Merhaba Arkadaşlar 20 Kasım 2020 tarihinde Ankara Tripaesthetic saç ekim merkezinde Dr. Muhammet ÖZGEHAN hocaya saç ektirdik 1 arkadaşımla. Uzun zamandır aklımda vardı son 1 yıl içinde çok hızlı şekilde döküldü saçlarım. Daha önce bu merkezde ektiren arkadaşımdan görerek buldum bu merkezi. Arkadaşımın ekimi baya başarılıydı.
yaptırsam mı yaptırmasam mı düşüncesini 20 Kasım tarihinde aşmış bulundum ve 2 arkadaş gittik merkeze. Genel ilgi alaka gayet yerinde. Uyusturmak için vurulan iğneler dışında ağrı sızı olmadı. Sat 10 da başlayan ekim süreci gece 22:00 de bitti. 4000 Planlanan Greft sayısı Donör bölgenin iyi olmasından kaynaklı 4500'e çıkarıldı. operasyon aralarında yarım saat - 1 saat gıbı dınlenme oldu.
Sabah kahvaltısından aksam yemegıne kadar verıyolar. İşlem aralarında meyva suyu ve kek vererek sürekli takip ediyorlar sizi. Yapılan işlem ve ekimden şu ana kadar memnunum.
1. ayı geçirdim ve ilk PRP' yapıldı.
yaklaşık 12. günde başlayan şok dökülme süreci şuan bitmeye yakın.
20. günden itibaren her gece ekim bölgesine yaklaşık 5 fıs Minoxil Fort ve her gün 1 adet Evocapil Plus 60 Kapsül kullanıyorum.
Ekim öncesi fotoğraflarıma merkezdeki bir problemden kaynaklı ulaşamadım. Aşağıda paylaşıyorum fotoğraflarımı. Umarım güzel sonuçlar alırız.