Gönderen Konu: 29.12.20 Serkan Aygın(ibrahimbey ekibi)alım long fue ekim dhi 2250 greft yas 38  (Okunma sayısı 15751 defa)

mehmet95

• Full Member
Hocam siz forum için nimetsiniz adeta öncelikli ricam lütfen paylaşımlara devam ediniz ilerleyen süreçte bizim için çok kıymetlisiniz..

Plastik cerrahi uzmanlığında saç ekimi eğitimi alınıyor mu?

Neden dhı yöntemini sectiniz sizce saç ekiminde en iyi teknik nedir? Ekim merkezi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Manuel alımla mikromotor arasında sizce fark varmı?

İlgi alanınız değil ancak bilgi sahibiyseniz bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim

Plasticsurgeon

• Full Member
Soyle plastik cerrahi eğitiminde teorik olarak sac ekimi var tabiki. Ama pratikte cok az uygulama var androgenetik dökülmeye degil de genellikle travmaya bağlı dökülmelere ekim yapiyoruz devlet hastanesinde.Ben uzmanlık eğitimim esnasında yanıga bağlı kaş ve sac cikmama problemi olan hastalara ekim yapmıştım onlar da 100 greft falandı.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

mehmet95

• Full Member
Bir de doku iyileşmesinden teorik olarak kabaca bahsedebilir misiniz hocam?
-ekilen saçların en geç ne zaman çıkması beklenir
-2. Ekim ne zaman yapılmalı
-saç ekimi varolan saçlara zarar verir mi?

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam siz forum için nimetsiniz adeta öncelikli ricam lütfen paylaşımlara devam ediniz ilerleyen süreçte bizim için çok kıymetlisiniz..

Neden dhı yöntemini sectiniz sizce saç ekiminde en iyi teknik nedir? Ekim merkezi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

İlgi alanınız değil ancak bilgi sahibiyseniz bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim
Dhi serkan hoca istedi benim özel bir tercihim olmadı her tekniğin avantaj ve devantajlari vardır elbette. Ama en onemli şey bence ekimi veya alimi yapacak kişinin o konuda tecrübesi. Mesela Manuel alım donor alanı daha az tahrip etmesi ile bilinir ama bugüne kadar hep motor kullanmış birisi ilk defa Manuel denerse yine ayni başarıyı yakalar mi? Zor gibi. Dhi benim sevdiğim bir yöntem safir veya bisturi yontemindeki bekleme süresi olmadığı için daha ince bir delik açılmasına olanak veriyor. Ama basta dedigim gibi mucizevi bir yontem maalesef yok. Tecrübeli özenli sabirli (cok sabir isteyen bir is ) ve bir de ruhsatlı bir klinik olmasına dikkat etmeli.

Plasticsurgeon

• Full Member

Tesekkur ederim bu arada sagolun.

Plasticsurgeon

• Full Member
Bir de doku iyileşmesinden teorik olarak kabaca bahsedebilir misiniz hocam?
-ekilen saçların en geç ne zaman çıkması beklenir
-2. Ekim ne zaman yapılmalı
-saç ekimi varolan saçlara zarar verir mi?

Doku iyilesmesi cok kompleks bir olay. Saç ekiminde asil olay doku iyileşmesine ziyade ekilen folikullerin tutunma tekrardan kanlanmaya başlaması güçlenmesi. Kişiden kişiye değişmekle birlikte 18 ay beklenmeli bence. Sac ekimi mevcut saca tabi zarar verir önemli olan bunu minimumda tutmak. Mevcut sac folikullerinize gelen keskin uclu materyaller o folikullerin zayıflamasina yol açabilir.

Farques

• Ziyaretçi
Doktor bey hayırlı, uğurlu olsun, foruma hoşgeldiniz. Umarım sorunsuz bi süreç yaşarsınız, istediğiniz sonucu alırsınız.

Poznan

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun ekiminiz , burada paylaşmanız ve her soruya cevap vermeniz takdir edilesi , long fue ekim için iyi bir örnek olacak . Merakımıza faydası olacak paylaşıma devam ederseniz ,
yıkamada zorlanıyor musunuz ? Pişmanlık var mı keşke tıraş olup ektirseydim diye .

Umarım sıhhatle atlatırsınız süreci

mehmet95

• Full Member
Teşekkür ederim hocam

Plasticsurgeon

• Full Member
Arkadaşlar tesekkur ederim sagolun. Yıkamanın ekstra bir zorluğu olmadi ama losyon 3 günde biter :) . Normalde yine long fue yapilacakti ama saçları biraz kısaltarak gidecektim berbere gidemedim orada arkadaşlardan rica edecektim konuşmuştuk. Xanax ve sedasyon nedeniyle unuttum.

Plasticsurgeon

• Full Member
Yıkama sonrasi resimler. Hava kapalı anca bu kadar çekebildim.

Distarce

• Yeni üye
  • *
Hocam merhabalar growth factor olarak replexion adlı bir markanın ürünü var onu mu kullandınız ?
  • Ekim Tarihi: 11.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4335
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Prospecia xpecia alopexy-t

r00tsecurity

• Jr. Member
  • **
hocam hayırlı olsun. Serkan hoca bana da aynı şekilde saçları kesmeden DHI önerdi. ekim günü, ekimi yapacak arkadaşlara kısa mı olsa uzun mu olsa size daha rahat çalışma imkanı verir dedim. onlar da kısa olsa daha iyi çalışırız dediler. ve o anda kararımı değiştirip kestirdim saçları.

ekimi yaptırdığınıza göre sıra geldi ekim sonrası bakıma.... ben kendim DHI blocker bir ilaç kullanmama kararı aldım (bazı makalelerde belirtilen kalıcı hasar bırakması korkuttuğu için) bu nedenle Xpecia (1) ve Solgar Biotin (1) düzenli alarak başladım. mevcut saçların beslenme kaynağına artık yeni ortakları geldi. bu durumda güçsüz olanlar aynı kılcal damarlardan yeterince beslenemeyecek ve bir kısmına elveda diyeceğiz (choi kalemi zarar vermemiş olsa dahi). ekimden 2 gün sonra takviye edici tabletleri almaya başladım, nedeni ise mevcut saçların beslenmesinin (biotin keratin vs yönünden) aksamasını istemediğim için. umarım bu tabletlerin erken dönemde alınması sorun yaratmaz.

şampuan konusunda sizle hem fikirim. saçlı derideki pisliği temizlesin yeter. ötesi bir beklenti içine girmemek lazım. içinde saw palmetto varmış, kafein varmış gibi söylemler pazarlama taktikleri. bunların saç derisinde kalma süresi zaten çok kısa, emilmeyecek bile. bu ekstratları zaten oral yolla almak sonuç için daha iyi... ama forumdakiler genelde prozinc plus, alpeca, sebamed gibi ürünler kullanıyor. ben 10 yıldır bioxcin forte kullanıyorum. herhangi bir olumsuzluk veya olumlu yönde birşey de görmedim. saçı temizliyor. yeter!

ayrıca 3.ayda PRP yaptırmayı düşünüyorum. Dr.Hamid Aydın'ın bir video'sunda Mezoterapi+PRP'nin %17 gibi bir verim artışı sağladığını iddia ediyor. Bu noktada sizin görüşünüz nedir acaba?

bir de Growth Factor kürlerinden tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? @Distarce'nin belirttiği Replexion ürünü nasıldır?  Fiyatı 750TL

.

https://benev.shop/urun/gf-hair-serum-%f0%9f%87%ba%f0%9f%87%b8-30ml-x-4-120ml/
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2021, 13:42:15 Gönderen: r00tsecurity »
  • Klinik: Serkan Aygın
  • Greft: 2.800 (1.ekim) | 1.000 (2.ekim - revizyon)
  • Operasyon: 26.12.2020 (1.ekim) | 10.03.2022 (2.ekim)
  • Takviyeler: Xpecia, Solgar Biotin, Keçiboynuzu, Kabak çekirdeği
  • Ekimim: /index.php?topic=18731

Plasticsurgeon

• Full Member
Hocam merhabalar growth factor olarak replexion adlı bir markanın ürünü var onu mu kullandınız ?
Evet geçen sene çalıştığım firma bol miktarda getirmisti yurt dışından onlardan alıyordum.

Plasticsurgeon

• Full Member
hocam hayırlı olsun. Serkan hoca bana da aynı şekilde saçları kesmeden DHI önerdi. ekim günü, ekimi yapacak arkadaşlara kısa mı olsa uzun mu olsa size daha rahat çalışma imkanı verir dedim. onlar da kısa olsa daha iyi çalışırız dediler. ve o anda kararımı değiştirip kestirdim saçları.

ekimi yaptırdığınıza göre sıra geldi ekim sonrası bakıma.... ben kendim DHI blocker bir ilaç kullanmama kararı aldım (bazı makalelerde belirtilen kalıcı hasar bırakması korkuttuğu için) bu nedenle Xpecia (1) ve Solgar Biotin (1) düzenli alarak başladım. mevcut saçların beslenme kaynağına artık yeni ortakları geldi. bu durumda güçsüz olanlar aynı kılcal damarlardan yeterince beslenemeyecek ve bir kısmına elveda diyeceğiz (choi kalemi zarar vermemiş olsa dahi). ekimden 2 gün sonra takviye edici tabletleri almaya başladım, nedeni ise mevcut saçların beslenmesinin (biotin keratin vs yönünden) aksamasını istemediğim için. umarım bu tabletlerin erken dönemde alınması sorun yaratmaz.

şampuan konusunda sizle hem fikirim. saçlı derideki pisliği temizlesin yeter. ötesi bir beklenti içine girmemek lazım. içinde saw palmetto varmış, kafein varmış gibi söylemler pazarlama taktikleri. bunların saç derisinde kalma süresi zaten çok kısa, emilmeyecek bile. bu ekstratları zaten oral yolla almak sonuç için daha iyi... ama forumdakiler genelde prozinc plus, alpeca, sebamed gibi ürünler kullanıyor. ben 10 yıldır bioxcin forte kullanıyorum. herhangi bir olumsuzluk veya olumlu yönde birşey de görmedim. saçı temizliyor. yeter!

ayrıca 3.ayda PRP yaptırmayı düşünüyorum. Dr.Hamid Aydın'ın bir video'sunda Mezoterapi+PRP'nin %17 gibi bir verim artışı sağladığını iddia ediyor. Bu noktada sizin görüşünüz nedir acaba?

bir de Growth Factor kürlerinden tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? @Distarce'nin belirttiği Replexion ürünü nasıldır? 

.

Hayırlı olsun size de. Prp ve mezoterapi yaptırabilirsiniz tabi bence faydası olur ama ne kadar ise yarayacağını tahmin etmek zor maalesef tıpta herkes farklı bir uygulamaya daha iyi bir yanıt verebiliyor. Bu sebeple yayınlardaki yüzdeler birbirini tutmuyor. Mesela ekim oncesi  bende prp cok fazla bir değişiklik yapmazken gf sac kalınlığı ve kuvvetini artırmıştı. Ama zarari yok yaptırabilirsiniz. Hormon bloke edici ilaçlar dediğiniz gibi kişisel tercih ama çalışmalara göre tabi ki en etkili takviye hormon bloke ediciler.

Facebook Twitter Instagram