Netten baktım Ve Bu şekilde Yazıyordu, O' yüzden emin Olmak istedim.. |-onayisareti-|

"Saç ekiminde devrim niteliğinde olan Long Hair Fue yöntemi ile çıkarılan saç kökleri tıraş edilmeden olduğu uzunlukta nakil edilir.." |-onayisareti-|

Yani sonuç Olarak, Long hairde Saç Uzun da Alınsa Kısada Alınsa Şok dökülmeye girecek, O' yüzden uzun almanın çok Bi önemi Yok, Yani Long hairin Artısı, Olan saçların Ekim bölgesine traş Edilmeden Nakil yapılması, Ama tabi Yüksek Greft sayılarında Değil.. |-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam açıklığınız pek long fue uygun değil ekim çok güzel teknik çok güzel kullanılmış neden tamamen kesip bir ekim tercih etmediniz bu sekilde çok zahmetli olmadımı bu açıklık için bu arada hayırlı olmasını dilerim.
Global Moderator

Plasticsurgeon

• Full Member
Çevre ben long fue nin ne olduğunu biliyorum. asmed ilkti sanırım hatta tek sanıyorduk Serkan hocada yapmış eline sağlık.. umarım güzel bir sonuç alırsınız..
Ücret nedir long fue için çok zahmet bir iş çünkü.. bu kadar yuksek grefti çalışabilmeside ayrı bir hayranlık uyandırıcı unsur
Benimki dedigim gibi biraz deneysel oldu. Cok yakin dr arkadaşım Serkan hocayla çalışıyor benim de az çok Serkan hocayla tanıdık  olmam nedeniyle boyle bir ise girisildi. Normal koşullarda denenmez diye dusunuyorum cunku 2250 greft 9 buçuk saat sürdü. Dediğiniz gibi long fue için 1000 geeft yapılır maksimum deniyor. Benim sac tutarsa literatüre geçecektir en yüksek sayılı long hair fue olarak. Ucret olarak bana ekstra birşey çıkmadı ama sonuçta tanıdık ve meslektaş olmamdan kaynaklıdır muhtemelen.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam açıklığınız pek long fue uygun değil ekim çok güzel teknik çok güzel kullanılmış neden tamamen kesip bir ekim tercih etmediniz bu sekilde çok zahmetli olmadımı bu açıklık için bu arada hayırlı olmasını dilerim.
Twsekkur eserim hocam zahmetli biraz haklısınız ama benim tercihim degildi. Serkan hoca ısrar etti bu metotda. Kendisine cok güvendiğim icin sorgulamadim cok fazla bir bildiği vardır dedim. Bu ekimi bir bilimsel çalışma ve klinigin de kendini en üst düzeyde kanıtlamış olma çabası gibi düşündü sanırım. Başarılı olursa açık ara en yüksek long fue grafti olacak.

mehmet95

• Full Member
Sayın hocam daha önce sorduğumda doku iyileşmesinden bahsetmiş ve 2.ekim için 18 ay beklemenin doğru olacağını söylemiştiniz..

Ben ekim yaptırdım ama sonucum epeyce kötü. 2.ekim için en az 10-12 ay diyor ekim merkezi siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 10.ayda 2.yi ektirsem çok bir zararı olur mu?

Plasticsurgeon

• Full Member
Sayın hocam daha önce sorduğumda doku iyileşmesinden bahsetmiş ve 2.ekim için 18 ay beklemenin doğru olacağını söylemiştiniz..

Ben ekim yaptırdım ama sonucum epeyce kötü. 2.ekim için en az 10-12 ay diyor ekim merkezi siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 10.ayda 2.yi ektirsem çok bir zararı olur mu?
Teorik.olarak 18 ayda tamamlandigina inanılıyor sac ekiminin ancak 2,3 ay kadar sure yeni sac çıkışı yok ise 12. Ayda da yapılabilir tabi ki. Benim 2. Ekim yaptiracaklara asıl önerim yakın zamanda baktirmadı ise troid hormonları kan şekeri d vitamini ve genel kan testlerini yaptırmaları. Bazen ekimin tutmamasının sebebi sistemik bir hastalık olabiliyor.

Plasticsurgeon

• Full Member
34. Gün uzun hali. Donör yok burada çünkü anlaşılmıyor uzunluktan.

Plasticsurgeon

• Full Member
Saçımı kestirdim bugün kısa hali de böyle. İlki az ışıkta diğerleri ışıkta.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok dökülme devam ediyor sanırım ?
Global Moderator

Plasticsurgeon

• Full Member
şok dökülme devam ediyor sanırım ?

Evet daha yeni başladı aslında şok dökülme. Çok da yoğun değil.

meymen

• Jr. Member
  • **
Hocam ne durumda saçlar resim alabilir miyiz?
  • Ekim Tarihi: 22 Mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Asmed Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Finansterid
Haftada 3-4 dutasteride
Her gün 1 tablet magnezyum, omega 3
 Saç ekimim; https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21144.0

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam atacağım en kısa zamanda yoğunluk var.

KANKAAN

• Yeni üye
  • *
Hocam konunuzu ilgiyle takip ediyorum. Paylaşımlarınız için teşekkürler. İnş saçlarınızın istediğiniz şekilde çıkacağını düşünüyorum.
Bu arada çok yakın dr arkadaşınızın  Serkan hocayla çalışıyor olması ve sizin de az çok Serkan hocayı tanıyor olmamız durumu söz konusu ve durumda Serkan hoca sizi bu tarz DHI ekiminda başarısına  en çok  güvendiği ekibine teslim etmiş olmalı yani İbrahim bey ve ekibini tebrik ediyorum. :)

Plasticsurgeon

• Full Member
Merhaba arkadaşlar 3 ayı doldurduk şok dökülme tamamlandı. Yüzde 30-40 dökülme oldu. Gerisi kaldı.

Plasticsurgeon

• Full Member
Devam.

Facebook Twitter Instagram