Gönderen Konu: Duttan inip fine binmek ?  (Okunma sayısı 5358 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Duttan inip fine binmek ?
« Yanıtla #75 : 31 Aralık 2020, 22:19:41 »
Doldur be meyhaneci kafamız guzel icelim  herkes ayrı bir kafada   bir daha oku  belki biraz daha anlarsın.

Senin kafan güzel birader. Evet ben de oral antisndrojenlerin bu kadar erken yaşta alınmasına karşıyım. İnsanların vücutlarına zararlı olduğunu, dhtnin önemli bir hormon olduğunu, yanetkilerin hafife alınmamasını söyledim hep. Forumda onlarca konu altında arkadaşlarla tartışmışızdır. Ama olay oraya buraya koymalı küfür yemeye gelmemişti.

Az sakin ve edepli olsan, cahil de olsan insanlarla iyi geçinebilirsin, fakat bu kafa yapısıyla zor.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 31 Aralık 2020, 22:23:45 »
Üstadlar çarpışıyor,adeta cenk eyliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 31 Aralık 2020, 22:26:10 »
Arkadaşlar yeni yılda özel bir gün kalbinizde sevgi ile girin kimseyi banlamak istemiyorum sakin sakin herkes arkadaş kardeş burada iyi seneler.

Tartışın ama hakaret olmadan.
Global Moderator

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 31 Aralık 2020, 22:38:26 »
Üstadlar çarpışıyor,adeta cenk eyliyor

Elemanı görünce artık ben de sizin safınıza geçtim kardeşim kabul ederseniz. Yaşasın antiandrojenlerin kardeşliği ahdjajfjs

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #79 : 31 Aralık 2020, 22:47:14 »
Senin kafan güzel birader. Evet ben de oral antisndrojenlerin bu kadar erken yaşta alınmasına karşıyım. İnsanların vücutlarına zararlı olduğunu, dhtnin önemli bir hormon olduğunu, yanetkilerin hafife alınmamasını söyledim hep. Forumda onlarca konu altında arkadaşlarla tartışmışızdır. Ama olay oraya buraya koymalı küfür yemeye gelmemişti.

Az sakin ve edepli olsan, cahil de olsan insanlarla iyi geçinebilirsin, fakat bu kafa yapısıyla zor.

Cahillede munakasa edersen  cahillik emareleri ustunde zuhur bulur  diyor sair  evet senle tartısarak cahillikettim  ama sinirim cıkmıstı kendimden ozur diliyorum beynin fikrim ilmim sana ayrdıgım 1 dakikanın bosa gitmesinden dolayı kendime hakaret ettigimden dolayı bir daha kendime uzuluyorum   bak ben kolay kolay kufur etmem dusun artık yazdıklarını  kafam sizin sayenizde evet guzel oldu  bende diyorum bizim ulkemiz neden ilerlemiyor gelismiyor biz  diger ulkelere gore zaten 1 0 yenik baslamısız hayata insanlarımızne okumayı ne anlamayı ne dinlemeyi biliyor defalarca sana diyorum git oku sen geliyon 3 yazdıgındaturkcen kıt diyorsun benim turkcem kıt degil  bilgisayarım fransız malı turkce alfabeler yok  bazıları o yuzden oyle yazıyorum sen geliyon  diyon turkcem kıt  ben sana ne diyeyim simdi sen beni asagılamaya calısıyon turkcemle bir adam akıllı oku oku bir daha sanacevap vermem   senle tartısmam  neden cunku sana anlatmaktan yoruldum . cok basit okuuuuuuuuu
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 31 Aralık 2020, 22:57:57 »

Cahillede munakasa edersen  cahillik emareleri ustunde zuhur bulur  diyor sair  evet senle tartısarak cahillikettim  ama sinirim cıkmıstı kendimden ozur diliyorum beynin fikrim ilmim sana ayrdıgım 1 dakikanın bosa gitmesinden dolayı kendime hakaret ettigimden dolayı bir daha kendime uzuluyorum   bak ben kolay kolay kufur etmem dusun artık yazdıklarını  kafam sizin sayenizde evet guzel oldu  bende diyorum bizim ulkemiz neden ilerlemiyor gelismiyor biz  diger ulkelere gore zaten 1 0 yenik baslamısız hayata insanlarımızne okumayı ne anlamayı ne dinlemeyi biliyor defalarca sana diyorum git oku sen geliyon 3 yazdıgındaturkcen kıt diyorsun benim turkcem kıt degil  bilgisayarım fransız malı turkce alfabeler yok  bazıları o yuzden oyle yazıyorum sen geliyon  diyon turkcem kıt  ben sana ne diyeyim simdi sen beni asagılamaya calısıyon turkcemle bir adam akıllı oku oku bir daha sanacevap vermem   senle tartısmam  neden cunku sana anlatmaktan yoruldum . cok basit okuuuuuuuuu

Ya kardeşim bas git ya. Yukarda da dedim tekrar söylüyorum. Tamam Türk alfabesi karakterleri vs olmayabilir klavyende de, nokta da mı yok klavyede. Yazdıktan sonra dönüp bir okuyor musun “ne dediğim anlaşılıyor mu” diye? 150 küsür mesajın var en az yarısında kelimeleri peş peşe sıralamışsın anlamak için birkaç sefer okumak gerek. Bilgi olarak yarım yamalak olanları saymıyorum bile.

Olayı bir de “ülke neden gelişmiyor sizi görünce anladım”a getirmişsin. Allah akıl fikir versin.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 31 Aralık 2020, 23:00:11 »

Ha bir de sonda sana anlatmaktam yoruldum demişsin. Ulan bir şey anlatmadın ki? Kibarca sordum neden finas değil de duyasa zehir diyorsun diye? Dön yazdıklarımı oku demişsin. Ne dediğin anlaşılmıyor diyorum. Sana anlatmaktan yoruldum diyorsun. Daha ne diyeyim.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 31 Aralık 2020, 23:16:46 »
Ya kardeşim bas git ya. Yukarda da dedim tekrar söylüyorum. Tamam Türk alfabesi karakterleri vs olmayabilir klavyende de, nokta da mı yok klavyede. Yazdıktan sonra dönüp bir okuyor musun “ne dediğim anlaşılıyor mu” diye? 150 küsür mesajın var en az yarısında kelimeleri peş peşe sıralamışsın anlamak için birkaç sefer okumak gerek. Bilgi olarak yarım yamalak olanları saymıyorum bile.

Olayı bir de “ülke neden gelişmiyor sizi görünce anladım”a getirmişsin. Allah akıl fikir versin.

Bu kadar paragraf paragraf yazıyorum senin gibi anlamada sorun yasıyolar daha dusun o kadar yazıyorumki yetistiremiyorum insanlarda acık bulmayacalısırsan bir noktadan bile  sorun cıkarıp  birilerini ezmeye calısırsın  yetistiremiyorum insanlar bilgiye belki ac   ben sana bilgi yolluyorum agzından giriyor kulagından sekip kacıyor nerede bu bilgi diye  etrafına bakıp bana laf atıyorsun cok basit yorumlarımı oku bak kusurumu soyledim klavyem sorunlu ama sen yine sorun aramak istiyorsun bu aradaaaa  ulkede bir de on yargı var bizde on yargımızı kırmalıyız kusur araamalıyız insanlar zaten kusurlu yaratılmstır ve eminimki sen o eksik keimeleri birlestirip anlıyorsundur cunku herkes anlar  ali mesela  al desem isim say desem sonuna i eklersin herhald e bu kadarda kıtlıgın yoktur ama sen kusur arıyon acıgımı arıyon   araaa ne olacak yani  bilgi  o yarım yamalak kelimelerin arasında saklı herkes hosgorulu sekilde gormek isterse  bir seyler cıkarır karalama acık bulmaya calısırsa senin gibi avucunu yalar  allah ailene sabır versin  ama korkma senin gibileri obur tarafta  azap cekmez rahat ol sorumlu degilsin yani ne kadar dunyayı anlamıssinki o kadar hesap veresin hic bence (nothing unfortunately)  okuyun arkadaslar okuyun  dinleyin en buyuk bilgilik budur bilsede bilmesede insanlara cahil demeyin herkes bu dunyada farklı bir bakıs acısıyla yasar farklı bir dunyası vardır yani her insan bir dunya kadar bilgidir  karalamayın  bilgisiz demeyin ben bana laf atan kiisilere neden soyluyorum cunku bu insanlar bu dilden anlıyor yoksa bu forumda bunlarla bas edemezsin normal hayatımda hep okurum hep dinlerim cok konuskan bir insan degilim ders alın  ders.   dudasterid zehir beyinden basla testisine kadar butun fonksiyonlarda birikip hem sana hemde senden sonraki nesline zarar verir tamam oldumu
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 31 Aralık 2020, 23:22:52 »

Bu kadar paragraf paragraf yazıyorum senin gibi anlamada sorun yasıyolar daha dusun o kadar yazıyorumki yetistiremiyorum insanlarda acık bulmayacalısırsan bir noktadan bile  sorun cıkarıp  birilerini ezmeye calısırsın  yetistiremiyorum insanlar bilgiye belki ac   ben sana bilgi yolluyorum agzından giriyor kulagından sekip kacıyor nerede bu bilgi diye  etrafına bakıp bana laf atıyorsun cok basit yorumlarımı oku bak kusurumu soyledim klavyem sorunlu ama sen yine sorun aramak istiyorsun bu aradaaaa  ulkede bir de on yargı var bizde on yargımızı kırmalıyız kusur araamalıyız insanlar zaten kusurlu yaratılmstır ve eminimki sen o eksik keimeleri birlestirip anlıyorsundur cunku herkes anlar  ali mesela  al desem isim say desem sonuna i eklersin herhald e bu kadarda kıtlıgın yoktur ama sen kusur arıyon acıgımı arıyon   araaa ne olacak yani  bilgi  o yarım yamalak kelimelerin arasında saklı herkes hosgorulu sekilde gormek isterse  bir seyler cıkarır karalama acık bulmaya calısırsa senin gibi avucunu yalar  allah ailene sabır versin  ama korkma senin gibileri obur tarafta  azap cekmez rahat ol sorumlu degilsin yani ne kadar dunyayı anlamıssinki o kadar hesap veresin hic bence (nothing unfortunately)  okuyun arkadaslar okuyun  dinleyin en buyuk bilgilik budur bilsede bilmesede insanlara cahil demeyin herkes bu dunyada farklı bir bakıs acısıyla yasar farklı bir dunyası vardır yani her insan bir dunya kadar bilgidir  karalamayın  bilgisiz demeyin ben bana laf atan kiisilere neden soyluyorum cunku bu insanlar bu dilden anlıyor yoksa bu forumda bunlarla bas edemezsin normal hayatımda hep okurum hep dinlerim cok konuskan bir insan degilim ders alın  ders.   dudasterid zehir beyinden basla testisine kadar butun fonksiyonlarda birikip hem sana hemde senden sonraki nesline zarar verir tamam oldumu

Ya birader yüzlerce kelime yazıyorsun. Şimdiye soruma cevabını vermiştin.

Neden finas’a değil de dutas’a zehir diyorsun?

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 31 Aralık 2020, 23:26:16 »
oku okuuuuuuuuu son yazdıgımı okuuu  ah ahhhhhhh
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 31 Aralık 2020, 23:28:50 »
Kaynak gösterebilir misin peki bu birikimle alakalı?

Tamam yarılanma ömrü 4-5 hafta. İlaç 5-6 ayda tamamen sistemden atılır deniliyor. Sonrası?

Haftada iki kullan dedin galiba bu konuda bir yerde. Madem birikiyor, haftanın her günü ile iki günü arasındaki fark ne? Aradaki ince çizgi nerede? Neye dayanarak söylüyorsun bunu?
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2021, 00:22:38 Gönderen: Lauri »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 01 Ocak 2021, 00:50:08 »

Dostum tanımadan etmeden salak salak şeyler yazıyorsun hakkımda. Evet elbet açık arayacağım yazdıklarında. Sen Allah mısın peygamber misin amk? Bugün, açıp baksan dutasa finasa sallayan çalışma da bulursun, tersi şekilde bi bok olmaz diyen çalışma da bulursun. (Mealen)

Ben senin olaylara yaklaşımına uyuzum. Forum ahalisinin çoğu da öyledir emin ol. Az üstüne gelince fikrini savunmak yerine, salak salak saldırıyorsun. Allah ailene sabır versin vs vs diye konuyu saçma salak yerlere çekiyorsun. Gel sorularıma doğru düzgün cevap ver, cevaplarımız üzerinden sidik yarıştıralım. Haa bu arada çoğu üye de bilir benim antiandrojen kullanan birisi olmama rağmen, çoğu zaman karşı çıktığımı vs. Az makul cevaplarla beni ikna etmen çol zor değildi. Lakin şUradaki üslubun, davranış şeklin gerçekten cahil cühela adamın sergileyeceği tavırlar. Çok çiğ.

Adabınla tartışmayı öğrenmek çok şey kazandırır sana. Tane tane basit cümleler kurarak yazı yazmak da çok önemli birşeydir. Yarın iş hayatında kimseye bu yazım tarzıyla email vs gönderemezsin, bir taraflarıyla gülerler. Fikrini tersleyen birisi çıktığında senin ben amınakoyim diye de cevap veremezsin. (Daha önce yavşak, sülük diye küfrettiğin mesajın da olmştu bana)  Dışarıda kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğin birşeyi gelip de burada yazma.

Döndüm eski mesajlarından birisinde gördüm. 6 doktorun yanında kalmış, genetik mühendisliğinde yüksek lisans yapan birisiyim demişsin kendinle alakalı. Kusura bakma, şu başlık altında yazdıkların, cevap tarzınla, kimseye inandıramazsın bunu.

Bir abi tavsiyesi olarak düşün bunları tekrar.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 01 Ocak 2021, 01:10:24 »
 Hintelden ozur diledim  yukarıda kufurlerimin hepsini sana tekrardan yolluyorum herhangi bir kotu sey yazmadan nerede konusmam gerektigini cok iyi biliyorum senin  uyuzluk yaptıgını bilmemden o kufurleri saydım sozlerimin arkasındayım orada yazılan herbir kelimeyi hak ediyorsun  senin  o  anlamayan zihnini    bipliyeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben o kadar kellime yazdım senin o beyin olmayan kafan anlamadı

FORUMDAKİLERİN  bazılarının uyuz olmasının sebebini soylıyeyim o  kafan anlasın  birisi fazla birsey yazsa zaten goze batıyor senin gibi kibirli insanlar laf sokmaya insanların acıgını arıyor senin bu ulkede olmanı  yasamanı bile bipppppppppppp anladın sen   fikrimi terslemene karsı degilim acıgımı buluyorsun bilmislik yapıp laf sokuyorsun yoksa her turlu  kisisel yorumlara acıgım saygı duyuyorum sana saygı duymuyorum   ve seni bipppppliyorum anladın yeni yılın yeni gunun icine ettin  senin tavsyeninde ben bipppppppppp tavsiye heee tavsiye dedigin sey iyilik kisvesi altında insanlara oneridir sen beni asagılamaktan baska ne yaptın bippppppp sen bu dilden anlarsın ben gunluk hayattaboyle konusmam  beni asagılamaya calısana daha beter konusurum yasın benden buyukse bile bipppppppp allahından bulll senin gibi insanlar yuzunden bu hale geldik   UYUZ OL İNSAN FAZLA BİLENE UYUZ OLUR  bence sen uyuz bile olamazsın dusun artık o hayvandan daha asagısısın simdi defol git bu forumdan  sen soru sormadın sen asagılamaya insanları harcamaya geldin ben ne yazdıgını cok iyyi biliyorum .....    O YAZDIGIN UC KELİMELİ KUFURU  basına kafanı ekleyerek bipliyorummmmm simdi git isine             ......
 A

• Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 01 Ocak 2021, 01:35:30 »
Hintelden ozur diledim  yukarıda kufurlerimin hepsini sana tekrardan yolluyorum herhangi bir kotu sey yazmadan nerede konusmam gerektigini cok iyi biliyorum senin  uyuzluk yaptıgını bilmemden o kufurleri saydım sozlerimin arkasındayım orada yazılan herbir kelimeyi hak ediyorsun  senin  o  anlamayan zihnini    bipliyeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben o kadar kellime yazdım senin o beyin olmayan kafan anlamadı

FORUMDAKİLERİN  bazılarının uyuz olmasının sebebini soylıyeyim o  kafan anlasın  birisi fazla birsey yazsa zaten goze batıyor senin gibi kibirli insanlar laf sokmaya insanların acıgını arıyor senin bu ulkede olmanı  yasamanı bile bipppppppppppp anladın sen   fikrimi terslemene karsı degilim acıgımı buluyorsun bilmislik yapıp laf sokuyorsun yoksa her turlu  kisisel yorumlara acıgım saygı duyuyorum sana saygı duymuyorum   ve seni bipppppliyorum anladın yeni yılın yeni gunun icine ettin  senin tavsyeninde ben bipppppppppp tavsiye heee tavsiye dedigin sey iyilik kisvesi altında insanlara oneridir sen beni asagılamaktan baska ne yaptın bippppppp sen bu dilden anlarsın ben gunluk hayattaboyle konusmam  beni asagılamaya calısana daha beter konusurum yasın benden buyukse bile bipppppppp allahından bulll senin gibi insanlar yuzunden bu hale geldik   UYUZ OL İNSAN FAZLA BİLENE UYUZ OLUR  bence sen uyuz bile olamazsın dusun artık o hayvandan daha asagısısın simdi defol git bu forumdan  sen soru sormadın sen asagılamaya insanları harcamaya geldin ben ne yazdıgını cok iyyi biliyorum .....    O YAZDIGIN UC KELİMELİ KUFURU  basına kafanı ekleyerek bipliyorummmmm simdi git isine             ......
 A

Şu forumun gördüğü en büyük dengesizlerden birisin sen. Sakin sakin cevap versen çoktan birilerini ikna etmiştin belki dutas gelecek neslinizi de mahveder konusunda. Haa ikna etmn de mühim değil, efendi gibi fikrini söyler geçer giderdin.

Senin gibi düşünmüyorsam elbette senin açığını arayacağım. Tartışmann doğasında olan birşey bu. Karşındakinin zayıf noktasını bulursan, oradan içeri sızarsın, kaşırsın da kaşırsın. :) karşındaki de bunu bilmişlik olarak görür.   Halbuki daha fikir bile yarıştırmadık. Ki çoğu noktada oral antiandrojene bakış açımızın birbirine yakın olabileceğini belirtmeme rağmen Bana edebinle iki satır cevap yazamadın halbuki. Yine küfür kıyamet, bipler. Üstüne bir de kendini sinirlendirmişsin, yılbaşı geceni mahvetmişsin bana sinirlenerek.

Boşver kardeşim takma kafana bu kadar. Bu yazdıklarımı seni ufak ufak terbiye etme girişimi olarak gör. Haa başarılı olabilir miyim, pek sanmıyorum ama elimden geldiğince sallayacağım kırbacı :)

Sevdiklerinle nice mutlu yıllara. Gecen güzel olsun.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 01 Ocak 2021, 01:51:51 »
 Evet dengemi sasırttın  tebrikler  sen bu degilsin ne beni kandır ne kendini 150 tane yazım var bunların 100 u finle dutu karsılastırmısım ben sana diyorum hemen 2 onceki sayfaya yorumum var oku oku  karsılastırmam yazılı yorumumda sen ne yapıyon benim gibi dusunmen onemli degil bu kibar sozlerini bosuna eklemissin  yazdıklarınıda degistirmis olabilirsin kendini kandırma bee bu kadar acıgımı aradın laf attın yogurdun ustune kaymak surupte aradan cekilme ben bir insana bu kadar laf kufur yollamıssam dengesizligi gectim o insan beni bukadar sinirlendirmis demektir sen simdi bana iyi roller oynama seni tanımıyorum sinirim anlık gececek cunku su mesajım son mesajım sana  asla iki rolde oynama ya gorundugun gibi ol yada oldugun gibi gorun bana hakaret etmesen ben sana bunları yazacak kadar ahmakmıyım seni tanımıyorum bile okumus terbiye gormus bir insanım o mesajları degistirerek  yada oynayarak ancak kendini kandırrırsın ben senin konusma tarzından hoslanmadım  cok bilmisligi gec  beni rencide etmeye calıstım  muhim degil seni tanımıyorum  evliysen ailene karına sabır diliyorum bu zihniyetle  bir yere varamazsın   ben bazen burada komik seylerde ironide yaparım ama senin imada bulundukların moralimi bozdu  neyseee  hayatında   saclı kalll ne diiyebilirmki....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram