Bu kadar paragraf paragraf yazıyorum senin gibi anlamada sorun yasıyolar daha dusun o kadar yazıyorumki yetistiremiyorum insanlarda acık bulmayacalısırsan bir noktadan bile sorun cıkarıp birilerini ezmeye calısırsın yetistiremiyorum insanlar bilgiye belki ac ben sana bilgi yolluyorum agzından giriyor kulagından sekip kacıyor nerede bu bilgi diye etrafına bakıp bana laf atıyorsun cok basit yorumlarımı oku bak kusurumu soyledim klavyem sorunlu ama sen yine sorun aramak istiyorsun bu aradaaaa ulkede bir de on yargı var bizde on yargımızı kırmalıyız kusur araamalıyız insanlar zaten kusurlu yaratılmstır ve eminimki sen o eksik keimeleri birlestirip anlıyorsundur cunku herkes anlar ali mesela al desem isim say desem sonuna i eklersin herhald e bu kadarda kıtlıgın yoktur ama sen kusur arıyon acıgımı arıyon araaa ne olacak yani bilgi o yarım yamalak kelimelerin arasında saklı herkes hosgorulu sekilde gormek isterse bir seyler cıkarır karalama acık bulmaya calısırsa senin gibi avucunu yalar allah ailene sabır versin ama korkma senin gibileri obur tarafta azap cekmez rahat ol sorumlu degilsin yani ne kadar dunyayı anlamıssinki o kadar hesap veresin hic bence (nothing unfortunately) okuyun arkadaslar okuyun dinleyin en buyuk bilgilik budur bilsede bilmesede insanlara cahil demeyin herkes bu dunyada farklı bir bakıs acısıyla yasar farklı bir dunyası vardır yani her insan bir dunya kadar bilgidir karalamayın bilgisiz demeyin ben bana laf atan kiisilere neden soyluyorum cunku bu insanlar bu dilden anlıyor yoksa bu forumda bunlarla bas edemezsin normal hayatımda hep okurum hep dinlerim cok konuskan bir insan degilim ders alın ders. dudasterid zehir beyinden basla testisine kadar butun fonksiyonlarda birikip hem sana hemde senden sonraki nesline zarar verir tamam oldumu
Dostum tanımadan etmeden salak salak şeyler yazıyorsun hakkımda. Evet elbet açık arayacağım yazdıklarında. Sen Allah mısın peygamber misin amk? Bugün, açıp baksan dutasa finasa sallayan çalışma da bulursun, tersi şekilde bi bok olmaz diyen çalışma da bulursun. (Mealen)
Ben senin olaylara yaklaşımına uyuzum. Forum ahalisinin çoğu da öyledir emin ol. Az üstüne gelince fikrini savunmak yerine, salak salak saldırıyorsun. Allah ailene sabır versin vs vs diye konuyu saçma salak yerlere çekiyorsun. Gel sorularıma doğru düzgün cevap ver, cevaplarımız üzerinden sidik yarıştıralım. Haa bu arada çoğu üye de bilir benim antiandrojen kullanan birisi olmama rağmen, çoğu zaman karşı çıktığımı vs. Az makul cevaplarla beni ikna etmen çol zor değildi. Lakin şUradaki üslubun, davranış şeklin gerçekten cahil cühela adamın sergileyeceği tavırlar. Çok çiğ.
Adabınla tartışmayı öğrenmek çok şey kazandırır sana. Tane tane basit cümleler kurarak yazı yazmak da çok önemli birşeydir. Yarın iş hayatında kimseye bu yazım tarzıyla email vs gönderemezsin, bir taraflarıyla gülerler. Fikrini tersleyen birisi çıktığında senin ben amınakoyim diye de cevap veremezsin. (Daha önce yavşak, sülük diye küfrettiğin mesajın da olmştu bana) Dışarıda kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğin birşeyi gelip de burada yazma.
Döndüm eski mesajlarından birisinde gördüm. 6 doktorun yanında kalmış, genetik mühendisliğinde yüksek lisans yapan birisiyim demişsin kendinle alakalı. Kusura bakma, şu başlık altında yazdıkların, cevap tarzınla, kimseye inandıramazsın bunu.
Bir abi tavsiyesi olarak düşün bunları tekrar.