Merhaba Kader Arkadaşlarım,
Gerçekten bu forum sitesini kuran insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Vatana millete hayırlı insanlar deriz ya, tam karşılığısınız. Çok teşekkürler.
15 Aralık tarihinde saç ekim ameliyatına girdim. Detaylara girmeme gerek yok sanırım, çünkü çoğu kişi burada durumu belirtmiş. Benim serkan hocayı seçme sebebim çok zor olmadı. Şişlideki ofislerine gidip görmem yeterli oldu. Bir de mühendis olduğum için kalite maliyet açısından çok irdeliyorsunuz, bu yüzden tam aradığım yerdi.
Operasyon ve ondan sonraki 15 gün beklediğimden çok rahat geçti. Sadece donör bölgesinde bazı günler hafif ağrı/sızılar oldu. Onun dışında çok rahat geçirdiğimi söyleyebilirim. Operasyonu cüneyt bey ve ekibi yaptı. Serkan hoca hem daha önceki randevuda hem de operasyon sırasında ara ara gelip yönlendirme yapıyordu. Saçlarım ince telli olduğu için açıkçası çizgiyi geriden bilerek yaptırdım. Yalnız Cüneyt beyin dediğine göre çok fazla kök çıktığını ve şaşırdığını söyledi. Biraz sanırım 3lü ve 4lü graft konusunda şanslıyım. İnşallah sonuçlar da cüneyt beyin dediği gibi iyi olur.
Operasyon fotoğraflarını öncesi ve sonrası için ekliyorum. Serkan hocanın ekibi ile sohbet etme şansım oldu, uzun yıllar birlikte çalıştıkları için çok profesyonel ve tecrübeli bir ekip. Hatta ben inşaat mühendisi olduğum için onlara operasyon sırasında ev alımı ile ilgili baya bilgi verdim. Tabi buradan çalışan arkadaşların çok iyi paralar kazandıklarını da anlamış oldum. İyi bir ekibinin olmasının esas sebebinin işi ticaret modeline serkan hoca çok iyi dönüştürmüş, bu yüzden çalışan kişiler de çok iyi maaşlar alıyor. Bu yüzden neden ekibinin çok kaliteli ve profesyonel bir ekip olduğunu anlıyorsunuz. Serkan hocayı bir kere dünya piyasasında bizi çok iyi temsil ettiği için tebrik etmek gerekiyor.
Şuan 15. günümdeyim, kabukları döktüm. Bugün eczaneden xpecia ve finasteride gel satın aldım. Serkan hoca en son yurdışından getiremediği için bu jeli oradaki eczaneye artık yaptırtmaya başlamış. Eczane son 1 aydır bu jeli artık üretebildiğini söylüyor. Serkan hocanın formül yardımı ile bu işi başardıklarını söyledi. Proscar hapı almak istemediğim için şimdilik jel aldım. Yalnız birkaç gün xpecia kullanacağım. Jel veya proscar hapı Burcu hanım ile önümüzdeki hafta bir görüştükten sonra karar vereceğim.
2 hafta rahat olsun diye aile evimde dinlendim. Gördüğüm kadarıyla 1-2 haftalık izin alınıp evde dinlenmek yeterli olacaktır.
Elimden geldiğince sürecimi buradan paylaşıyor olacağım.