avodart 5.kutudayım ilk 2-3 ay daha beter azdırmıştı dökülmemi (tepe kısımda sadece dökülmem) şuan saçımı çekiştirince anca 1-2 tel geliyor denemeden boş yapmasın kimse bünyeden bünyeye değişiyo bu ilaçlar tek yumurta ikizi değiliz
Dostum butun sac urunleri ilk 3 ay dokulme yapar anafaz evresine koyar buyume evresine bu yuzen daha fazla dokulme yapar sonra 5 6 ay durgun bir donem yasanır avadorta fin gibidir sacları korur ben avadortun saca iyi geldigini biliyorum ama hormon dalgalanmasından dolayı genc agalılara onermiyorum neden fazla testo saca geliyolar on bolge testoyada cok hassas sadece dht ye degil niye bak burada sacı norward 1 2 17 18 yasında olan var bu adamlar hemen diyolar sacım dokulmesin daha etkili avadorta baslayalım genclerde bu ilac cok zararlı en basitinden adamın boyu uzamaz
adamın genc yasta sakaklardan seyreltme yapar daha fazla seyreltir ama fin biraz daha zararsızdır avadortun cok ama cok zararları var vucuda yıllar icinde yanetkileri belirlenmeye baslıyor burada avadortu onermeyin insanlara diyorum ne kadar zararlı oldugunu ogrenmek istiyorsan yorumlarımı oku cok net belirttim bendebiliyorum sac dokulmesinde finden daha etkili ama cpk daha zararlı zararları bunyeden bunyeye degisir ama herkeste bir yanetki zamanla baslar cok acıkladım yorumlarımı okursan anlarsın tek yumurta ikizine gelince etkisi saca var biliyorum finden daha cok ama yanetkisi cok ama cok insanlar sac yapıyım derken kas cıkarıyolar o yuzden tartısıyoruz.